duminică, 3 mai 2015

Instalife: aprilie

Luni din nou, un nou început de săptămână dar și un început de lună..incredibil cât de repede a zburat timpul deși până la urmă de ce ma mir la mine săptămâna se numără de luni până vineri și tot așa.Vremea este tot mai ciudată , parcă nu este primăvară nu știu de ce dar mă așteptam la vreme frumoasă și căldură..sunt zile în care așa este și sunt zile în care este foarte frig.Plănuiam să fac multe în aprilie(să mut munții vorba mamei) dar timpul nu a ținut cu mine. A fost o lună plină de probleme mai ales la lucru, multe de făcut controale așa că mi-am cam petrecut luna într-un stres continuu.


A fost o lună în care am mâncat multe prostii dar și chestii sănătoase (alea sănătoase mai rar).M-am întors relativ la dependența mea de Cola, greu ce să fac. Dulciuri nici nu mai zic, nu există zi fără ceva dulce.


Luna aceasta am participat la două campanii, cea de la Buzzaar mi s-a părut ok, destul de scurt timpul ...dar cea de la Scholl a fost o campanie cam grea, și sper totuși să rămân cu pila dar rămâne de văzut.


Dacă tot a fost luna iepuralului am fost copleșită cu cadouri... 


Într-o zi frumoasă și un selfie, din el puteți deduce de ce nu îmi pun eu poze gen selfie, nu sunt deloc fotogenică și tot timpul mă strâmb...


Am încheiat luna cu cutiuța superbă de la Pick N Dazzle și rămân datoare pe viitorul apropiat vreau să fac o postare dedicată produselor Teez.
Vă doresc ca luna care urmează să fie frumoasă ca și voi și să faceți tot ce vă doriți.



Etichete:

14 comentarii:

La 4 mai 2015 la 01:46 , Blogger Alina a spus...

si eu am ma scapat la cola, dar ce sa-i facem? ne trebuie boost de energie si am observat ca de la coca cola nu ma deshidratez cum o fac de la pepsi, acfea si ceai verde/negru.

 
La 4 mai 2015 la 05:27 , Blogger coco a spus...

si eu iubesc Teez! am o intrebare, vad ca ai liner-ul, am meu lasa o urma foarte fina si deloc tare culoarea, asa sunt toate?

 
La 4 mai 2015 la 05:45 , Blogger Corina Corina a spus...

eu sunt cu concurenta...adica cu pepsi :))) dar nu-i bai !!! cutie pick "n dazzle am avut si eu..super faine produsle. dar n-am avut nimic de la Teez. PS. nici eu nu-s fan selfie... te inteleg :))) :D

 
La 4 mai 2015 la 06:24 , Blogger Debora Tentis a spus...

Ce de bunatati ne arati aici... :-) de la Dots, Magnum, Nivea... :-) sigur imi cumpar si eu Dots imediat cand ies la cumparaturi :-) Te pup, o luna frumoasa sa fie si luna Mai!

 
La 4 mai 2015 la 11:19 , Blogger Unknown a spus...

Si mie mi s-a parut cam greuta campania Scholl, cam multe conditionari. Si eu am cam exagerat cu Cola Zero si vreau sa ma indrept.

 
La 4 mai 2015 la 23:24 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Cola e the best, greu imi este sa ma abtin si daca vine si caldura...nu ma mai abtin deloc

 
La 4 mai 2015 la 23:26 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu am patit asa o chestie ciudata cu liner-ul..cand a ajuns nu facea nici macar o dunga....asa ca l-am pus pu varful in jos si vad ca acum este pigmentat si trage dunga ..eventual incerca si tu sa il lasi cu varful in jos...poate ca fiind nou nu vine lichidul

 
La 4 mai 2015 la 23:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mie nu prea imi place pepsi desi lumea spune ca cele doua au acelai gust, in lipsa de cola accept si pepsi.....pacat ca nu ai nimerit si Teeez....

 
La 4 mai 2015 la 23:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ce as manca acum un dots dar le-am terminat pe toate..din pacate la noi sunt putine feluri..dar merg in ungaria si imi fac stocul..o luna sup[erba sa ai

 
La 4 mai 2015 la 23:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mda, sincera sa fiu inainte sa ma inscriu am citit regulamentul dar asa un pic pe fuga..deci in mare parte am tras din vina mea..acum asta este ..eu cred ca am facut fata ..sa vedem cand se termina..ce concluzii tragem

 
La 4 mai 2015 la 23:41 , Anonymous Anonim a spus...

I see dots! Dots everywhere.....Dots! Lots and lots of dots!!!! :)) I love Dots!

 
La 6 mai 2015 la 23:15 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si mie imi plac cat mai multe si cu cat mai multe creme diferite :)

 
La 9 mai 2015 la 22:49 , Blogger infofiltru a spus...

Hmm..cam multe dulciuri..mi-ai facut pofta :) Am incercat sa intru si eu pe buzaar dar imi da ceva erori pe acolo..asa ca am capitat :)

 
La 11 mai 2015 la 04:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

dulciurile is marea mea boala..normal, pe langa cola :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire