miercuri, 16 decembrie 2015

Un cadou simbolic de sarbatori

Fiecare va doriti o atentie de sarbatori, femei sau barbatii fiind. Magia cadourilor ne urmareste pe toti pana la batranete, nu exista o cura sau o portita de evadare. Daca aveti cel putin o persoana speciala in viata voastra, veti primi cel putin ceva simbolic in fiecare Craciun. Nu doar copiii asteapta cadouri. Chiar si dupa ce cresteti si incepeti sa platiti singuri taxele, tot va doriti sa vedeti acele pungi sub brad pline de cadouri. Asa cum unui barbat ii plac echipamente de sport si jocurile video, unei femei ii place sa primeasca o bijuterie frumoasa, cum ar fi acele bratari cu cristale Swarovski la care viseaza de fiecare data.


O bijuterie este alegerea perfecta atunci cand nu aveti idei. Fie ca este barbat, fie ca este femeie, persoana voastra speciala va aprecia si va purta cu placere un inel, lantisor sau un ceas frumos. Daca le mai si personalizati cu un text de dragoste sau cu orice simbol va leaga, cadoul va avea un impact si mai mare.
Oferiti din inima o bijuterie in preajma sarbatorilor si aduceti zambetul pe buze acelor persoane care conteaza cu adevarat.
Pentru mine cel putin, bucuria de a oferi este mai mare decat cea de a primi. Ador sa achizitionez acele lucrusoare pe care stiu ca cel drag de acasa le asteapta sau le viseaza. Mai ales cand acea persoana nu are nici cea mai mica idee ca voi stiti ce isi doreste, placerea este de doua ori mai mare. Asa ar trebui sa fie pentru fiecare!
Incercati sa uitati de acele cadouri superficiale precum un ursulet, trandafiri, ciocolata si o sticla de vin. Largiti-va orizonturile si incercati sa memorati de fiecare data cand cel de langa voi ofteaza “ce mi-as dori acel …”. Tineti-le scrise pe o lista sau in telefon, iar de Craciun veti stii cu siguranta ce sa adaugati pe lista de cumparaturi. Oferiti celor care sunt in viata voastra un motiv sa zambeasca si sa le sclipeasca ochii de fericire. Desigur, cadourile pot fi oferite si fara motiv, insa acum este un moment special care apare doar o data pe an. Transformati-l intr-unul notabil, de vis.

Chiar daca barbatii nu arata ca si-ar dori ceva in special, cu siguranta au in minte o lista de produse pe care vor sa si le achizitioneze cat de curand. Incercati sa aveti acces si voi la acea lista, puneti-i intrebari din care sa nu isi dea seama ce urmeaza sa faceti. Este foarte simplu pana la urma. Trebuie doar sa aveti acel simt si acea pasiune de a darui.  

2 comentarii:

La 16 decembrie 2015 la 10:44 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

ha, eu l-am pus sa-si faca wishlist pe pinterest.. (cica pentru a nu uita chestiile mari care sa intre in buget).. so far, so good.. pare sa mearga :D

 
La 16 decembrie 2015 la 22:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

o idee foarte buna, din pacate al meu nu are dar si-ar putea face :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire