miercuri, 9 decembrie 2015

Si aparentele conteaza

Pentru femei aspectul fizic este foarte important. In primul rand, acestea pun accentul pe aspectul lor pentru propria persoana, iar mai apoi pentru cei din jur. Chiar si barbatii apreciaza o femeie frumoasa si ingrijita in comparatie cu o femeie care nu are grija de persoana sa. Unele accesorii si mici trucuri le ajuta pe acestea sa iasa in evidenta in mod placut. Ce fel de accesorii aleg femeile pentru a se infrumuseta?


           
In primul rand, machiajul este ceva fara de care unele femei nu pot iesi din casa. Macar putina pudra si un rimel, daca nu intregul arsenal de produse. Apoi urmeaza elemente precum genti, ceasuri de dama frumoase, esarfe, palarii, si bineinteles haine. Fiecare ajuta la o tinuta impecabila si impresionanta.
            Accesoriile cum sunt ceasurile sunt pentru femei precum o bijuterie. In fel si fel de forme si modele, apartinand diferitelor branduri, ceasurile de mana reprezinta o piesa de rezistenta si imbunatatesc intreg outfitul. O femeie care alege sa poarte un ceas stilat si delicat poate spune multe despre aceasta. Este in primul rand punctuala, iar mai apoi, foarte stilata si eleganta. Este o femeie care pune baza pe modul in care arata si care te va putea surprinde cu multe de acum inainte.
            O data ce ai vazut o femeie frumoasa si ti-a atras privirea, te gandesti in continuare la ea. Iti amintesti ce anume purta, privirea ei, parul, zambetul si ochii. Acesta este primul pas, inainte de orice altceva. De aceea conteaza aparentele si este important ca o femeie sa dea o impresie buna din prima. Pe urma, dupa acest lucru, un barbat are mai multe sanse de a fi in continuare interesat, pentru ca, sa recunoastem, ce este frumos este frumos.
            Tu cum alegi, de exemplu, un ceas? Eu ma uit in primul rand la model, apoi la pret. Pe urma, ar fi ideal ca ceasul care mi-a atras atentia sa fie si de marca. L-as purta mai cu placere si as fi mai mandra de el. Imi plac in special ceasurile cu curelusa de piele, subtire, in culori neutre precum beige, maro, alb sau negru. Ceasul meu trebuie sa fie neaparat cu afisaj analogic, cel digital fiind mai degraba potrivit barbatilor care prefera sportul si care sunt mai practici. Fiecare ceas este potrivit pentru o anumita ocazie. Nu purta acelasi ceas oriunde. Incearca sa il adaptezi situatiei.

Etichete:

4 comentarii:

La 8 decembrie 2015 la 23:23 , Blogger Unknown a spus...

Da contează ☺☺☺

 
La 9 decembrie 2015 la 03:47 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate mai mult decat trebuie cateodata :(

 
La 9 decembrie 2015 la 04:03 , Blogger Claudia's Choice a spus...

un ceas frumos poate fi un accesoriu foarte reusit!

 
La 9 decembrie 2015 la 07:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

chiar asa, am si eu o mini colectie de ceasuri si sunt tare indragostita de ele

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire