joi, 10 decembrie 2015

Tie ti se potriveste Lapis Lazuli?

Pentru femeile carora le place sa poarte pietre semi-pretioase, cu siguranta Lapis Lazuli nu este un termen strain. Exista persoane care poarta anumite pietre tocmai pentru ca sunt convinse ca acestea au efecte si puteri pe asupra corpului si mintii. Daca te uiti putin peste descrierile fiecarei pietre semi-pretioase vei descoperi ca fiecare in parte este potrivita pentru anumite persoane.




Lapis Lazuli este o roca ce are la baza lazurit, sodalit, calcit si pirita. Este de un albastru intens, inconofundabil, asemanator cu binecunoscutul albastru de Voronet; ba chiar mai mult, se spune ca nuanta manastirii a fost obtinuta din aceasta roca. Aceasta roca este una dintre cele mai vechi de pe pamant iar mai demult, Lapis Lazuli se purta chiar mai des decat aurul de catre femeile care o considerau ca fiind o piatra sacra, o piatra ce insotea mumiile in mormant pentru a le ghida dupa moarte.
Ca si orice piatra semi-pretioasa, se spune ca Lapis Lazuli este caracteristica anumitor persoane in functie de zodie, luna, ziua si an de nastere. Astfel, persoanelor aflate sub semnul zodiacal balanta sau sagetator, in lunile septembrie si decembrie, nascute in zilele de miercuri si in anul chinezesc al cainelui, aceasta piatra le este cea mai benefica.
Lapis Lazuli are, deci, anumite efecte asupra celui care o poarta. Este o piatra spirituala care are rol protector si ajuta impotriva atacurilor de panica, energiei negative si gandurilor rele. Totodata, stimuleaza anumite binefaceri. Are putere de vindecare, de inducere a intelepciunii, de intelegere a adevarului, ajuta la o mai buna intelegere a lucrurilor. Cei care o poarta vor avea noroc, vor da randament, vor avea pace in minte si in suflet, creativitate, curaj, bucurie, prosperitate, claritate si vor reusi in viata prin puterea iubirii si prin intelegerea care o vor transmite lumii.
Piatra este excelenta chiar si pentru persoanele care practica specifice meserii. Executivii, jurnalisti si psihologii vor fi stimulati cu intelepciune si buna judecata datorita purtarii acestei pietre. Ajuta la rezolvarea problemelor pentru avocati, creaza noi idei pentru scriitori si ajuta la analiza intelectuala pentru arheologi. Totodata, stimuleaza dorinta pentru cunoastere si intelegere.
Se spune ca nu trebuie purtata de persoanele diabetice. Acesta poate fi doar un mit, insa daca tu ai convingerile bine intemeiate, vei lua in serios si acest lucru. Purtarea acestei pietre ajuta si in cazul in care suferi de afectiuni ale stomacului, ficatului, digestiei, sistemului nervos, despresie, epilepsie, insomnie, probleme de circulatie. In general, Lapis Lazuli confera o stare de bine generala deci este bine sa o porti indiferent de starea de sanatate.
Daca esti o persoana care alege sa poarte bijuterii pe baza acestor caracteristici si daca te-ai reagasit in descriere, pietrele Lapis Lazuli sunt cele mai potrivite pentru tine. Poarta-le ca si pandantive, cercei, inele sau amulete.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire