luni, 3 august 2015

Instalife:iulie

Bună dimineața!
Cu scuzele aferente revin și eu cu postarea dedicată lunii trecute, ultimele zile ale lunii am fost în concediu așa că mă gândesc să fac o postare separată să vă pot "bombarda" cu poze multe. 
Știți cum este după concediu parcă îți revi mai greu, să nu zic că, cheful de muncă încă nu a revenit nici acum pentru mine este mai greu, mai ales că colega mea este în concediu și toate au căzut pe umerii mei și eu mă urnesc parcă cu încetinitorul. În fiecare zi mă simt ca și cum aș merge prin cuptor , parcă nici nu poți respira și asfaltul eliberează mai multă căldură așa că aștept să vină toamna să fie temperaturi mai acceptabile. 



Deși mi-am propus la începutul lunii (ca în fiecare lună) să mănânc sănătos, să nu mai bag atâtea dulciuri și sucuri iată că nu am reușit.La lucru zile de naștere, la magazin macarons o pasiune de-a mea de câțiva ani încoace și Coca Cola are mesaje drăguțe  credeți-mă nu este vina mea! 



      Și dacă tot m-am întors mi-am propus să încep dieta cu bunătățile de la Gerlinea, am fost norocoasă și cei de la BuzzStore m-au ales să particip la noua campanie așa că înlocuiesc în fiecare zi una din mese cu două batoane. 

Inițial credeam că îmi vor plăcea  batoanele de ciocolata cu aroma de moka, m-au încântat cele cu vanilie, ceea ce pentru mine e ceva nemaîntâlnit(nu îmi plac chestiile cu vanilie deloc dar uite că poți rămâne surprins când te aștepți mai puțin)


Am primit câteva produse să le testez, unele mi le-am achiziționat eu dar trebuie să recunosc că nu am făcut excese. Am început să cântăresc mai bine ce îmi achiziționez, dacă nu îmi trebuie nu îmi cumpăr deși mai alunec și eu pe panta aceea că îmi trebuie neapărat și atunci chiar nimic nu mă poate opri.



Și la final de tot vă arăt doar câteva poze din câteva locuri unde am fost, atât în țară cât și în străinătate,promit să revin cu postări mai detaliate legate de destinații.
Vă doresc o lună august însorită și cu concedii, pentru că am observat că multă lume merge în concediu..eu personal evit, mi se pare o lună mult prea călduroasă pentru gustul meu.

12 comentarii:

La 4 august 2015 la 02:15 , Blogger Unknown a spus...

Nici eu nu ma pot abtine de la dulciuri, sunt slabiciunea mea :) Pupici

 
La 4 august 2015 la 02:42 , Blogger Mihaela Pojogu a spus...

Prajitura aia cu fructe ce bine arata. Ai fost prin Cheile Nerei? :) Abia astept sa vad pe unde ai umblat.
Pff uneori am nevoie de inca o saptamana sa-mi revin complet, vorba aia o saptamana vacanta, alta de recuperare. Spor!
pup

 
La 4 august 2015 la 03:46 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

Dulciuriiiii...vinovata! dulciurile mancate si pe la ore gen 22-23 sunt vinovate pentru tot dezechilibrul din corpul meu. incerca sa ma mai abtin si sa ma axez e ceva concret de facut, uneori am prostul obicei sa mananc de plictiseala. vrem sa vedem poze cu concediul, eu cred ca anul asta nu plec nicaieri...pana la proba contrarie, macar ma delectez din iesirile altora

 
La 4 august 2015 la 05:16 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

dar sunt asa bune :) ..nu ai cum sa te lasi de ele

 
La 4 august 2015 la 05:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

e cascasa de la Ochiul Bei, din pacate cam putina apa ...mi-ar trebui si mie macar 2 zile sa imi revin, dar din pacate nu am cum

 
La 4 august 2015 la 05:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

vai si eu cat mai tarziu ..parca sunt si mai gustoase, acum parca dupa concediu nu imi mai e asa pofta a macat multe pe parsursul intresii zile si nu le prea mai agreez in cantitai mari..uit ca promit sa ma mobilizez cu postrea cu plimbarile, fac 2 separate una pentru tara si una pentru stainatate ;)

 
La 4 august 2015 la 06:04 , Blogger Unknown a spus...

Foarte frumoase peisajele ! Esti o norocoasa ! ;)
Cola aia ...bat-o vina , ca ea este cu pricina ! :))))
Si eu beau numai cola...mai rar beau si alte sucuri , cd mi-e pofta , ca le uit gustul. :)))
La capitolul dulciuri , nu m-am abtinut niciodata . Da' , de ce ? :)))
Sa ai o săptămână faina ! :* :* :*

 
La 4 august 2015 la 06:07 , Blogger coco a spus...

dar ai calatorit ceva :)

 
La 5 august 2015 la 03:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nici eu nu prea beau altceva decat Cola..si nu e bine dar pufta e cam mare.....da chiar de ce sa ma abtin de la dulciuri, eu le savurez mai mult dupa o zi grea la lucru parca te simti mai bine dupa :)

 
La 5 august 2015 la 03:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa..putin din fiecare as spune...dar am si luni cand nu ies din oras asa ca compensez :)

 
La 31 august 2015 la 00:22 , Blogger infofiltru a spus...

Oh..iar mi-ai facut pofta de macarons :)

 
La 1 septembrie 2015 la 05:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

:))))))))))))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire