sâmbătă, 19 decembrie 2015

Fii strălucitoare de sărbători cu bijuterii unicat by Anca Popescu

Bijuteriile frumoase creează o atracție irezistibilă în jurul celor care le poartă. Tocmai de aceea, conform statisticilor, oamenii cheltuie în prezent aproximativ 20 de trilioane de dolari pe bijuterii. Femeile petrec, în medie, un an din viață în încercarea de a se hotărî cu ce să se îmbrace și să se accesorizeze, iar decizia este cu atât mai dificilă dacă vorbim despre petrecerile de sărbători. Bijutierul Anca Popescu creează accesorii handmade speciale și vine în ajutorul femeii misterioase, mereu în căutare de nou, care luptă pentru crearea unui echilibru perfect între toate aspectele din viața sa.






 
Pietrele și metalele prețioase vor fi întotdeauna în top, însă o petrecere specială precum cea de sărbători se accesorizează mult mai bine cu ținute și bijuterii originale. Grație unicității și nonconformismului, acestea aduc oricărei ținute ineditul, tinerețea și personalitatea rebelă fiind, de cele mai multe ori, mai ieftine și mult mai accesibile decât bijuteriile din comerț.
Pe o piață în care arta este sacrificată în favoarea comercialului devine din ce în ce mai dificil să găsești bijuterii unicat. Accesoriile handmade oferă garanția autenticității și originalității, fiind alegerea ideală într-o lume în care fiecare dintre noi încearcă să fie cât mai diferit. Tocmai din acest motiv, îmi place să realizez modele de bijuterii unicat, lucrate manual și cu multă dăruire, pentru oameni cu personalitate puternică”, spune Anca Popescu.
Colecția de sărbători: între perle, pietre și argint croșetat
Colecția de sărbători cuprinde diverse elemente, culori și texturi. Perlele, pietrele semiprețioase, cristalele swarovski, argintul sau cuprul croșetat sunt doar câteva dintre materialele atent selecționate, care prind viață și sunt integrate în creații ce exprimă sentimente, idei și veselie. Astfel, fiecare bijuterie realizată are în spate o poveste plină de semnificație.
In această perioadă, doamnele aleg modele speciale, bijuterii opulente care să îmbine tradiția cu modernitatea. Bijuteriile statement reprezintă un trend în continuă evoluție. Brățările cuff, colierele choker, cerceii candelabru și inelele masive sunt printre cele mai căutate bijuterii în perioada sărbătorilor. De aceea am inclus în colecție mai multe modele de acest tip”, adaugă Anca Popescu.
Colecția are la bază concepte inspirate de natură, de frumusețea și perfecțiunea acesteia. Bijutierul folosește în special pietre naturale, pe care încearcă sa le pună în valoare într-un mod inedit.
Prețurile variază în funcție de metoda de lucru și de materialele folosite, de la 70 de lei, pentru pandantive sau inele simple, până la 3000 de lei, pentru colierele elegante din sârmă de argint croșetată, perle și pietre semiprețioase.
Anca Popescu realizează bijuterii handmade de aproape 5 ani, timp în care s-a perfecționat în mod constant. A absolvit cursurile școlii de Bijuterie Contemporană Assamblage, iar în toamna anului 2015 a fost prezentă cu propriile creații la târgul Internațional Jewellery London, la care a fost selecționată cu o colecție din argint croșetat.

Etichete:

6 comentarii:

La 19 decembrie 2015 la 07:05 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Ce frumoase sunt. Mai ales chockerele.. asa, pe langa gat <3

 
La 19 decembrie 2015 la 14:00 , Blogger Eva Luna a spus...

Wow~ toate sunt frumoase, dar primul chocker e fenomenal ❤❤❤

 
La 20 decembrie 2015 la 10:07 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da, parca ma tenteaza sipe mine sa imi cumpar cate ceva

 
La 20 decembrie 2015 la 10:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ai dreptate este frumos primul

 
La 23 decembrie 2015 la 04:49 , Blogger Loredana a spus...

Ce dragute sunt! Speciale! :)

 
La 26 decembrie 2015 la 05:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si faptul ca sunt unicate le face de nepretuit

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire