luni, 14 decembrie 2015

Fii frumoasa si atunci cand faci sport!

E adevarat, sportul face parte din viata noastra si ar trebui sa il practicam cat mai des pentru un stil de viata sanatos. Insa noi fetele stim cat de greu e sa aratam bine cand facem sport. De ce sa nu recunoastem, daca ne simtim bine in hainele pe care le avem pe noi, parca suntem mai entuziasmate si dornice sa ducem la capat programul de exercitii.

Si de ce nu am arata bine si atunci cand facem sport? O pereche de colanti draguti, un tricou de calitate si o pereche de pantofi sport pentru alergare te pot face sa te simti mai sportiva, si in acelasi timp sa te motiveze sa alergi mai mult daca te simti bine in pielea ta.



Cu toate suntem dornice sa avem o tinuta impecabila ori de cate ori iesim din casa, chiar si atunci cand mergem la sala sau alergat. Probabil unii ar spune ca acest lucru este extrem de superficial, ca atunci cand faci sport echipamentul trebuie ales corespunzator, iar modul in care arati nu conteaza. Ei bine, am sa va contrazic. Am sa spun ca mereu o fata trebuie sa se simta bine, sa se simta frumoasa si draguta, indiferent ca merge la sala, in oras sau chiar la o plimbare banala in parc.

Unele dintre noi facem sport pentru a slabi, altele pentru a ne mentine fit si in forma, iar altele doar de placere. Indiferent de motivul pentru care ai ales ca miscarea trebuie sa faca parte din viata ta, trebuie sa gasesti acele lucruri care sa te motiveze sa mergi mai departe. Pentru unele, o serie de poze pot reprezenta un obectiv care sa le motiveze sa ajunga acolo, sau de ce nu, pentru altele, hainele pe care le poarta s-ar putea sa le dea o stare de bine care sa le determine sa devina mai sportive.

Asadar, atunci cand alegi hainele pentru ora de sport sau pentru ora de aerobic, tine cont si de modul in care te simti in ele. Chiar daca reprezinta echipamentul potrivit pentru acel sport, chiar daca l-ai ales corespunzator este important ca tu sa te simti confortabil in acele haine. Trebuie sa te simti lejera, si sa stii ca iti vin bine. Daca esti multumita de echipamentul pe care l-ai ales, acest lucru te poate motiva sa iti doresti sa fii in forma si sa te tii de treaba.

Trebuie sa mai spun ca o pereche de pantofi de sport pentru alergare in modele colorate pot arata extraordinar de bine? Nu ti-ar face placere sa iesi in parc la alergat, iar pantofii tai colorati sa iti dea un strop de culoare si veselie? Se presupune ca sportul trebuie sa ne relaxeze, sa ne binedispuna si sa ne ajute sa uitam pentru un moment de toate grijile. De ce nu am imbina ceea ce ne pasioneaza pe noi fetele, moda, cu sportul? Eu cred ca aceasta combinatie ne poate aduce multe zambete, fericire si bunadispozitie.


Si ca sa nu spuneti ca vorbesc prostii, aruncati o privire prin magazine. Veti vedea ca echipametele de sport au suferit o transformare. Se muleaza pe gusturile fetelor. Sunt colorate, frumoase si in acelasi timp practice. De la geci, accesorii, si pana la pantofii sport pentru alergare, toate echipamentele s-au adaptat gustului si nevoilor fiecarei fete. Acum, mai mult ca oricand, ne putem bucura de o ora de aerobic in cele mai frumoase haine de sport.

Etichete:

6 comentarii:

La 14 decembrie 2015 la 01:19 , Blogger ellafairytale a spus...

Am devenit o lenesa in materie de sport, cred ca trebuie sa ma pun pe treaba.

 
La 14 decembrie 2015 la 01:38 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Sa stii ca e important in ce te imbraci cand faci sport.. Nu numai pentru cum te simti ci si pentru cum functionezi.. De exemplu eu, care am oaresce probleme cu spatele sunt obligata s aport pantofi speciali de alergare (de-aia cu talpa fluffy) cand alerg pe beton. :D

 
La 14 decembrie 2015 la 06:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu de cand a venit frigul, nu il suport :(

 
La 14 decembrie 2015 la 06:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am incercat si eu genul de pantofi dar parca nu am echilibru pe ei, prefer cei normali de aceea

 
La 15 decembrie 2015 la 01:05 , Blogger Mihaela Pojogu a spus...

Nu dau mare importanta hainelor in care fac sport daca nu le folosesc si in alte ocazii, insa cum au fost si dati in care nu am iesit pe usa pentru ca nu am aratat intr-un anume fel nu te pot contrazice ca nu ajuta. :)

 
La 15 decembrie 2015 la 01:42 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

aia cu iesitul pe usa da...acum pana la magazinul din colt mai merge dar mai departe no way :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire