joi, 15 ianuarie 2015

Wellaton 7/74 Rosu irlandez

   Trebuie să recunosc că sunt tare atrasă de reclame, îmi place să mă uit ce apare nou şi dacă se poate să şi ajung să încerc cu atât mai bine.



Mă vopsesc de luni bune cu aceaşi vopsea, dar când am văzut reclamă la tv cu aceasta de la Wellatone nu am putut să rezist să nu o achiziţionez.

Ce conţine cutia:
-1tub vopsea
-1 sticlă revelator
-1 tratament intens gloss pentru ziua 1
-1 loţiune de reîmprospătare a culorii ziua 15
-1 tratament intens gloss ziua 30
-2 seturi mănuşi+instrucţiuni de utilizare
Modalitate de aplicare:
După ce se toarnă vopseaua ăn sticla cu revelator , se agită bine  după care compoziția rezultată se aplică pe părul umed și se lasă să acționeze 40-50 de minute.

  Deși pe ambalaj culoarea arată cam ca ce îmi doream , în realitate nu a ieșit așa și sunt dezamagită. E adevărat că la rădăcini am părul mai închis și mă așteptam ca acolo să iasă mai închisă culoarea, dar la vârfuri e deschisă și de aceea mă gândeam că va arăta ca pe cutie. 
Rezultatul este o culoare mai închisă decât îmi doream,și așa a rămas aproximativ o săptămână după ce m-am vopsit,după două spălări pe cap culoarea a început să semene tot mai mult cu cea de pe cutie. Am rămas plăcut surprinsă că nuanța era pe toată lungimea părului aceeași (exceptând rădăcinile). Am ajuns să aplic și după 15 și 30 de zile de la vopsire  loțiunea de împrospătare și gloss-ul  și parcă m-am vopsit din nou după aplicarea acestora. Părul a rămas cu un luciu foarte frumos și ușor de pieptănat.

    În imaginea de mai sus este culoarea mea înainte de vopsire și după vopsire...Înainte avea destul de multe nuanțe , acum culoarea este uniformă.
Stau să mă gândesc dacă mai merită sau nu să o mai achiziționez, mai ales că nu îmi acoperă bine părul alb deși am stat cu ea 50 de minute.

Și voi sunteți tentate să achiziționați produse care apar în reclame?

Etichete: , , , , ,

6 comentarii:

La 15 ianuarie 2015 la 07:02 , Blogger Unknown a spus...

very nice all this beauty tips are very crazy thank you
HAPPY RAMADAN
ICC Cricket World Cup 2015
Happy Valentines Day 2015
HAPPY NEW YEAR 2016

 
La 16 ianuarie 2015 la 02:27 , Blogger Claudia's Choice a spus...

imi place nuanta, si eu am idei care-mi bazaie prin creier- vreau sa ma vopsesc!

 
La 16 ianuarie 2015 la 06:32 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca ai par alb atunci da....asa gandesc eu, daca nu nu e bai oricum la un moment dat va iesi par alb si e necesar..daca ar fi sa dau timpul inapoi m-as vopsi mai tarziu decat am inceput initial, dar de nu imi placea culoarea mea de par...:)

 
La 17 ianuarie 2015 la 08:51 , Blogger infofiltru a spus...

Eu nu am inca par alb dar chiar daca as avea nu cred ca le disting printre pleata-mi blonda :) Am aceeasi vopsea cu care ma vopsesc de cativa ani, nu stiu nici firma nici codul de culoare dar stiu ca imi place si e fara amoniac ;)

 
La 17 ianuarie 2015 la 08:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

norocoaso..eu am par inchis la culoare se vede imediat cand imi creste alb :(

 
La 26 octombrie 2015 la 10:20 , Blogger Unknown a spus...

Eu aveam parul de nuanta ginger mai sters pentru ca trecusera 2 luni de cand m-am vopsit ultima data cu Syoss aramiu luminos 5-77 si am zis ca incerc o alta firma de vopsea si am ales Wellaton rosu irlandez insa am fost dezamagita sa vad ca parul meu s-a inchis la culoare mult si da spre visiniu desi am avut ca baza ginger-ul spre blond.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire