marți, 15 decembrie 2015

Idei de cadouri până în 100 ron

     Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, așa că azi încep seria ideilor de cadou. După cum știți eu sunt mai mult pasionată de beauty,îngrijire și parfumuri așa că ideile mele se vor învârti mult pe acest segment.
De ce până în 100 ron? Pentru că avem multe cadouri de făcut și câteodată este o limită până unde ne putem întinde "plapuma".
Am să încep cu idei cu prețuri mici până ajung la suma maximă, fie că veți găsi online sau în magazine produsele.



Nivea are  seturi începând de la 20-30 ron în sus în funcție de magazin și de ofertă,seturile variază ,de la îngrijirea corpului până la îngrijirea tenului(acelea fiind mai scumpe) nu am văzut însă set petru îngrijirea părului.



Doar două idei accesibile de la Yves Rocher, dacă le vizitați magazinele veți vedea o grămadă de combinații, prețurile încep de la 40+ în funcție de produsele incluse în set



Ca în fiecare an cei de la Dove vin cu seturi drăguțe care să te scape din încurcături, prețurile variază în funcție de complexitate și încep undeva de la 50 ron în sus.Seturile din imaginea de sus sunt cele noi dar găsiți seturi și mai accesibile.




Pentru cine locuiește în București sau are prieteni care stau acolo să știți că s-a deschis un magazin Pupa Milano, iar acum de Crăciun vin cu seturi dedicate Crăciunului prețul unui set este de la 53 ron în sus.Dacă vreți să vă faceți idee cam ce seturi mai există le găsiți la ei pe sit.



La secțiunea delicii cei de la Wonderspa ne vrăjesc cu ceva care din păcate nu se poate mânca dar arată delicios.Este vorba despre setul 4 delicii by Galeo,costul unui astfel de set este 99 ron și îl puteți găsi pe siteul lor wonderspa.ro

Etichete:

4 comentarii:

La 14 decembrie 2015 la 22:18 , Blogger zgomotoasa a spus...

Cei de la Wonderspa livreaza acasa?

 
La 14 decembrie 2015 la 22:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mie mi-a livrat la lucru(pentru ca asa am cerut) dar banuiesc ca livreaza si acasa

 
La 15 decembrie 2015 la 00:55 , Blogger Mihaela Pojogu a spus...

Aw... seturile de la Pupa!

 
La 15 decembrie 2015 la 00:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da, vreau si eu dar din pacate daca ma rog de una din fete sa imi trimita

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire