luni, 4 august 2014

E.L.F. Clarifying Pressed Powder Ivory

 Pentru că de ceva timp nu am mai povestit despre produse de machiaj, m-am gândit că astăzi este ziua perfectă să vă vorbesc despre pudră.
  Pudra este un produs care nu lipseşte niciodată din trusa mea de machiaj, o folosesc de obicei singură sau deasupra fondului de ten de aceea trebuie să se potrivească perfect. De multe ori datorită pudrei am reuşit să folosesc fonduri de ten care erau mai închise decât tenul meu, de aceea până în momentul de faţă am fost mereu în căutarea pudrei perfecte. Mulţi ani am fost fan Clinique, mi se părea cel mai bun încercat de până acum, dar într-una din comenzile de la Iherb mi-a atras atenţia o pudră de la ELF care era dedicată tenului cu probleme. 



De la ei am încercat puţine produse , unele mi-au plăcut , altele nu ca orice brand existent nu pot produce numai produse care să se potrivească tuturor persoanelor.
De ales nuanţa a fost uşor, cea mai deschisă dintre toate...acesta este ghidul meu atât la pudră cât şi la fondul de ten, preţul produsului mai mult decât atrăgător 1,99 $ cu gândul că la preţul acesta şi dacă nu îmi place nu o să îmi pară rău.


Ce promite:
-absoarbe excesul de sebum
-ajută la tratarea şi prevenirea acneei
-ajută pielea să arate proaspată şi sănătoasă 



Părerea mea:
 Îmi place atât de mult această pudră încât cu siguranţă o voi reachiziţiona, este puţin prafoasă dar nu mă deranjează . Pudra trebuie reaplicată cam de 2-3 ori la zece ore cam aşa, dar absoarbe bine excesul de sebum. Nu mi-a produs iritaţii, exfolierea a pielii sau usturime deşi pe ambalaj scrie că se poate întâmpla. Pudra vine însoţită de un burete pentru aplicare, dar eu prefer să folosesc pensula .Acest produs mi-a redeschis curiozitatea pentru produsele ELF şi chiar mă gândesc să mai achiziţionez câteva produse, tot de pe Iherb. com ştiu că la noi se comercializează dar e mai scump.


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , , ,

9 comentarii:

La 4 august 2014 la 01:59 , Blogger Unknown a spus...

Nu am vazut aceasta pudra cand rasfoiam pagina lor, dar ma tenteaza. Sa o folosesti cu placere in continuare!!

Kisses,
http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

 
La 4 august 2014 la 02:58 , Blogger AnytaGyo a spus...

Cea mai buna pudra incercata de mine pana acum e una mozaic de la P2 :D <3 Mi-am spart-o zilele trecute desi mai aveam in recipient de vreo 4-5 utilizari :(

 
La 4 august 2014 la 12:12 , Blogger CristinaB a spus...

Eu nu am incercat-o, dar chiar as avea nevoie de o pudra asemanatoare! :*

 
La 6 august 2014 la 00:50 , Blogger infofiltru a spus...

Am avut-o dar nu am fost impresionata de ea. In schimb caut de ceva timp o pudra de la Radiant care am avut-o in urma cu ceva timp si mi-a placut foarte mult, sper sa o gasesc ca in magazine pana acum nici o sansa.. :(
Si cele de la Lóreal sunt bune, pudrele ma refer, in schimb in materie de fond de ten am ales recent Revlon.

 
La 6 august 2014 la 02:24 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multu, mie chiar imi prieste..am facut o noua comanda pe iherb..numa bine ajunge pana o termin pe acesta :)

 
La 6 august 2014 la 02:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu nu am decat un fard de la P2 :(

 
La 6 august 2014 la 02:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

;)

 
La 6 august 2014 la 02:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu prea sunt fan Loreal, de fapt nu cred ca am nici un produs de la ei

 
La 7 august 2014 la 08:39 , Blogger infofiltru a spus...

Mie imi prieste laptele demachiant de la ei (la inceput da impresia ca miroase a aracet, asa ca feel free sa tragi si pe nas :D ) dar ulterior si-a facut treaba. Demachiaza foarte usor orice fel de machiaj, eu completez apoi cu solutia tonica tot de la ei. Mai nou vreau sa imi iau solutia micelara insa dupa ce termin laptele demachiant. Nu vreau sa fac stocuri sau sa le las sa expire. De la lóreal am si balsamul de par pe culoarea mov (sunt la a doua bucata sa zicem ca sunt multumita dar nu se ridica la nivelul celor de la Dove). Ce e limpede e ca am folosit exclusiv de la ei fondul de ten timp de 5 ani :) (am fost martora dublarii pretului in acesti ani)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire