marți, 12 mai 2015

Primele impresii despre NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate

  Și așa bifez de pe lista de dorințe un produs pe care mi l-am dorit de când  a apărut. Inițial când a apărut prima variantă cea albastra mi s-a părut foarte atrăgătoare, dar dintr-un motiv sau altul nu l-am cumpărat. Nu că nu aș fi ajuns, prețul mi s-a părut bun dar m-am gândit că, cu siguranță  îmi va fi lene să o folosesc(așa e cu crema de corp) și am uitat de el. 




Asta până luna trecută când iepurașul mi-a adus noua apariție, nu pot spune că îmi doream să o încerc pentru fermitatea pielii cât pentru hidratrate având în vedere că mă dau rar cu cremă(nu suport acea senzație unsuroasă) pielea corpului este  uscată, dar vine vara așa că trebuie urgent hidratare intensă.


Cu încântare pot spune că o folosesc zilnic, seara și m-a surprins plăcut mirosul. Fiind obișnuită cu cremele lor și cu mirosul clasic am descoperit că aceasta are un miros puțin mentolat, ideal pentru sezonul cald care se apropie cu pași repezi.


 Consistența este potrivită și are niște particule , destul de puține care exfoliază pielea fără a o zgâria, mi-ar plăcea totuși să fie un pic mai abrazivă astfel aș putea elimina cu totul exfoliantul meu de corp. Este foarte ușor de folosit, după ce mă spăl cu gelul de duș obișnuit și îl clătesc aplic produsul pe tot corpul masez și după clătesc. Nu mi se pare un efort mare iar pielea rămâne hidratată . Legat de promisiunea legată de fermitatea pielii,acolo nu vreau să mă pronunț pentru că mă mișc cam puțin și mănânc prostii iar ca acest produs să aibă efectul scontat asupra pielii ar trebui să îmi schimb regimul de viață ceea ce este cam greu.
Cu siguranță voi achiziționa acest produs în continuare, dar vreau să încerc și celelalte creme sub duș de la Nivea...le iau încet pe rând să văd care îmi place cel mai mult.









Etichete: , ,

4 comentarii:

La 13 mai 2015 la 07:18 , Blogger Unknown a spus...

Nu am incercat pana acum nicio lotiune de corp sub dus ! Stiu ca au produse ft bune , ca folosim alte produse de la ei , dar acesta nu m-a tentat, deocamdata . Il trec pe wishlist, totusi ! ;)
Multumim ptr parerea ta ! :*

 
La 13 mai 2015 la 22:33 , Blogger Lucica Lazar a spus...

Nu am incercat pana acum dar dupa ce am citit acest review sigur il voi cumpara pentru sezonul cald,daca e mentolat e si racoros <3 De obicei produsele Nivea sunt minunate si ma impac foarte bine cu ele <3
Multumim de review! :-*

 
La 14 mai 2015 la 01:48 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa zic si eu cateodata sunt produse care pe moment parca nu mi le trebe, dar dupa ceva timp ma sucesc si le vreau..greu e sa fii femeie :)

 
La 14 mai 2015 la 01:49 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu sunt fan produse Nivea, pret bun si produse bune calitativ...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire