duminică, 15 martie 2015

Mulțumim Grup media TVSat...

 Vă povesteam în urmă cu ceva timp despre un om care s-a gândit să ajute o persoană cu dizabilităși și a hotărât să doneze un scaun electric singura problemă fiind înlocuirea acumulatoriilor care costă în jur de 1500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător . 



Între timp o persoană cu suflet care lucrează la o firmă a vorbit pentru a-l ajuta.
Grup media TVSat, cu sediul în Buzău, cuprinde televiziunea regională TV SudEst televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2.
Zolty acum e în perioada în care caută bateriile potrivite pe internet (care am înţeles că se găsesc puţin mai greu), apoi îi spune sponsorului de unde le poate cumpăra, iar acesta le cumpără.
Felicitări oamenilor care au dat o mână de ajutor dezinteresat, dacă ar fi mai mulți așa lumea s-ar schimba cu siguranță în bine.

4 comentarii:

La 19 martie 2015 la 08:42 , Blogger Iorga Daniela Ionela a spus...

felicitari pentru initiativa...am mai citit despre ZoltY si gestul lui minunat si cred ca lumea ar fi mai buna daca ar exista mult mai multe persoane cu suflet mare!

 
La 21 martie 2015 la 10:55 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asta asa este, daca lumea ar intelege asta s-ar schimba lumea..dar oamenii sunt egoisti si rautaciosi de cele mai multe ori

 
La 1 aprilie 2015 la 14:24 , Blogger Claudia's Choice a spus...

rar astfel de oameni! felicitari pentru initiativa!

 
La 2 aprilie 2015 la 12:36 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este, oamenii buni sunt pe cale de disparitie din pacate :(

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire