luni, 28 aprilie 2014

InstaLife # 16 &17

Se vede că săptămâna aceasta am fost ocupată şi cum nu am avut prea mult timp de blog, nu cred că a fost doar mult de lucru dar m-a luat şi un pic lenea după o zi liberă..sper ca după 1 mai să mă mobilizez şi să îmi revin.
De ceva timp am început să îmi comand la lucru mâncare, îmi place că dintr-un meniu mare poţi alege orice vrei, asta cu o zi înainte de comandă...am decis ca un timp să fac pauză de mâncat lasagnia....
Un obicei "prost" din cauza lipsei de tonus din ultima săptămână m-am apucat să beau energizante,am mai avut o perioadă din asta în care când simţeam că voi avea o zi grea la lucru beam un energizant.
 Eh da am ajuns în punctul acela că iar alunec în partea aia, nici Cola nu e sănătos dar sunt conştientă că nici energizantele nu sunt.

  Una din meniurile mele preferarate, KFC îmi plac Crispy de aş mânca în fiecare zi, dar a început să mă doară stomacul fiind foarte iuţi, după desert...nici o masă fără desert altfel nu este completă.
De Paşte a venit în vizită finuţul meu...primul copilaş pe care l-am botezat cu soţul meu, e atât de adorabil că mă face să îmi doresc şi eu copii...m-am jucat toata ziua, a fost o zi perfectă din toate punctele de vedere.
Îmi doream de foarte mult timp o cutie care să intre în sertar, cum am un dulap imens am optat pentru ceva simplu...nu are capac că nu era nevoie...înăuntru colecţia mea micuţă de mâini, sper să ajung să umplu cutia asta într-o zi :)
 M-am trezit că unghille mele sunt prea lungi, nu îmi place forma ..tăiate ...cresc ele oricum, şi am încercat şi eu lacul de la Essence fără nimic altceva.Îmi place foarte mult această ojă, singurul lucru care e deranjat este că se dă foarte greu de dat jos pe unghii.

    În weekend am fost până la Buziaş, aşa că de o plimbare ..spun cu regret, dar au lăsat staţiunea să se părăginească. Foişorul din imagine stă să cadă, deşi de ceva timp scrie în curs de restaurare. Este păcat....
Am văzut şi o veveriţă, din păcate am uitat să luam nuci cu noi...
O săptămână frumoasă să aveţi! :*

Etichete:

3 comentarii:

La 28 aprilie 2014 la 01:31 , Anonymous Elisa a spus...

Ce draguta e manichiura <3

 
La 28 aprilie 2014 la 02:16 , Blogger Unknown a spus...

Eu la energizante am renuntat total,sunt foarte daunatoare,La Cola inca nu am putut renunta complet..dar in curand..sper.

 
La 29 aprilie 2014 la 04:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

la mine si Cola e boala :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire