miercuri, 16 noiembrie 2016

Topul filmelor vizionate în ultima perioadă

     De ceva timp mă tot gândesc să scriu o postare legată de filmele vizionate în ultima perioadă și de ce nu o listă cu ce aș vrea să văd în viitor. În general îmi plac cam toate genurile, inclusiv desenele animate(ceva ce trebuie să mă obișnuiesc la un moment dat că voi viziona mai mult decât alte genuri, dar până atunci îmi place variația de care mă bucur pe moment). În ultima perioadă am avut ocazia să merg la avan premiere și să analizez filmele din toate unghiurile, preferatele mele rămân tot cele de acțiune.

     Pe primul loc este John Reacher-Never go back m-a captivat din prima clipă mai ales că îmi plac filmele care încep direct cu acțiune. În plus Tom Cruise actor principal, am văzut multe filme cu el și toate au fost bune, cred că își alege filmele în care joacă foarte bine având în vedere că este un actor foarte cunoscut.


      Pe locul doi Inferno,mister și conspirații un film perfect dacă vreți să faceți pe detectivii și dacă v-a plăcut Codul lui DaVinci(eu nu am citit cartea am văzut filmul și mi-a plăcut).


     La Fantastic Beasts and where to find them, am fost zilele trecute aveam o bănuială care s-a adeverit :ne reintroduce în lumea magică desprinsă din universul HarryPotter creat de J.K. Rowling sunt multe elemente comune și mențiuni din film (și evident cartea scrisă de autoare).


 Animalele sunt adorabile, păcat că doar imaginare .Un film cam ca toate din zilele noastre în care binele triumfă asupra răului.Este disponibil în Cinema City în format IMAX și 4DX.Din 16 noiembrie poate fi vizionat în sălile T IMAX cu cele mai mari ecrane din ţară, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni şi Shopping City Timişoara.
     Pe ultimul loc se clasează Doctor Strange, mi-a plăcut ideea de lumi paralele, puteri magice . Pentru mine a fost o zi mult prea agitată și la un moment dat mi-am pierdut concentarea. Cel mai probabil voi merge să îl văd încă odată,mai ales că am impresia că v-a exista o continuare.

 Pe viitor sunt curioasă de Star Wars, am văzut parcă treilerul și mi s-a părut interesant pe lângă acesta sunt mare fan al seriei. Tot pe viitor dar undeva în 2017 Resident Evil continua, da știu film de groază apocalipsa etc dar îmi plac filmele de genul. În rest lista de filme e deschisă și aștept cu mare curiozitate noile apariții.

Voi ce gen de filme preferați?

Etichete:

8 comentarii:

La 16 noiembrie 2016 la 11:51 , Blogger ellafairytale a spus...

Strange si John Reacher le-am vazut si mi-au placut mult..Pe celelalte inca nu, dar urmează.

 
La 16 noiembrie 2016 la 12:22 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

depinde genul care iti place, oricum sunt o gramada de filme eu vreau sa vad si Bridget Jones ultimul

 
La 16 noiembrie 2016 la 21:31 , Blogger Unknown a spus...

Nu am vazut nici unul dintre filme dar pe primele doua doresc sa le vad.

 
La 16 noiembrie 2016 la 22:31 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

actiune si mister , apuci merita toate dar depinde si de gusturi

 
La 18 noiembrie 2016 la 09:23 , Anonymous Bratu Gabriela a spus...

mie imi plac mult filmele de groaza, dar si thrillerele si drama. din ce ai mentionat tu, as fi interesata de inferno. in general ma atrag filmele de la marvel, dar dr strange nu stiu de ce nu ma incanta prea tare

 
La 20 noiembrie 2016 la 03:50 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sotul meu zice ca dr Strange e unul dintre cei mai slabi facuti de Marvel(el e fanul nr unul and vine vorba de genul acesta de filme plus cele facute de DC)

 
La 22 noiembrie 2016 la 00:00 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Primele 3 ma intanta si pe mine! Dr. Strange ma duce cu gandul la Matrix, din cate am vazut in trailere.

 
La 23 noiembrie 2016 la 10:42 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Matrix e un clasic..chiar zilele trecute m-am uitat siapre asa invechit

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire