joi, 7 ianuarie 2016

Misterul fascinatiei femeilor pentru bijuteriile cu pietre semipretioase

Bijuteriile au fost si sunt preferatele femeilor, indiferent ca vorbim despre bijuterii cu pietre semipretioase, din argint sau aur. Daca aruncam o privire in trecut vom observa ca acestea au fost purtate pentru prima data de barbati, si principala lor intrebuintare nu era sa infrumuseteze persoana care le poarta, ci sa scoata in evidenta statutul social. De exemplu, in Egiptul Antic, faraonii le purtau pentru ca semnificau bogatia si prosperitatea.

Acum, bijuteriile sunt purtate in special de femei si reprezinta accesorii nelipsite din tinuta lor. Orice femeie stie ca o simpla bijuterie poate face diferenta dintre o tinuta banala si una care iese in evidenta. Ele stiu ca acestea le confera eleganta si le scot in evidenta feminitatea, frumusetea si senzualitatea. O bijuterie bine aleasa va atrage mereu privirea.
De-a lungul timpului, bijuteriile au evoluat, au capatat forme diverse si complexe si li s-au adaugat pietre pretioase sau semipretioase. Din ce in ce mai frumoase, ai de unde alege atunci cand cauti o bijuterie speciala. E lucru stiut ca femeile iubesc bijuteriile si, de aceea, atunci cand vrei sa faci fericita o femeie, o bijuterie cu pietre semipretioase poate reprezenta cadoul perfect, la orice ocazie.

Fascinatia femeilor pentru bijuterii nu poate fi explicata in cuvinte, e dincolo de orice ar putea intelege barbatii. Ele considera ca acestea sunt unele din cele mai minunate lucruri create special pentru ele. Este menit ca femeile sa ofteze cand le zaresc in vitrine si sa se bucure enorm cand le primesc. Daca ne uitam atent la orice femei vom observa ca bijuteriile reprezinta un accesoriu obigatoriu, ca fiecare poarta cate o bijuteriile reprezentativa, pentru orice ocazie.

Daca ar incerca cineva sa inteleaga acest mister al atractiei dintre o femeie si o bijuterie, nu ar putea afla raspunsul. Exista o relatie speciala care nu poate fi inteleasa pe deplin. Singura explicatie e aceea ca fiecare se completeaza si se pun in valoare una pe alta. O femeie simpla va straluci atunci cand alege sa poarte bijuterii cu pietre semipretioase, dar o bijuterie abandonata intr-o vitrina sau intr-o cutie, nu va iesi niciodata in evidenta. Degeaba este un accesoriu deosebit daca frumusetea nativa feminina nu ii da stralucire.

Etichete:

2 comentarii:

La 7 ianuarie 2016 la 13:34 , Blogger Claudia's Choice a spus...

perfect de acord cu tine, mai ales cand avem din ce culori sa alegem!

 
La 7 ianuarie 2016 la 23:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

culori potrivite fiecarei tinute alese ;)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire