joi, 17 decembrie 2015

Idei de cadouri între 100 și 200 ron

 Să continue propunerile, azi ridicăm puțin valoarea și căutăm ceva pentru bugete medii..mie între 100 si 200 de ron mi se pare o suma medie, cu cadouri pentru persoanele mai speciale din viața noastră. La primă categorie a fost mai mult pentru prieteni(cine are mulți știe de ce).
Ca de obicei tot seturi veți vedea, pentru că le consider practice.

Am ales acest set de pe aoro, pentru că am mai comandat de la ei și am ieșit la prețuri mult mai bune decât din magazin gen Sephora sau Douglas.Am fost întrebată dacă sunt originale parfumurile asta datorită prețurilor și vă pot spune că da, am verificat și chiar ii recomand. Asta dacă nu vă grăbiți să aveți nevoie de cadou chiar a doua zi.




Dacă totuși nu aveți timp de umblat prin magazin și vreți să vă ajungă a doua zi, aș zice că emag este o opțiune mai bună dar să te încadrezi în preț opțiunile sunt mai puține.



Setul acesta l-am văzut live anul trecut la un eveniment și am rămas fascinată, miroase superb și prețul este destul de bun.În cazul în care vă tentează îl găsiți pe siteul lor aici.


Am ales patru seturi de la Wonderspa, dar sunt mai multe vă las linkurile către seturile din imagine:SET GRACE BY FRAGONARDSET NATHALIE BY GALEOSET PATCHOULI BY MOLINARD,SET SOFIA BY GALEO 



Etichete:

4 comentarii:

La 17 decembrie 2015 la 06:23 , Blogger Elena Toma a spus...

Pffff,cu greu am gasit sectiunea de comentarii :)))umblam ca orbetele :)))
Anyway,eu as opta pt setul Elizabeth Arden,imi plac foarte mult produsele ei,sunt chiar surprinzator de bune.Sper ca ai fost cumintica si iti doresc cat mai multe pachetele speciale.Te pup si iti urez Sarbatori Fericite !

 
La 17 decembrie 2015 la 06:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

imi pare rau, e cam aceasi nuata ca si restul dar nu am habar ce sa ii fac....eu zic ca am fost cuminte acum sa vedem :)

Sarbatori fericite draga mea fie ca anul care veni sa fie cat mai frumos

 
La 17 decembrie 2015 la 09:32 , Blogger Unknown a spus...

Foarte interesante sugestiile tale, multumim de pont! Sarbatori fericite si un an nou cu multe realizari si impliniri! Pupici

 
La 20 decembrie 2015 la 10:13 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc la fel draga mea, fie ca anul care vine sa iti aduca numai bucurii si multa inspiratie :*

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire