marți, 2 iunie 2015

Instalife:mai

Mai ștergem o lună de pe calendar, incredibil că am ajuns la jumătatea anului...parcă văd că acuși merg în concediu (cu toate că încă nu am stabilit data exactă), după concediu iar zboară timpul și iar se încheie un an și tot așa...


Am început luna, printr-o plimbare frumoasă până la Castelul Huniazilor, după care a urmat rezervația de zimbri și Mănăstirea Prislop ..chiar în ordinea de mai sus deoarece sunt destul de aproape una de alta și era păcat de ratat. Chiar dacă stau să mă gândesc, ies rar din oraș dar sper că odată cu vara plimbările vor fi mai multe nu numai de zile libere și în concediu.



Deși îmi tot propun să mănânc sănătos sinceră să fiu, încă nu am apucat..am o scuză bucătarie mică , nu pot să mă desfășor în ea și să gătesc în voie..lucru pe care trebuie să îl schimb când mă mut..promit să experimentez și poate să pun și ceva rețete.


Și dacă tot vine vorba de rețete zilele trecute am fost la un Party Tupperware, puteți găsi postarea mea împreună cu rețete în postarea de aici.


Încă o lună în care am fost norocoasă și am fost aleasă printre cele 1000 de persoane la una din campaniile BuzzStore , așa că zilele următoare revin cu o postare cu impresii legate de aceste capsule.


Cutiuța mea Pick N Dazzle de această lună m-a surprins plăcut cu produse de care chiar am nevoie...crema cu protecție solară pentru corp a fost una din dorințele mele mai ales că îmi este greu să mă decid ce să cumpăr ...

Unica am achizitionat-o pentru exfoliant deși mai am unul..dar sinceră să fiu nu m-a impresionat, nici nu e bun  dar nici rău..așa că nu am decât să îl dau mai departe poate cineva îl va aprecia mai mult decât mine.Nu puteam să ratez să achiziționez revista Cosmopolitan...care mi se pare schimbată și nu tocmai în sensul pozitiv.
Luna mai a fost lejeră, plină de suprize sper ca și luna iunie va fi la fel

 

4 comentarii:

La 6 iunie 2015 la 07:37 , Blogger Lucica Lazar a spus...

Frumoase produse! <3 Sa le folosesti cu drag! :-*
E important ca te-ai simtit bine in aceasta luna ;)

 
La 9 iunie 2015 la 05:41 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc :*

 
La 18 iunie 2015 la 05:28 , Blogger infofiltru a spus...

Am citit de la fetele care au cumparat unica, ca au nimerit un tonic de fata odata cu revista si ca ar fi cat de cat bun, un produs indian la pret acccesibil. Cred ca acelasi lucru nu se aplica la toate produsele, daca zici ca exfoliantul te-a dezamagit.

 
La 19 iunie 2015 la 04:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate nu mi-a placut dar, poate altor fete da....:)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire