marți, 26 ianuarie 2016

Ce am încercat din gama Seaweed de la The Body Shop

    În urmă cu ceva vreme am văzut că una din fete lăuda gama Seaweed și printre produse avea și o mască din acea gamă , la care mi-a rămas gândul mult timp. Nefiind decisă dacă să cumpăr în varianta full-size m-am gândit că totuși parcă aș încerca la pliculeț să îmi fac măcar o idee așa că, cu prima ocazie cu care am ajuns în magazin am mers direct la stand și la pliculețe. Am zis totuși să nu îl cumpăr și să plec dar, să zabovesc puțin mai ales că magazinul lor este atât de îmbietor. 
Pe rafturile de jos erau așezate în diferite coșulețe și cutiuțe produse grupa în variantă small-size și printre ele se afla și un coșuleț cu mască la pliculeț și cu încă două produse.M-am gândit că dacă tot am ocazia și era și la reducece, de ce să nu profit.Gama Seaweed este dedicată persoanelor cu tenul gras și mixt.

Deși mi-am dorit mult masca mi-a părut rău să o defac încă de la început și am decis că ar fi mai bine să încep cu celelalte produse. Fac parte din categoria persoanelor care oricât de bine mă înțeleg cu un produs întotdeauna sunt tentată să încerc altceva, nu pot să mă opresc chiar dacă sunt foarte mulțumită de el.

Seaweed mattifying day cream 
De multe ori uit să mă dau cu cremă de zi, asta mai ales că mă mișc în reluare dimineața și veșnic plec în grabă de acasă spre lucru dar când am văzut-o în dulăpior am zis ca să îi dau o șansă și promit solemn să o folosesc zilnic.Are o textură cremoasă, cu un miros plăcut care intră foarte repede în piele așa că am văzut că ne vom înțelege bine.Din păcate nu a fost să fie așa, fiind o cremă matifiantaă mă așteptam să facă ceea ce promite din păcate nu a reușit să facă  față problemei mele din zona T. Dacă stau în weekend acasă și nu mă machiez cu fond de ten, pot ignora luciul dar dacă aplic fond de ten el "migrează" devenind uleios. 
Rămâne un produs doar de folosit acasă , deși mititelul are 15 ml îmi va ajunge o perioadă destul de lungă cu toate acestea termenul de valabilitate este de 12 luni deci cu siguranță o termin până expiră.

Seaweed clariffying night treatment
Am mai încercat câteva tratamente de acest gen și pot spune că acesta se încadrează printre produsele bune, am observat că tenului mei îi place. Este un produs transparent cu miros plăcut(toată gama are același miros), intră repede în piele dar trebuie avut grijă la dozaj, două pompe sunt suficiente pentru toată fața , dacă aplicați mai mult nu intră în piele și rămâne lipicios. 

Seaweed ionic clay mask
     Cum sunt mare fan măști, aș putea spune că prima impresie despre acest produs este una bună. Cei 6 ml de produs ajung pentru o primă încercare.Pentru a vedea însă efecte de durată trebuie folosit măcar de două ori pe săptămână așa că am decis să îmi cumpăr varianta full-size după ce mai termin din produsele desfăcute.
Deși nu m-am înțeles cu crema de zi, restul produselor m-au făcut curioasă și mai vreau să încerc câte ceva de la ei.
Voi ce recomandați?

Etichete:

14 comentarii:

La 26 ianuarie 2016 la 00:29 , Blogger Rokolla a spus...

Am folosit si eu cateva produse de la Body Shop care mi-au placut mult dar care au putut fi inlocuite cu produse mai ieftine si cu calitati si mai bune. In ceea ce priveste crema si eu uit sa ma dau cu crema dar cred ca nu suntem singurele. Imi pare rau ca nu ti s-au potrivit produsele. Atunci cand dai un ban te astepti sa aiba rezultatul dorit

 
La 26 ianuarie 2016 la 01:25 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Nu am incercat...dar suna interesant!

 
La 26 ianuarie 2016 la 03:56 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Pe mine ma tenteaza gamele cu vitamina E si cu vitamina C de la ei. Nu le-am incercat, dar sunt acolo pe lista undeva

 
La 26 ianuarie 2016 la 06:17 , Blogger coco a spus...

ce bine suna!!!

 
La 26 ianuarie 2016 la 06:39 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

doar crema de fata nu mi se potriveste cu restul ma inpac chiar bine..se mai intampla ce sa facem, nu pot f toate bune sua potrivite

 
La 26 ianuarie 2016 la 06:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa treci pe la ei prin magazin, nu poti sa nu iti iei ceva :)

 
La 26 ianuarie 2016 la 06:41 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cele cu vitamina C mi se par si mie interesante totusi sunt un pic cam piperate la pret, dar daca prind o reducere nu zic nu :)

 
La 28 ianuarie 2016 la 09:22 , Blogger Alinapink a spus...

Interesant, recunosc ca pana acum nu am auzit de el, dar din cate spui par ok.

 
La 28 ianuarie 2016 la 09:48 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

la cate game au..nu cred ca o sa ajung sa le incerc pe toate :)

 
La 2 februarie 2016 la 00:02 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Trebuie sa ajung si eu prin Sephora, poate incepe o campanie de reduceri :D

 
La 2 februarie 2016 la 04:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

well la sephora au sit acum, asta in cazul in care nu ai in orasul in care stai

 
La 14 ianuarie 2017 la 07:40 , Blogger Gabriela Pana a spus...

Eu, cand am timp suficient, imi curat fata cu o discheta demachianta imbibata in zeama de lamaie, dupa aceea clatesc fata si trec la machiaj, astfel sebumul este tinut la distanta.

 
La 14 ianuarie 2017 la 08:59 , Blogger Unknown a spus...

Nu am incercat

 
La 15 ianuarie 2017 la 00:39 , Blogger Unknown a spus...

Nu le-am incercat si cred ca nici nu as putea sa le incerc pe toate hiar daca unele sunt foarte bune.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire