vineri, 5 februarie 2016

QuickMobile și SOLE lansează campania „Luna Dragostei"


București, 5 februarie 2016 QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, împreună cu SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, lansează campania „Luna Dragostei”, atât în magazinele fizice, cât și în cele online.

Campania se va derula în perioada 1-24 februarie și se adresează îndrăgostiților care vor să își surprindă partenerii de viață cu un cadou special, fie de Valentine’s Day, fie de Dragobete.

Astfel, în cazul magazinelor fizice QuickMobile și SOLE Luxury Boutique, clienții care fac achiziții în valoare de peste 500 de lei primesc automat un voucher cadou, în valoare de 50 de lei.

Totodată, în magazinele online au fost create pagini dedicate care prezintă o selecție de produse pentru El și Ea, opțiunea Gift Card-urilor și articole cu idei de cadouri, pentru cei care sunt în lipsă de inspirație.

Aceste pagini vor funcționa încrucișat. Astfel, pe QuickMobile.ro / https://www.quickmobile.ro/idei-cadouri-valentines-day pagina este destinată bărbaților, cărora le sunt prezentate câteva idei de produse disponibile în oferta SoleShop.ro / https://www.soleshop.ro/idei-cadouri-valentines-day pe care ar putea să le ofere cadou iubitei/soției. De asemenea, pe SoleShop.ro doamnele și domnișoarele se pot inspira și pot alege un cadou dintr-o serie de produse pentru bărbați, disponibile la vânzare pe QuickMobile.ro.

În plus, în weekend-uri vor fi disponibile reduceri în ambele magazine online, vizibile tot pe modelul încrucișat, astfel încât utilizatorii să nu își piardă timpul căutând la întâmplare cadouri pe Internet, intrând pe magazine online care nu le sunt familiare.

Anii trecuți am observat o creștere semnificativă a traficului și a comenzilor pe site-urile QuickMobile și SoleShop.ro în luna februarie, ceea ce ne-a confirmat faptul că în această perioadă se caută foarte multe cadouri. Astfel, am decis ca anul acesta să le îmbunătățim clienților noștri experiența de cumpărare, făcându-le mai ușoară alegerea. Astfel, nici femeile și nici bărbații nu trebuie să părăsească magazinul lor online preferat, pentru a găsi cadoul potrivit pentru partenerii de viață”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Etichete:

4 comentarii:

La 5 februarie 2016 la 11:01 , Blogger Unknown a spus...

Ma bucur ca au aparut si la noi magazinele online..pur si simplu din comoditate uneori nu prea am chef de alergat si luat la picior fiecare magazin pt cautarea cadoului ideal. Asa pot "umbla" online din fotoliu de acasa.

 
La 7 februarie 2016 la 04:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

comoditate fara nervi cred eu, mai ales cand vine vorba de cumparat cadouri

 
La 9 februarie 2016 la 02:20 , Blogger Claudia's Choice a spus...

oferte peste oferte luna asta!

 
La 9 februarie 2016 la 02:42 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da , dar am impresia ca si in luna martie va fi la fel

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire