sâmbătă, 21 noiembrie 2015

FII PROPRIUL TĂU MAKE-UP ARTIST by AVON

    Bună dimineața dragele mele,astăzi nu vă povestesc despre produse cum fac de obicei, ci vreau să vă povestesc despre ultimul eveniment la care am participat marți seara 17 noiembrie , ora 18:00, Universitatea de Vest din Timișoara.
Inițial evenimentul trebuia să aibă loc miercuri, dar din anumite motive pertinente el a fost mutat cu o zi. Inițial mă încurcă puțin ziua dar am reușit să ajung la timp. Am avut locuri chiar în primul rând (sunt norocoasă câteodată ) de unde am putut observa tot în cel mai mic detaliu.




Sub umbrela MOTTO-ului ”O femeie puternică este o femeie frumoasă”, Avon a organizat un eveniment  care să promoveze frumusețea, dar și simplitatea de a fi puternică. Acesta se adresează tuturor tinerelor și studentelor interesate de a învăța trucuri de make-up, de a testa gama ”Luxe” de la AVON și de a afla cum pot schimba lumea prin frumusețe. Evenimentul si-a  propuns să transmită faptul că fiecare dintre noi putem să fim proprii noștri make-up artiști și că executarea unui machiaj de calitate poate fi la îndemâna oricui, dar și că nimic nu ne poate opri de ne atinge visele.














Evenimentul a început cu o mică prezentare, după care a început machiajul făcut de Ramona care a răspuns la diverse întrebări.Între timp s-au pus întrebări prin sală despre machiaj, produse și blogging. Ce mi-a plăcut la acest eveniment:în primul rând nu m-am plictisit deloc, a fost foarte interactiv și nici nu mi-am dat seama cât de repede a zburat timpul.Am tras anumite concluzii totuși una tristă , cum ar fi că nu prea avem cititori din zona un lucru pe care îl știam datorită Google Analytics ,dar nu mă gândeam că e chiar așa de rău. Din păcate cum nu prea se desfășoara astfel de evenimente să te întâlnești face to face cu alte persoane(după părerea mea).

În cazul în care vă întrebați de ce nu am făcut poze deși am stat în primul rând, am o scuză nu aveam aparatul doar telefonul mobil care datorită luminii nu a focusat cum trebuie. Cu toate acestea am "furat" câteva poze restul le puteți găsi aici

Mulțumesc foarte mult pentru invitație Tea Mateoc(http://zgomotulgandului.ro/) precum și sponsorului Avon.
*Fotografilor: Rox SarafoleanPaul Dizmacsek*Make-up artist: Ramona Florea
*Revistei Altfel. 
*Oanei și Roxanei de la OSUT Timișoara


Bloggeri implicați:
Cu siguranță în curând , dacă nu au facut-o deja vor posta și celelalte fete care au participat la eveniment.

Etichete: ,

2 comentarii:

La 22 noiembrie 2015 la 01:36 , Blogger ellafairytale a spus...

Interesant, la noi in oras nu se desfasoara astfel de evenimente.Pupici.

 
La 25 noiembrie 2015 la 01:12 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

in general nici la noi, cu mici exceptii

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire