vineri, 20 martie 2015

5 utilizari pentru o banda adeziva

Cand auzi prima data de o banda adeziva te gandesti cu siguranta la banalele benzi scotch sau la faimoasele benzi adezive gri. Ei bine, trebuie sa stii ca varietatea de benzi adezive este destul de mare iar utilizarile acestora sunt mult diverse decat doar pentru lipirea unor bucati de hartie rupe. Citeste cele 7 utilizari ale benzilor adezive si cumpara-ti si tu cateva role.


  • Cu o rola de banda adeziva decorativa iti poti decora toate canile si paharele din casa. Poti gasi astfel de benzi adezive cu diverse modele inscriptionate pe ele si in diferite culori. Aceasta diversitate iti permite sa combini mai multe role pentru a-ti decora canile intr-un mod inedit.
  • Banda adeziva poate fi folosita si pentru a crea decoratiuni, nu doar pentru a decora obiecte deja existente. Iti poti cumpara mai multe role de banda adeziva de diferite culori si sa creezi "globuri" din ele. Acestea le poti folosi de Craciun sau le poti agata de tavan pe snururi de lungimi diferite pentru a da camerei un look nou.
  • Trebuie sa stii ca poti cumpara si benzi dublu adezive. Acestea sunt excelente daca vrei sa lasi o carte de vizita pe un perete undeva, sau pe un avizier. Trebuie sa tai o bucata din aceasta, cat sa fie de ajuns pentru bucata de carton sau hartie pe care sa afla datele tale si sa o tot lipesti undeva. Este mai ieftin decat sa faci stickere.
  • Multi instrumentisti se plang de curelele instrumentelor, acestea uzandu-se in timp si desprinzandu-se de instrument. Daca ai o astfel de problema atunci poti lipi cureaua cu foarte multa banda adeziva. Poti folosi si simpla banda adeziva gri, aceasta fiind cea mai rezistenta.
  • Exista si banda adeziva transparenta. Acest tip de banda poate fi folosita pentru a infrumuseta o camera. Tot ce trebuie sa faci este sa o aplici pe fereastra iar lumina ce va intra in acea camera va avea culoarea bandei folosite.

Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti achizitiona cateva role de banda adeziva e sa urmezi acest link.


2 comentarii:

La 22 martie 2015 la 23:08 , Blogger infofiltru a spus...

Eu cand aud de banda adeziva ma gandesc la Fifty Shades of Grey :D

 
La 1 aprilie 2015 la 14:09 , Blogger Claudia's Choice a spus...

eu le-as folosi pentru decoratiuni prin casa, mai ales cele colorate!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire