joi, 2 octombrie 2014

Parfumuri de toamna cu El-Divino...INCHIS

    Schimbarea de sezon înseamnă de cele mai multe ori şi schimbarea preferinţelor în ceea ce priveşte aromele parfumurilor , dacă vara preferam parfumuri mai fructate  sau mai dulci toamna le preferam pe cele lemnoase sau fresh.
Vă invit să îmi spuneţi ce parfumuri folosiţi toamna şi de ce....


Premiul este un set care conţine:
Reguli:

 -" +1 " la următoarea postare de pe pagina Google El-Divino :
Postare "Toamna incepe cu El-Divino !"
- " +1 " la pagina www.el-divino.ro de mai jos :
Reprezentanti-parfumuri

-lăsaţi un comentariu cu ce parfumuri folosiţi toamna şi de ce

Durata : 02.10.2014-31.10.2014 urmând ca în 2-3 zile de la încheierea concursului să anunţ câştigătorul care va fi ales cu random.org

Succes

Etichete: ,

27 comentarii:

La 1 octombrie 2014 la 23:24 , Blogger infofiltru a spus...

Done, done and done :)
Nu am parfum favorit de toamna insa in general folosesc parfumuri care nu fac parte din gama floral-fructate, imi plac pafrumurile tari, cu mosc, cu nuante orientale :) Multumim pt concurs ;*

 
La 1 octombrie 2014 la 23:31 , Blogger Unknown a spus...

Toamna cel mai des folosesc parfumul The One for men, de la D&G..este un parfum pe care al prefer in sezonul rece de toamna-iarna. Notele de varf sant bergamota, coriandru, busuioc, notele de mijloc sant cardamom, ghimbir, neroli iar cele de baza sant cedru, tutun si ambagris. Intotdeauna aceste note se intensifica in sezonul rece si recunosc ca e un parfum barbatesc datorita caruia am primit multe complimente pozitive.

 
La 2 octombrie 2014 la 01:08 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

Daca vara am folosit parfumuri fructate, florale, acum schimb tonul. Toamna si nu numai, și iarna, folosesc parfumuri cu mosc, sunt innebunta dupa ele!

 
La 2 octombrie 2014 la 05:47 , Blogger Unknown a spus...

Nu am un parfum anume toamna..mie imi plac in general cele lemnoase si fructate...iubesc aroma moscului sau a ambrei . Unul din parfumurile mele preferate e Moment de bonheure de la Yves Rocher.

 
La 2 octombrie 2014 la 07:30 , Blogger Rodica Granpier a spus...

Nici eu nu am un parfum de toamna,preferatl meu este Chanel No5, momentan am rămas fără și folosesc unul de la Roberto Cavalli,ador parfumurile florale și exotice :)

 
La 2 octombrie 2014 la 08:18 , Blogger Unknown a spus...

Folosesc parfum dulce oriental ...cel mai folosit este Apparition de la Ungaro

 
La 2 octombrie 2014 la 08:25 , Blogger Clumsy Foxy a spus...

Imi plac parfumurile dulci-fructate, cele cu note orientale. In general, imi plac parfumurile dulci, dar daca au si o subtila tenta acrisoara, atunci sunt perfecte pentru mine.Consider ca acestea sunt potrivite pentru a fi purtate mai cu seama toamna. De ce? Tocmai pentru a ne inviora, pentru a ne trezi din melancolia frunzelor cazatoare, pentru a ne incalzi si, de ce nu, pentru ane indulci simturile.

 
La 4 octombrie 2014 la 01:53 , Blogger Unknown a spus...

imi plac parfumurile dulci-fructate, cele cu note orientale , altele nu le suport pe piele

 
La 4 octombrie 2014 la 05:39 , Blogger Unknown a spus...

Toamna este sezonul parfumurilor Yves Rocher, cel putin in cazul meu. Daca primavara prefer Flower Party, toamna imi incant nasul cu So Elixir pe care l-as purta chiar si in casa, si datorita caruia mereu primesc intrebari de la iubitul meu in legatura cu ce parfum folosesc. Este un parfum pretentios, ce e drept, motiv pentru care il folosesc atunci cand vremea e urata si vreau sa ma simt putin vioaie.

 
La 4 octombrie 2014 la 09:31 , Blogger Jane a spus...

Folosesc parfumuri tari, cu mosc si note orientale nu am unul preferat de vara sau iarna vara folosesc mai mult parfumuri fresh.

 
La 6 octombrie 2014 la 06:59 , Blogger Unknown a spus...

Eu port parfumurile care-mi plac, pe care le ador, in fiecare sezon. Ador parfumurile si mi-ar fi prea greu sa stau sa le cataloghez in functie de anotimp, nu...ce place simtului olfactiv in momentul respectiv acompaniat de starea de spirit, aleg si parfumul pe care il voi purta.

 
La 7 octombrie 2014 la 03:34 , Blogger Lucica Lazar a spus...

Nu am un parfum preferat de toamna dar nu-mi plac parfumurile dulci prefer lemnoase si fructate imi place aroma moscului sau a ambrei.Am un parfum preferat D&g Light Blue,dar mi-l permit cam rara :D

 
La 7 octombrie 2014 la 03:37 , Blogger Kaiyo Aino a spus...

Eu am o obsesie : indiferent de parfumul preferat din timpul anului, toamna ma intorc la Passion Dance de la Avon. Nu stiu de ce, dar nici un alt parfum din lume nu mi se pare ca miroase "a toamna". Mie mi se pare ca miroase a frunze uscate, scortioara si dulceata

 
La 7 octombrie 2014 la 08:33 , Blogger ellafairytale a spus...

Folosesc multe parfumuri in functie de starea mea de spirit, folosesc si de Avon, si de la Yves Rocher.

 
La 8 octombrie 2014 la 07:10 , Blogger Iorga Daniela Ionela a spus...

nu am un parfum preferat,acum ...pentru aceasta toamna am ales sa port Treselle de la Avon.

 
La 10 octombrie 2014 la 11:13 , Blogger Unknown a spus...

Eu nu doar toamna aleg un parfum mai fresh, imi place cum se imbina aerul rece un mirosul acela fresh, nu prea greoi...acum, am un parfum de la Avon, Femme.

 
La 11 octombrie 2014 la 04:26 , Blogger pop aurelia a spus...

sa fiu sincera sunt o fana si folosesc multe parfumuri in functie de starea mea de spirit, mai mult parfumuri fresh.

 
La 11 octombrie 2014 la 15:08 , Blogger Diana Uricu a spus...

Nu am un parfum preferat, imi plac cele fresh, florale. Cand imi cumpar un parfum nu ma uit neaparat la o anumita firma, incerc mai multe....

 
La 12 octombrie 2014 la 03:54 , Blogger Unknown a spus...

Parfumul meu preferat este Little Black Dress , miroase extraordinar .. ori la o intalnire, ori la birou parfumul “little black dress” ma caracterizeaza,

 
La 14 octombrie 2014 la 01:53 , Blogger NADIA CANDREA a spus...

Buna!!!
Acum imi place mult mult mult Midnight Fantasy de la Britney Spears <3 arome delicate de afine...preferatele mele si amintirea verii...
Multumim!

 
La 18 octombrie 2014 la 01:18 , Blogger Ioana_Alinta a spus...

Buna! Toamna prefer sa folosesc un parfum floral-fructat cu note de bergamot,tuberoza,boabe de tonka,paciuli,vanilie,note lemnoase si tamaie,deoarece are o aroma intensa si persistenta indelungata.

 
La 22 octombrie 2014 la 02:21 , Blogger Unknown a spus...

Vara Tresor Lancome si Escada Cherry iar iarna folosesc din colectia mea aia mare Tesori D'Oriente si Amor Amor :)

 
La 23 octombrie 2014 la 03:19 , Blogger Unknown a spus...

Eu folosesc mai multe parfumuri , nu as putea sa folosesc doar unul , ca ma plictisesc de un singur miros . In functie de cum ma trezesc dimineata , adica in functie de starea de spirit , imi aleg si parfumul. Dar , am si eu un preferat , Tommy Girl , de la Tommy Hilfiger ! Este un parfum revigorant , nu este prea dulce ... Il recomand tuturor ! ;)

 
La 27 octombrie 2014 la 07:07 , Blogger LAURA LOREDANA MYRVOLD a spus...

Am mai multe parfumuri preferate, dar toamna parfumul pe care-l folosesc cel mai des ramane Emporio Armani - She. Imi plac in general parfumurile codimentat florale, lemnoase care au in compozitia lor mosc.

 
La 28 octombrie 2014 la 23:56 , Anonymous Anonim a spus...

Ghizdavu iuliana simona ;eu acum folosesc un parfum ieftin dar bun ,adica miroase bine si mirosul persista mult ,se numeste Chalon ,imi plac parfumurile fresh ,cele florale

 
La 29 octombrie 2014 la 15:41 , Anonymous Gavriloi Adina a spus...

Nina Ricci, mi se pare un parfum rafinat, numai bun pentru zile mohorâte de toamnă.

 
La 31 octombrie 2014 la 05:57 , Anonymous Fonodi Erika a spus...

ador parfumurile Oriental Floral, parfumul meu preferat: Manifesto (Note: Vanilie, Iasomie, Cedru, Lemn de santal, Boabe de Tonka, Lacramioara, Note Verzi, Coacaze Negre) de la Yves Saint Laurent.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire