sâmbătă, 2 august 2014

Home Health Blemish Treatment Lotion

   Am  perioade în care tenul meu este bine ,dar am şi perioade în care tenul meu pur şi simplu se enervează şi îmi ies câteva coşuri , din acelea care oricât le chinui nu le iese "rădăcina". Sărind peste teoria că nu este voie, eu nu mă pot ţine  de ea....pe lângă Isotrexin am început să folosec încă un produs pe care l-am primit în urmă cu ceva timp de la o prietenă. 



Am avut ceva aşteptări de la el, dar între timp m-am convins de ce ştie să facă.
Produsul este descris pe ambalaj ca fiind un tratament cu acid salicilic care tratează :acneea  şi punctele negre. Ingredientul său activ (acidul salicilic)  este combinat cu mai multe extracte botanice care pătrund adânc în pori în timp ce usucă şi tratează acneea, ajutând pielea să se vindece.



Produsul nu conţine:
-parabeni,conservanţi, uleiuri naturale, petroleum,coloranţi artificiali,parfumuri artificiali, ingrediente animale
    Am căutat să văd de unde se poate cumpăra acest produs şi am ajuns pe Iherb.com preţul lui la ei pe site este 7,18 $ destul de bun având ca şi cantitate  118 ml.
Sinceră să fiu pe mine nu m-a ajutat cu nimic acest produs, nu mi-a făcut nici  bine dar nici rău. Are  un miros puternic, medicamentos aş putea spune , dar asta cred că datorită ingredientelor .

             Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , ,

7 comentarii:

La 2 august 2014 la 05:21 , Blogger ilda76 a spus...

Are si tenul meu astfel de perioade rebele. Am observat ca-mi face bine sa aplic o tableta de aspirina dizolvata in putina apa. In ultima vreme, am testat buretele Konjac cu argila verde frantuzeasca, m-a uimit (in cel mai bun sens).
MUltumesc pentru review, Bianca! Nu stiam produsul, good to know! :)

Kisses!
Ilda
Lavender Thoughts

 
La 2 august 2014 la 18:06 , Blogger Unknown a spus...

Buna, sper sa nu te superi, am un concurs dragut pe blog, poate vrei sa participi, sa ai o zi frumoasa si sper sa ne citim!

 
La 3 august 2014 la 00:22 , Blogger CristinaB a spus...

Nu stiam de acest produs. Dar stiu de ce sa ma feresc. :D Dar oricum fiecare ten are problemele si solutiile lui. Poate ca la tine nu a functionat dar la altcineva poate functioneaza. Dar inainte sa cumpar un produs eu citesc parerile despre el, asa ca mi-ai usurat munca! Pupici! :*

 
La 3 august 2014 la 04:59 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am incercat si eu varianta cu aspirina, nu zic ca nu functioneaza dar eu sunt asa nerabdatoate ca intotdeuna caut ceva cu efect mai rapid :)
Am si eu un burete din acela de la Missha dar inja nu m-am indurat sa il incerc, mi se pare asa dragut ca imi este mila de ambalaj ....
Ma bucut ca ti-a placut :*

 
La 3 august 2014 la 04:59 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc de invitatie.. :*

 
La 3 august 2014 la 05:01 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca esti curioasa de el iti trimit pe al meu, si asa nu il mai folosesc...daca il vrei sa imi scri pe fb, oricum este consumat un pic sub jumate de sticla, suficient sa iti faci o parere.... :*

 
La 7 august 2014 la 08:29 , Blogger infofiltru a spus...

Si eu am ajuns la un nr destul de mare de produse pe care le-am folosit pt cosuri, am sperat ca dupa ce ajung la maturitate nu ma voi mai confrunta cu problema in cauza. Ce-i drept dupa ce am nascut parca mi s-a mai curatat tenul, dar am ramas cu imunitatea scazuta si mi-a iesit ditamai furunculul, ghici unde?, in barbie..aratam ca vrajitoarea din povesti :D Cred ca trebuie tratata problemuta asta mai profund, eu stiu ca facusem niste analize la sange si mi-au prescris Sotret, care din cate stiu s-au retras de pe piata (acestea regleaza nivelul de sebum), la mine si-au facut efectul insa stiu persoane la care s-a agravat problema. Ca idee, poti merge la un dermatolog sa vezi daca ti le recomanda.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire