miercuri, 26 noiembrie 2014

Andalou Naturals Glycolic Mask Pumpkin Honey Brightening

   Am văzut această mască la una din blogeritele preferate( A Beauty Tale) şi am achiziţionat-o şi eu în ideea că are acid glicolic, eu nu sunt chiar la prima experienţă cu acest acid (am  folosit o perioadă o cremă ).
Pe lângă culoarea aceea de dovleac are inclusiv mirosul care nu e deloc deranjant.



 Ce promite:
-reînnoirea celulelor
-repară celulele deteriorate
-regenerează celulele sănătoase
-produsul nu conţine:gluten, parabeni,phtalaţi,sulfaţi
-produsul este vegetarian şi netestat pe animale
Cantitate: 50 ml

Preţ: 11,96$ de pe siteul iherb.com



 Prima impresie de la prima utilizare a fost wow. Spre deosebire de cremă ( care necesită mai mult de două săptămâni de utilizare) are un efect instant, ceea ce mi s-a părut foarte interesant.
Prima utilizare a decurs aproximativ aşa: am folosit clensearul pentru a curăţa tenul, după care am aplicat pe tenul uscat masca.



 Prima impresia o fost de mici pişcături şi o uşoară senzaţie de încălzire, după care au început să-mi lăcrimeze ochii. Am rezistat  şi senzaţia a încetat după câteva minute, am stat cu ea aproximativ 15 minute  după care am îndepărtat-o cu ajutorul apei şi a unei dischete demachiante, altfel nu se poate deoarece când se usucă este greu de îndepărtat. 
Tenul rămâne câteva minute mai roşu, dar acest efect dispare...prima dată m-am speriat puţin. După tot acest procedeu aplicaţi o cremă hidratantă, efectul acestei măşti îl veţi observa a doua zi dimineaţa când tenul este mai luminos şi strălucitor.
Deşi cantitatea pare micuţă , trebuie aplicat puţin produs aşa că această mască ajunge aproximativ două luni cu aplicare odată pe săptămână.
Singurul minus pe care l-am găsit acestei măşti este faptul că de câte ori o aplic de atâtea ori îmi lăcrimează ochii , nu ştiu exact care ar putea fi cauza.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii:

La 26 noiembrie 2014 la 04:30 , Blogger Olivia Boros a spus...

Aplici si in zona ochilor? Stiu ca sunt bune produsele Andalou, ma tenteaza si pe mine, dar nu ma pot hotari sa dau comanda pe iherb.

 
La 26 noiembrie 2014 la 04:43 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu aplic in zona ochilor....chiar de aia mi se pare ciudat....dar am mai patit cu alta masca cu acesi ingrediente....

 
La 26 noiembrie 2014 la 07:31 , Blogger Alina Barbu a spus...

Costa atat de putin?!!!!!!!!!

 
La 27 noiembrie 2014 la 03:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da....:)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire