miercuri, 22 aprilie 2015

În căutarea rochiei perfecte

A venit primavara , a început sezonul căutărilor de rochii pentru diverse ocazii. În luna mai am prima nuntă la care trebuie să merg așa că am început să caut inspirație online si astfel am dat peste un sit care se numeste Sweety Wedding.
Știu că luna mai este o lună capricioasa, poate fi soare  și cald dar în cinci minute vremea se poate schimba foarte repede așa că, m-am gândit la o rochie lungă într-o culoare vibrantă.

 M-a tras la această rochie modelul care mi se pare deosebit, știu că partea cu mânecile acelea este  de frumusețe nu de frig dar mă gândesc că arată foarte bine cu un bolero . Am văzut că este disponibilă și pe alte culori pe care le puteți vedea pe sit  dar mie îmi place acest albastru superb.


Pe lângă culoarea superbă a  rochiei, îmi place foarte mult cum arată acele bretele care formează un V superb, aș accesoriza cu niște cercei candelabru și lookul este superb.


Oricât de mult mă atrag rochiile lungi nu pot să nu mă opresc și la rochiile cu lungime medie. Cam toate rochiile pe care le am în dulap sunt închise la culoare sau neutre( mi se pare inutil să dai bani mulți pentru o rochie pe pare nu o poți purta numai odată) , așa că rochia de mai sus este alegerea pe care aș face-o în mod normal. Este o culoare care mai poate fi purtată și cu alte ocazii , cu un sacou .
Pe lângă rochiile alese de mine pe site mai puteți găsi și alte rochii de ocazii , dar și rochii de mireasa . Eu nu mai am nevoie dar nu am putut să nu mă uit la ele și să îmi aleg câteva care chiar îmi plac.



Siteul are și o ofertă specială , la toate produsele este reducere de 20 %.

Etichete: , ,

8 comentarii:

La 22 aprilie 2015 la 07:32 , Blogger Unknown a spus...

Ultima Rochie de mireasa e superba. Sper sa imi gasesc si eu ceva asemanator pt ca imi doresc genul asta. Toate rochiitele sunt frumoase fara exceptii. :)

 
La 22 aprilie 2015 la 09:44 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

imi place ultima ca aduce cu a mea :)

 
La 22 aprilie 2015 la 10:41 , Blogger Unknown a spus...

Foarte frumoase toate rochitele ! Cea albastra si mie mi-a placut in mod deosebit , dar pretul este mult prea mare ! Nu as investi 700-800 lei in rochite...si asa le port doar la ocazii... Mi-a placut ce ai ales , sa incerci sa mai faci astfel de articole ! ;) :*

 
La 23 aprilie 2015 la 14:28 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Ce frumoasa e rochita albastra! :)

 
La 25 aprilie 2015 la 08:02 , Blogger Unknown a spus...

Imi plac primele doua pentru ca sunt colorate, iar rochiile de mirese sut superbe :)

 
La 30 aprilie 2015 la 00:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

gaseti rochii asemanatoare la jumatate de pret dar trebuie caurtat destul de mult

 
La 30 aprilie 2015 la 00:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da, preferata mea <3

 
La 30 aprilie 2015 la 00:30 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

de cate ori vad rochii de mireasa care imi plac, ma gandesc ca mi-ar place sa ma mai marit cel putin inca odata <3

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire