joi, 11 februarie 2016

Descopera Lumea Tupperware la Timișoara !


Am făcut cunoștință cu produsele Tupperware anul trecut, în martie când s-a organizat un eveniment dedicat bloggerilor ce s-a gătit atunci puteți citi în postare ,iar marți seara în data de 9 februarie s-a organizat un eveniment mare la Hotel Lido. Când am aflat de acest eveniment am fost decisă că trebuie să merg, mai ales că mă așteptam să se gatească ceva nou ceea ce s-a și întâmplat. Deși evenimentul s-a anunțat pe Facebook, puțină lume a răspuns online invitației cu toate acestea când am ajuns sala a fost jumătate plină și până să înceapă evenimentul s-a umplut sala.

Eu am stat în randul al treilea dar totul s-a văzut foarte bine pe un proiector, și m-am bucurat pentru că altfel nu vedeam nimic. La orice prezentare se face pâine, am apucat și de această dată să gust puțin . Rețeta pâinii o găsiți în postarea de anul trecut în caz că vă interesează.
Celelalte două rețete făcute de data aceasta au fost icre de pește și pui cu ciuperci, unde am văzut la treabă ustensile pe care nu le-am văzut data trecută.



Unul este vasul  de fierbere fără foc, sună interesant și incredibil dar nu necesită utilizarea focului,se prepară cu ajurorul apei fierte. În vas se pot adăuga carne(pui, pește, curcan) și legume, nu este voie însă orez pentru acesta există alt vas. Modalitatea de preparare este foarte simplă: se taie carnea cubulețe și legumele se pun în partea de sus a vasului și peste se toarnă apă fiartă se pune capacul și în 25 de minute este gata.

 Niciodată nu am încercat salata de icre făcută acasă, dar am rămas plăcut surprinsă. Cu ajutorul acestui aparat se face repede și nu este deloc scârboasă ,deși mi se părea prea mult ulei nu a fost deloc așa.
Rețeta salată de icre: o linguriță icre, trei căpăcele de ulei , zeamă de lămâie după gust și sare.
Din păcate poze nu am apucat să fac, nici înainte nici după fiind prea multă agitație dar și o lumină nepotrivită pentru poze.
Per ansamblu a fost o experiență plăcută cu produse interesante și cu siguranță mai merg când se organizează.

Mai mute poze găsiți aici

Etichete:

8 comentarii:

La 11 februarie 2016 la 00:35 , Blogger Rodica Granpier a spus...

Foarte tare vasul de gatit fara foc,imi imaginez cat costa....dar mancarea cred ca iese delicioasa si este mai sanatoasa....ador icrele facute in casa,mi-ai adus aminte ca nu am facut demult :)

 
La 11 februarie 2016 la 04:31 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa sti ca nu este exagerat de scump pana la urma trebuie vazut ca o investitie in timp si in sanatate, unde mai pui ca nici nu trebuie sa stai langa el :)

 
La 11 februarie 2016 la 12:32 , Blogger Unknown a spus...

Vasul minune pt fiert mi-ar placea la nebunie..mai ales ca in max 2 luni ma pregatesc sa o trec pe diversificare pe fetita mea si ar fi perfect.

 
La 11 februarie 2016 la 22:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu cred ca e o achizitie care merita..si mai ales daca ai copii micuti...

 
La 15 februarie 2016 la 00:38 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

am mai citit despre vasul de fiert fara foc, cred ca e o super inventie. eu n-am decat o sticla tupperware de la o campanie mai veche pentru bloggeri si chiar o s-o pun la treaba zilele astea, ca tot ma gandeam sa-mi iau cafea la munca.

 
La 15 februarie 2016 la 01:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am si eu sticla aceea, sotul meu merge la sala cu ea...a pus monopol...:)

 
La 15 februarie 2016 la 13:41 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Eu as investi in produsele astea!

 
La 16 februarie 2016 la 01:26 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sincera sa fiu am i eu cateva de la ei(desi mai vreau) chiar merita, desi sunt mai scumpe merita investitia

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire