vineri, 5 august 2016

BROW BAR & MORE, primul salon de design al privirii, acum și în București

BROW BAR & MORE, primul salon de design al privirii, se deschide și în București, într-un spațiu cu decor modern din Mega Mall. Conceptul care a cucerit inima clienților din Chișinău, un salon de înfrumusețare nișat pe serviciile pentru sprâncene, se extinde acum și în România, la o distanță de un an și 10.000 de sprâncene conturate. 



Conceptul de salon de design al privirii are la bază ideea că sprâncenele înrămează ochii și că forma lor influențează în proporție de 80% expresia facială. Mai mult, sprâncenele pot oferi un efect vizual de lifting și pot fi folosite ca instrumente de comunicare a unor trăsături definitorii pentru persoana respectivă: doamnele cu funcții de conducere și caracter puternic au adesea o formă mai arcuită a sprâncenelor. De aceea, fiecare serviciu de modelare a sprâncenelor începe cu o discuție despre așteptările și preferințele clientului, care primește apoi recomandări legate de forma ideală a sprâncenelor, în funcție de cea a feței și de personalitatea sa.



Comunicarea cu clienții este esențială. Înainte de orice procedură, li se explică în detaliu de ce li se recomandă o anumită formă, li se arată ce i-ar avantaja și li se cere opinia. Există chiar și un serviciu în cadrul căruia aceștia pot primi consultanță asupra colecției personale de produse de machiaj: clienta vine cu portfardul ei, iar specialiștii BROW BAR & MORE îi arată ce produse i se potrivesc, la ce produse ar trebui să renunțe și ce produse ar putea să adauge, totul în cadrul unei lecții de machiaj în care învață un machiaj de zi gândit special pentru ea, pe care să îl poată realiza cu ușurință în fiecare zi. 



De altfel, fiecare serviciu BROW Bar este un răsfăț și o experiență educativă pentru client, indiferent dacă este vorba despre un serviciu de pensat cu ață, ceară sau pensetă, de vopsitul sprâncenelor, de laminarea genelor cu keratină, de un machiaj complex sau dimpotriva, de unul punctual, al detaliilor, precum un contur al ochilor ales din meniul de eyeliner. Specialiștii BROW BAR & MORE, care se numesc BROW Masters, sunt întotdeauna gata să explice fiecare etapă a procedurii și să le ofere clienților sfaturi personalizate, pentru ca ei să se bucure de cea mai bună versiune a lor. Un BROW Master trece printr-un program special de training, care sintetizează cele mai importante noțiuni din programe de studiu ample, de la școli de specialitate din SUA, Rusia și Franța. Pe lângă acest training axat pe modelarea și îngrijirea sprâncenelor, fiecare BROW Master participă periodic la workshop-uri susținute de make-up artisti internaționali, pentru a fi în permanență la curent cu ultimele tendințe și tehnologii. Educația este o prioritate pentru BROW Bar, atât în ceea ce îi privește pe clienți, cât și în ceea ce îi privește pe angajați.  
Experiența pozitivă din Moldova aduce cu ea planuri ambițioase pentru extinderea proiectului în România. „Credem cu tărie în acest proiect și în relevanța lui pentru doamnele, domnișoarele și domnii care sunt preocupați de aspectul fizic, de naturalețe, de cea mai bună versiune a lor, dar și de mesajul pe care îl transmit prin toate acestea. Suntem optimiști și încrezători în potențialul BROW BAR & MORE pe piața din România, motiv pentru care planurile noastre includ deschiderea a altor 2 saloane în București, pentru a avea 3 saloane în România până la finalul anului 2016.” declară Alina Magnet, Fondator și Manager BROW BAR & MORE. 
Până atunci, serviciile BROW BAR & MORE sunt disponibile în salonul din Mega Mall, unde echipa de BROW Masters  promovează zilnic naturalețea și frumusețea individuală, oferind servicii impecabile și experiențe personalizate, „Because Brows Matter!”.   

Despre BROW BAR & MORE 

BROW BAR & MORE este un salon de înfrumusețare de nișă, axat pe serviciile pentru sprâncene, originar din Republica Moldova.   
Viziunea BROW BAR & MORE 
Să promovăm frumusețea naturală, ajutând fiecare persoană să se bucure de cea mai bună versiune a sa.  
Misiunea BROW BAR & MORE 
Să oferim servicii impecabile și personalizate, care să respecte cele mai înalte standarde și ultimele tendințe. 

Etichete:

6 comentarii:

La 5 august 2016 la 01:44 , Blogger Unknown a spus...

Arata foarte bine la prima vedere!Din ce am citit in articol,comunicarea cu clientii este un aspect care imi place foarte mult.

 
La 5 august 2016 la 07:06 , Blogger .✿*E LENA*✿. a spus...

Interesant și arată foarte bine!
Un weekend minunat îți doresc,Bianca!
Îmbrățișez cu drag și mulțumesc de vizită!

 
La 8 august 2016 la 06:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

chiar este interesant modul de comunicare, astept cu entuziasm sa se deschida si la noi si in toata tara

 
La 8 august 2016 la 06:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cu mare drag

 
La 11 august 2016 la 14:02 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Foarte interesant conceptul!

 
La 18 august 2016 la 23:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da chiar, abia astept sa se extinda in mai multe orase

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire