vineri, 18 decembrie 2015

4 trucuri pentru un dulap organizat

Haine, pantofi extraordinar de draguti, cizme peste genunchi, genti mari si mici, esarfe colorate, fulare calduroase si accesorii de toate felurile. Toate acestea se afla in dulapul unei femei. De cele mai multe ori, avem prea multe si se intampla sa nu gasim usor si intr-un scurt timp toate hainele de care avem nevoie in diminetile cand ne grabim spre scoala sau serviciu.



Atunci cand vine vorba de camera si dulapul fiecareia, spatiul perfect se defineste prin echilibru. Nu este recomandat sa ai prea multe lucruri la indemana daca nu le folosesti in fiecare zi. Desigur, atunci cand vine vorba despre dulapul cu haine, lucrurile o pot lua putin razna. De obicei folosim toate lucrurile pe care le avem, insa uneori parca sunt prea multe, si foarte des se poate intampla sa nu gasim ceea ce cautam. Cand vine vorba de ordine este nevoie de disciplina si putina organizare. Un dulap in care haosul este la el acasa ne incurca mai mult decat ne ajuta. Cate dintre noi nu am pierdut timp pretios, sau de cate ori nu am intarziat pentru ca nu ne-am gasit acea bluza, fusta, sau camasa?
Daca dulapul tau arata ca dupa razboi, e nevoie de o interventie. Iata cum se face:

Rotirea in functie de anotimp

Acest truc care presupune aranjarea hainelor in functie de anotimp e perfect pentru cei care au un dulap mic, dar si pentru a pastra hainele din alt sezon intr-un alt loc. Hainele de care nu ai nevoie pot fi depozitate intr-un alt dulap sau in cutii sub pat. In acest fel vei avea un dulap aerisit si vei gasi tot ce ai nevoie intr-un timp relativ scurt.

Straturi

Acest lucru este util daca nu ai suficiente umerase. Asociaza lucrurile de pe umerase in combinatiile pe care iti place sa le porti. Acest lucru te va ajuta sa economisesti suficient spatiu in dulapul tau.


Spatiul de sus


E acolo cu un motiv. Foloseste-l. Sau cel de jos. E spatiul perfect pentru pantofi, cizme sau genti. Spatiul de sus e perfect pentru lucrurile pe care nu le folosesti in fiecare zi, dar se incap perfect in dulapul tau. In plus, daca iti pui pantofii pe raftul de sus pot crea un efect extrem de frumos.

Culori

Desi pare greu de realizat, acest lucru te poate ajuta sa salvezi extrem de mult timp cand iti cauti tinuta. Atunci cand stii ce bluza vrei sa porti iti va fi mai usor sa te uiti dupa culori.

Ai incercat vreodata aceste trucuri? Daca nu, ce spui, ti se pare o idee buna sa iti organizezi dulapul in acest fel? Poate unul din aceste trucuri te va ajuta sa economisesti timp atunci cand vine vorba sa iti gasesti hainele pentru tinuta de sambata seara.

Etichete:

8 comentarii:

La 18 decembrie 2015 la 06:52 , Blogger Rokolla a spus...

Daca vrei sa economisesti loc poti folosi si sacii de vidat. Sunt extraordinari de buni. Am bagat multe chestii in ei si i-am ascuns sub pat ;)

 
La 19 decembrie 2015 la 01:03 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Aici m-ai prins.. sunt complet in pom cu aranjatul dulapului.. :)) adica sunt mai in spate cele din sezonul cel mai departat.. dar cam atat :))

 
La 20 decembrie 2015 la 05:05 , Blogger Be Beautiful a spus...

Visez la un dulap mareeeeeee si foarte bine organizat sau mai bine zis la un dressing room; dar pana il voi avea, trebuie sa pun in practiva sfaturile tale :*

 
La 20 decembrie 2015 la 10:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

amsi eu din pacate nu cred ca am nimerit ceva prea bun calitativ ca mi s-au spart :(

 
La 20 decembrie 2015 la 10:10 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu imi doresc un dressing room dar pe momentputine sanse sa fie prea curand

 
La 20 decembrie 2015 la 10:11 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu am aranjatdupalul maxim o saptamana dupa are nu stiu cumdar imi trebuie ceva ce este in spate sau cel mai jos..si dezastru

 
La 23 decembrie 2015 la 04:55 , Blogger Loredana a spus...

Folosesc toate aceste trucuri! Chiar si aranjarea hainelor pe culori...si ajuta! :)

 
La 26 decembrie 2015 la 05:24 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu ador sa ama ranjat pe culori, ma simt ca in magazin :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire