sâmbătă, 14 martie 2015

Accesorii de baie de care ai nevoie


Baia este camera in care domnesc accesoriile. Este o camera dedicata practicalitatii, fiind creata specific pentru anumite lucruri; astfel tot ce gasim in baie sunt obiecte si accesorii de baie utile si necesare. Exista o multime de astfel de accesorii pentru baie, poti sa le vezi la Fraromshop, iar fiecare accesoriu in parte ne face viata un pic mai usoara, ne economiseste timp si ne ajuta.


Deseori nu ne dam seama cat de importante sunt aceste accesorii de baie, le luam de-a gata, ne folosim de ele aproape inconstient, asa ca in continuare am sa iti prezint cateva dintre accesoriile de baie pe care probabil le folosesti in fiecare zi.



  • o oglinda, cu siguranta nu te-am surprins, orice baie are o o oglinda, o folosesti in fiecare zi, dar nu iti dai seama cat de importanta este, la fel ca si cu orice alt lucru, pana cand nu o mai ai. Ce ai face fara o oglinda in baie dimineata?
  • spalatul pe maini ar trebuie sa fie un obicei si un ritual de cel putin cateva ori pe zi, astfel un dozator cu sapun lichid si nu numai, cu sampon sau creme este un accesoriu foarte util. Scapi astfel de crustele de sapun si ai un produs foarte practic pentru a-ti tine mainile mereu curate si catifelate.
  • un suport pentru pasta si periuta de dinti. In fiecare zi ne spalam pe dinti, cel putin o data, astfel periuta si pasta de dinti trebuie sa aiba un loc a lor, sa nu se murdareasca si sa fie accesibile.
  • In aceeasi idee un pahar de igiena dentara poate sa iti tina toate lucrurile de care ai nevoie, dincolo de peria de dinti, intr-un singur loc.
  • Accesoriile pentru baie, pentru femei sunt numeroase, ele au de regula mai multe produse de ingrijire personala, produse care trebuie organizat cumva. O cutie de depozitare pentru demachiante este un accesoriu pentru baie obligatoriu in orice casa in care locuieste o femeie.
  • daca preferi sapunul clasic, fata de cel lichid vei avea nevoie desigur de o savoniera pentru a depozita sapunul.



Acestea sunt doar cateva din accesoriile pentru baie de care ai nevoie, in fiecare zi. Daca iti lipseste ceva din lista de mai sus, viziteaza Fraromshop.ro si vezi ce accesorii de baie au pentru tine.








6 comentarii:

La 14 martie 2015 la 13:53 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Abia astept sa ne mutam la casa noastra...Doamne, nu vrei sa stii cate vreau sa am in casa...in baie, peste tot:)))
Pupici

 
La 15 martie 2015 la 11:11 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca te muti la casa intradevar ai unde sa le pui...

 
La 21 martie 2015 la 01:05 , Blogger infofiltru a spus...

La mine e cam dezordine in baie dar sper cand ma mut, ca tot astept de ceva timp...sa am si unde sa le pun pe toate ;)

 
La 21 martie 2015 la 10:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si mie mi-ar trebui sa ma mut si sa am o baie asa mare pe care o visez de foarte mult timp

 
La 1 aprilie 2015 la 14:26 , Blogger Claudia's Choice a spus...

si cand o sa ma mut eu la casa mea, sa vezi ce dezmat o sa fac pe la firme cu decoratiuni si accesorii

 
La 10 iulie 2015 la 05:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pfai daca m-as muta in casa noua..deja visez cum as decora

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire