miercuri, 13 ianuarie 2016

3 PRODUSE CARE M-AU DEZAMĂGIT

Plănuiesc să fac această postare de ceva timp, dar am tot dat și re-dat șansa produselor în ideea că poate totuși greșesc eu și până la urmă mă împac cumva cu ele, dar nu a fost să fie așa, astfel încât le dedic o postare. 




Îmi plac produsele Kiko deși am doar câteva  toate primite cadou, dar când am ajuns și eu într-un magazin de-a lor și am zis că nu pot rata să nu îmi cumpăr ceva. M-am învârtit destul de mult printre rafturi până să mă decid să cumpăr Kiko Purifying Pads, la un preț de 11 euro cutia conține 66 de bucăți .Le-am testat chiar din prima zi și mi s-au părut ineficiente total, singurul lucru plăcut la ele este mirosul și atât. Efect asupra tenului meu 0, astfel am decis că de acum înainte de la ei îmi cumpăr doar produse de machiaj.
Din secțiunea produse de îngrijire a părului, două produse unul este o mască achiziționată din noul Careffour deschis în Timișoara, prețul 7 ron deci, un preț mic pentru cei 500 de grame pe care îl are acest produs. La prima spălare pe cap, am aplicat masca după șamponare mi se părea foarte hidratantă, părul umed era ușor de pieptănat dar când mi s-a uscat părul vârfurile mi s-au uscat iar părul a rămas încurcat. Părul meu are nevoie de multă hidratare mai ales la vârfuri așa că am profitat de un blogsale și am achiziționat Mythic Oil, singurul lucru pe care l-a făcut pentru părul meu fost să îl îmbâcsească .Prima dată m-am gândit că am aplicat prea mult și de aceea , dar după câteva utilizări am ajuns la concluzia că nu contează cât aplic părul meu arată ca și cum nu m-am spălat pe cap de câteva săptămâni.Am încercat să îl folosesc ca și tratament pre-spălare,dar nu are nici un efect și trebuie foarte mult șampon pentru a-l înlătura așa că am renunțat să îl folosesc iar acum stă pe un raft în baie și mă gândesc să îl dau prietenei mele, poate ea se împacă mai bine cu el.


Puteți citi postarea de anul trecut, tot cu trei produse care m-au dezamăgit aici.

14 comentarii:

La 12 ianuarie 2016 la 23:43 , Blogger Alinapink a spus...

Eu nu am folosit niciun produs din cele de mai sus, îmi pare rău k nu v ați inteles

 
La 13 ianuarie 2016 la 00:01 , Blogger ellafairytale a spus...

Se mai intampla sa fii dezamagita de anumite produse cred ca o àstfel de masca am avut si eu dar era cu alte ingrediente, nu a fost buna deloc.

 
La 13 ianuarie 2016 la 00:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cel mai rau imi mare de Mythic Oil, chiar am citit o gramada de impresii bune, dar nu a fost sa fie

 
La 13 ianuarie 2016 la 00:22 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate e inevitabil, dar nu ramane decat sa le aruncam sau dam la altcineva si noi sa trecem la altceva

 
La 13 ianuarie 2016 la 01:02 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Repurpose: cred ca ai putea sa folosesti uleiul si masca de par pentru epilare, daca folosesti lama de ras!

 
La 13 ianuarie 2016 la 01:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

interesanta idee, o sa incerc chiar sunt curioasa

 
La 13 ianuarie 2016 la 01:47 , Blogger Unknown a spus...

Buna!


Dupa descrierea parului tau este asemanator cu al meu, iti recomand produsele care contin ulei de migdale, sampon si balsam/masca.


Uleiul de migdale nu ingrasa parul la radacina si il face usor de pieptanat si il hidrateaza.

apropos, uleiul si masca/balsam il aplic doar de la jumatea parului pana la varfuri, niciodata sa nu il aplici pe scalp :)

 
La 13 ianuarie 2016 la 03:54 , Blogger Corina Corina a spus...

vai de capul tau :))) nasoale produse :))) pai ce vroiai la 7 lei sa faca o masca ??? ( glumesc desigur ) ..sunt alte produse ieftine care isi fac la fel de bine treaba ca si unul scump. Dar pur si simplu nu ti se potrivesc tie :))) Mi-am luat-o si eu de multe ori !!! asta e !!! daca vrei sa experimentezi ..trebuie sa ne asumam si niste riscuri :D

 
La 14 ianuarie 2016 la 06:07 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

interesant, cu siguranta voi incerca

 
La 14 ianuarie 2016 la 06:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este, experimentez si vad ce iasa dupa...:)

 
La 15 ianuarie 2016 la 00:49 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Nu am incercat aceste produse. Dar am si eu ceva dezamagiri la capitolul ingrijire par! :D

 
La 15 ianuarie 2016 la 02:53 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa e cand trecem de la una la alta riscul "meseriei" :)

 
La 16 ianuarie 2016 la 11:18 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Eu am avut o groaza de dezamagiri pe partea de par pana in urma cu un an.. Bine, toate se trageau de la faptul ca foloseam un sampon care nu mi se potrivea deloc si erau greu de combatut problemele facte de el. Acum, cand am gasit unul potrivit parca nici nu conteaza ce balsam folosesc :D

 
La 16 ianuarie 2016 la 12:36 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate la mine daca saponul si balsamul nu se completeaza unul pe celalalt nu le pot folosi, cred ca asta difera si de ce par ai, cat este de agresat..multi factori...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire