vineri, 19 decembrie 2014

Scrisoare către Moş Crăciun...

   Anul acesta mi-am propus că am destule produse şi nu mai vreau nimic, dar.....
Pentru că am rămas foarte încântată de produsele Liole comandate de la Makeup Shop, am decis că mai vreau câteva produse tentante.

Mă atrag toate produsele împotriva punctelor negre, porilor măriţi , ai luciu şi normal măşti,cam astea sunt atracţiile mele principale când vine vorba de produse pentru ten. Acum stau şi mă gândesc ce păcat că de Black friday nu am profitat să îmi iau mai multe produse Liole, dar cum nu ştiam cum sunt mă gândeam că voi cheltui banii şi poate nu mă împac cu ele deloc...



 În ultimul timp mi-au atras atenţia  brandul Makeup Revolution se găseşte pe aoro şi au chiar preţuri bune.
Pachetul anti-imperfecţiuni de la Ivatherm

Apa micelară pentru tenul cu probleme o am şi mă împac bine cu ea...dar pachetul mai are şi o cremă cu efect de matifiere şi un exfoliant pentru ten.
 Exfoliantul meu e pe terminate şi mă tentează foarte mult acesta, având în vedere că e la pachet  e o afacere tare bună şi aici mă refer la preţ.



Mai nou m-a pocnit ideea că aş vrea o tabletă, pentru că nu îmi place să ţin laptopul în braţe şi să stau în pat aş prefera tableta ..dar pe care să şi pot scrie postări şi idei de postări, să mă şi joc pe ea un pic.
Nu ţin neapărat la un brand anume, numai să meargă bine şi atât .



La partea de Pandora, aş vrea câteva charmuri..nici până acum nu au apărut cele din colecţia zodiac la standul din Timişoara..aşa că rămâne pe lista de dorinţe.
Cam atât îmi doresc anul acesta, acum rămâne doar de văzut ce o să primesc de fapt.
Voi ce vă doriţi de la Moş?

Etichete: , , , ,

7 comentarii:

La 19 decembrie 2014 la 05:27 , Blogger Unknown a spus...

Eu imi doresc sanatate , atatptr mine , cat si ptr toti cei dragi mie , imi doresc deasemenea sa am o casnicie reusita si fericita in continuare ptr a le putea da copiiilor mei un exemplu pozitiv de viata...Cat despre lucrurile materiale , acestea ni le facem singuri cadou , in functie de "buzunarul" fiecaruia ! Asa ca , in anul 2015 , m-am hotarat : vreau lucruri "sentimentale" , nu materiale ...Si ...za zicem...ca as vrea totusi o vacanta...in 2 !!! ;) Relaxare...intimitate :))))) , liniște ... Vom vedea !
Tie , draguta mea , iti doresc din tot sufletul sănătate si tot ceea ce ti-ai dorit , sa se îndeplinească , ba chiar si ceva extra , :) pentru ca le meriți pe deplin... :*

 
La 19 decembrie 2014 la 11:35 , Blogger Iorga Daniela Ionela a spus...

Iti doresc sanatate multa iar dorintele tale sa se implineasca.Pt mine nu doresc decat un telefon nou,putin mai performant,de pe care sa comunic mai usor pe facebook si blogurile preferate.Per total imi doresc multa sanatate,intelegere si sa fiu mereu alaturi de sot si copii.

 
La 19 decembrie 2014 la 16:20 , Blogger Unknown a spus...

Ce frumoooooos!

Eu imi doresc ca mama sa fie sanatoasa.. si toata lumea.. restul vin de la sine!
Doamne ajuta! Fara Dumnezeu nimic! :*

 
La 20 decembrie 2014 la 05:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc foarte mult pentru urari si eu iti doresc ca toate dorintele sa ti se indeplinesca, si 2015 sa fie asa cum iti doresti tu :*

 
La 20 decembrie 2014 la 05:41 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc la fel si Mosul sa iti aduca telefonul dorit ;)

 
La 20 decembrie 2014 la 05:42 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multa sanatate Gabriela tie si mamei tale...:*

 
La 20 decembrie 2014 la 08:43 , Blogger Cosmina a spus...

tableta mea Myria nu merge bine pe youtube, se tot bocheaza.. nu o recomand... E primul an cand nu imi vine nimic in mine pentru lucrurile materiale.. bineinteles ca sanatate si intelegere in familie sunt pe primul loc... si dulciurile printre cele materiale

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire