joi, 21 ianuarie 2016

E timpul pentru detoxifiere!




Gata cu sarbatorile, sarmalele si cozonacii.
E timpul pentru detoxifiere!
Dupa excesele din perioada sarbatorilor, o cura de detoxifiere a organismului este mai mult decat binevenita. Pe langa efectul benefic pe care il are asupra organismului prin eliminarea toxinelor, aceasta va ajuta si sa dati jos cateva kilograme, pe care cu siguranta nu le aveati in vara.
Practicata de secole in intreaga lume - inclusiv in sistemele de medicina ayurvedica si chineza - detoxifierea este despre odihna, curatarea si hranirea organismului din interior spre exterior. Prin eliminarea toxinelor, apoi prin a hrani corpul cu nutrienti sanatosi, detoxifierea previne aparitia diverselor afectiuni si intareste capacitatea naturala a organismului de a mentine sanatatea in parametri optimi.


Iata cateva metode pentru detoxifierea organismului:
  1. Cresterea aportului de fibre. Consumul de fibre alimentare naturale reprezinta o metoda de detoxifiere si curatire intestinala. Acestea stimuleaza tranzitul intestinal si asigura o detoxifiere excelenta a organismului prin eliminarea deseurilor prin colon.
  2. Consumul de alimente sanatoase, integrale si proaspete. In curele de detoxifiere, se recomanda eliminarea din dieta a alimentelor de tip fast-food, dar si a celor prelucrate. Acestea trebuie inlocuite cu produse alimentare organice, naturale si proaspete. Umpleti-va frigiderul de fructe si legume, iar in camara ar fi indicat sa aveti nuci, seminte si cereale integrale.
  3. Relaxarea. Detoxifierea nu implica doar consumul de alimente sanatoase. Puteti apela si la alte metode si obiceiuri pozitive. O noapte de odihna este esentiala pentru a restabili echilibrul din organism. De aceea, faceti tot posibilul sa va bucurati de un somn de calitate.
  4. Activitatea fizica.  Pentru a va mentine in forma, intocmiti-va un program de exercitii fizice pe care sa le realizati in mod gradat si constant si care sa implice efortul principalelor grupe de muschi. Acestea mobilizeaza celulele implicate in apararea organismului si inlatura stresul, iar presiunea exercitata de muschi asupra vaselor limfatice ajuta la drenarea toxinelor.
  5. Consumul de suplimente alimentare care accelereaza tranzitul intestinal fara sa creeze dezechilibre. Acestea ajuta la o mai buna absorbtie a vitaminelor si mineralelor si reduc absorbtia grasimilor.
Obegrass - Te simti mai bine, esti mai sanatoasa si mai frumoasa!
Un beneficiu major al produsului Obegrass este reprezentat de continutul bogat de fibre si antioxidanti care permite reglarea tranzitului fara actiune mecanica (agresiva) asupra aparatului digestiv. Fibrele se dilata cu ajutorul lichidelor in care este amestecat si a sucului gastric si formeaza o pelicula care imbraca bolul digestiv, aceelerand tranzitul intestinal fara a crea dezechilibre si eliminand astfel toxinele.
Prin actiunea ingredientelor sale active, Obegrass ajuta la o mai buna absorbtie a vitaminelor si mineralelor si reduce absorbtia grasimilor si a nivelului de colesterol LDL, fiind un supliment alimentar recomandat in dietele de slabit si in curele pentru detoxifierea organismului. Acesta ajuta in procesul de digestie, protejeaza aparatul digestiv de infectii si ii creste imunitatea, regleaza si controleaza aciditatea tubului digestiv.
Obegrass se administreaza inainte de fiecare masa principala si pentru a favoriza efectele pozitive este foarte important consumul a minim 2 l de apa pe zi.

Obegrass este un produs notificatla IBA Bucuresti si evaluat de Consiliul Superior pentru Igiena Publica si Academia Nationala de Medicina din Franta. Il puteti achizitiona de pe site-ul www.farmacore.ro la pretul de 65,00 lei.

Etichete:

9 comentarii:

La 21 ianuarie 2016 la 11:12 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Obegrass m-ar tenta si pe mine!

 
La 21 ianuarie 2016 la 11:21 , Blogger Rokolla a spus...

Apreciez persoanele care tin cure de detoxifiere si au asa o vointa sa bea toate chestiile alea verzi sau sa manance mult mai calculat. Eu sunt atat de pofticioasa ca nici cura nu prea pot tine. :) Noroc de mama care mi-a dat o gena buna si nu ma ingras pentru ca alfel as arata ca o ... purcica :)

 
La 22 ianuarie 2016 la 01:44 , Blogger coco a spus...

de acorddddd!!!

 
La 23 ianuarie 2016 la 04:55 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

;)

 
La 23 ianuarie 2016 la 04:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu sunt pofticioasa, de obicei regim tin foarte greu din cauza asta dar de baut orice ..chiar daca este verde si are gust neplacut :)

 
La 24 ianuarie 2016 la 12:00 , Blogger ellafairytale a spus...

Nu știam de acest produs,mulțumesc pt informații!

 
La 25 ianuarie 2016 la 01:45 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Eu nu am tinut cure.. mi se pare dificil, mai ales in contextul in care am program de masa extra haotic.. Dar nu as zice nu unui shake bun :D

 
La 25 ianuarie 2016 la 03:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cu placere :*

 
La 25 ianuarie 2016 la 04:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si la mien e haos la partea cu mancatul, nu resesc sa ma obisnuiesc sa iau micul dejun desi acum cativa ani era obligatoriu...acum pur si simplu nu ma mobilizez

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire