marți, 22 decembrie 2015

Haine de dama potrivite iernii

 Femeile din intreaga lume ar trebui sa stie ca iarna se poarta haine groase. Se poarta geci cat mai lungi care sa acopere soldurile, pantaloni grosi, cizme, si in loc de maieuri sau tricouri decoltate sa aleaga bluze de dama grosute si pufoase. Oricum, acum sunt foarte la moda, nu vad de ce unei femei i-ar displacea sa poarte.



Chiar daca in interior este cald datorita incalzirii, pe strada gerul este greu de suportat. Am vazut si vad si acum femei si domnisoare care inca poarta jachetele acelea de piele subtiri si la care li se vad soldurile. Pe langa faptul ca am depasit demult perioada in care se purta asa ceva chiar si vara, in acesta perioada este foarte frig. Femeile sunt cele mai sensibile la raceala, iar pe langa asta, pot aparea o groaza de boli care sa le afecteze sanatatea. Stiti bine despre ce este vorba.
Multe femei asteapta iarna tocmai pentru ca au ocazia, in sfarsit, sa isi scoata din dulap acele paltoane si geci captusite, puloverele cu gat, pufoase si colorate. Se pot face foarte multe combinatii. Chiar si acele caciuli si fulare xxl sunt preferatele multora dintre noi. De ce sa nu profitam iarna de ele daca tot le-am achizitionat inca din toamna si abia asteptam sa vina vremea rece?
Femeile care conduc vor gasi o scuza: in masina este cald si nu este nevoie sa se imbrace chiar atat de cald. Asa este. Insa daca ai de umblat pe distante scurte? Daca trebuie sa stai la bancomat la coada putin mai mult decat te asteptai? Ocaziile in care vei avea contact cu frigul sunt mai multe decat credeai. Nu renunta la aceste haine groase, poarta-le acum cand este vremea lor. Va veni primavara si iti va fi dor sa porti paltonasul preferat si puloverul cu accente de Craciun.

Exista bluze lungi care iti acopera spatele si cu care poti iesi linistita din casa. De ce sa alegi un tricou sub jacheta sau chiar maieu cand afara temperaturile sunt sub 0 grade? Tuturor li se va parea ciudat daca intri, de exemplu, intr-o cafenea iar cand iti dai jos jacheta sa nu porti altceva decat un maieu. Nu e deloc potrivit pentru vremea care este afara.

Etichete:

4 comentarii:

La 22 decembrie 2015 la 02:55 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Deci eu caut un pulover fuluffy de atata timp (preferabil si alb si calduros, si pe marimea mea.. da' nah)

 
La 22 decembrie 2015 la 08:26 , Blogger Rokolla a spus...

Mmm si eu evit sa imbrac haine foarte groase atunci cand stiu ca nu stau prea mult pe afara chiar daca afara este destul de frig. Imi place sa port haine potrivite vremii dar nu ma infofolesc prea tare.

 
La 23 decembrie 2015 la 02:50 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

well esti micuta si greu de gasit marimi

 
La 23 decembrie 2015 la 02:51 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu sunt foarte friguroasa, as lua plapuma pe mine daca ar fi nevoie

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire