miercuri, 1 iunie 2016

Miko Children Party, un concept care imbina sanatatea cu distractia

Cea mai frumoasa perioada din viata fiecarui om, copilaria, merita sa fie sarbatorita asa cum se cuvine. Ziua Internationala a Copilului se sarbatoreste pe data de 1 iunie in aproximativ 30 de tari ale lumii, inclusiv in Romania. Este ziua in care cei mici au parte de un program recreational bogat: primesc cadouri, dulciuri si participa la o multime de evenimente speciale dedicate lor.
Pentru ca au vrut sa fie primii care dau tonul distractiei, Miko Life au organizat marti, 31 Mai, Miko Children Party, o super petrecere pentru cei mici. Pe langa joaca si cadouri, copiii au avut parte si de activitati educative moderate de specialisti nutritionisti si pedodonti.


Printre frumoasele mamici, cliente fidele Miko Life, s-au remarcat, ca in fiecare an, Maria Marinescu alaturi de cei 3 copii, Oana Badea impreuna cu cei 3 copii, precum si alte vedete ce sunt prietene si cliente de suflet ale renumitului brand.
Medicul pedodont Anca Calenic le-a vorbit celor mici despre sanatatea dintisorilor si au descoperit impreuna cum se realizeaza un periaj corect si care sunt alimentele potrivite si nepotrivite pentru sanatatea dintilor.
Ce trebuie cei mici sa inteleaga este ca vizita la pedodont este o joaca. Astfel, teama este inlaturata si inlocuita cu distractia. Astazi, am invatat jucandu-ne si copiii au fost foarte incantati. Mi-au promis ca vor consuma mai putine dulciuri si mai multe fructe si legume si ma bucur mult ca lectia a fost o activitate placuta si educativa pentru ei, mai ales ca sanatatea dintisorilor depinde foarte mult de grija pe care o avem pentru ei in copilarie”, a declarat Anca Calenic, medic pedodont in cadrul Miko Life.
Si pentru ca, printre altele, sanatatea dintilor este strans legata cu nutritia, copiii au avut ocazia sa invete sa-si prepare singuri dulciuri delicioase din ingrediente sanatoase, chiar de la nutritionistul miko Life, Alina Stoica.
Toti copiii iubesc dulciurile si, de cele mai multe ori, pentru parinti este destul de dificil sa le refuze micile capricii. De aceea, mi-am propus sa ii invat pe cei mici sa isi prepare singuri bomboane din ingrediente sanatoase precum mierea sau semintele si chiar le recomand parintilor sa incerce astfel de activitati cu copiii lor. Astfel, pe langa distractia de la preparare, avem garantia ca cei mici consuma dulciuri realizate din ingrediente sanatoase si potrivite varstei lor, a explicat Alina Stoica, medic nutritionist in cadrul Miko Life.
Distractia a continuat in gradina Miko Life, acolo unde cei mici s-au intalnit cu personajele Disney preferate si s-au putut distra in voie, alaturi de animatorii de petrecere, in spatiul de joaca amenajat special pentru ei. In timp ce prichindeii au mers la joaca, parintii au avut parte de o atmosfera relaxanta pe terasa Miko Palace.
Despre MIKO Life

MIKO Life este un brand cunoscut in domeniul frumusetii, al terapiilor anti-ageing si al intretinerii corporale. Cu 3 locatii deschise (Miko Med, Miko Palace, Miko Class,) si o cafenea proprie (Miko Cafe), MIKO Life ofera peste 15 specialitati medicale dedicate intretinerii sanatatii, terapii anti-ageing si de remodelare corporala, dar si servicii de coafura, dermato-cosmetica si intretinere corporala, venind in intampinarea pacientilor cu cele mai avansate metode de terapie, multe dintre acestea unice in Romania: Thermage, Ultrashape sau Cellu M6 Integral.

2 comentarii:

La 6 iunie 2016 la 05:09 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Este foarte bine ca de la o varsta frageda, copilului sa i se explice ca vizita la medic nu este ceva de speriat.

 
La 8 iunie 2016 la 23:12 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

era bine sa fie asa si cand eram noi copii, noi ca noi dar parintii nostrii par mai speriati

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire