marți, 26 ianuarie 2016

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Au trecut sarbatorile, revelionul, trece imediat si luna ianuarie si ne prinde februarie din urma nepregatiti. Cei indragostiti, cei care se prezinta in pereche la fiecare eveniment, asteapta cu nerabdare aceasta zi pentru a-si oferi unul altuia iubirea prin gesturi mici. O ciocolata, o bijuterie, o cina romantica si gustoasa la un restaurant bun, acestea sunt cele mai alese si cautate. Desi pentru femei este mult mai usor de ales un cadou, barbatii nu prea au idei cand vine vorba de a darui.

Este foarte simplu… bijuterii de calitate incepand de la inele, cercei si pana la un medalion de argint unicat, nu au cum sa nu ii placa. Desi i-ai mai oferit bijuterii de ziua ei sau de Craciun, nu inseamna ca nu pot reprezenta o idee originala de fiecare data. Alege alta bijuterie, alt stil si alt metal, si vei vedea ca va fi placut surprinsa de fiecare data.
Un medalion il poate personaliza sau il poate purta in mai multe feluri. Unele aleg sa poarte medalion la bratara, altele la suportul de chei, sa il coase pe o haina si in multe alte feluri ingenioase. Alege unul care sa reprezinte ceva pentru ea, o forma, un animal care ii place. Vei vedea ca alegerea ta a fost cea inspirata!
Incearca sa uiti de cliseul cu ursulet, bomboane de ciocolata sau un vin cu eticheta “Te iubesc”. Sunt dragute insa nu sunt foarte inventive. Un astfel de cadou poate spune despre tine ca esti monoton si superficial. La fel cum te interesezi pe Internet despre filmele si jocurile preferate, la fel poti cauta astfel de idei de cadouri. Eu iti sugerez Metaphorabijoux - site cu bijuterii etnice, autentice, bijuterii care pot avea o adevarata semnificatie pentru purtator. Este la fel de importanta si calitatea, nu doar ideea, asa ca daca te-ai decis ca ramane bijuteria, asigura-te ca este din metal pretios. Standurile cu bijuterii de la magazinele de prin mall-uri sunt frumoase insa nu au o durata de viata prea mare. Am luat si eu cercei si lantisoare si s-au innegrit foarte repede, chiar daca nu au intrat in contact cu apa. Si am platit pe ele destul de mult. Mai puteam astepta un pic de timp si sa imi mai strang banuti pentru astfel de capodopere lucrate manual. Sincer!

Eu mi-as dori sa primesc asa ceva de ziua indragostitilor. Cu siguranta orice femeie ar vrea. Daca te afli in situatia de a nu stii ce sa cumperi pentru iubita, cumpara o astfel de bijuterie.

Etichete:

6 comentarii:

La 26 ianuarie 2016 la 06:16 , Blogger coco a spus...

hmmm, se apropie, da!

 
La 26 ianuarie 2016 la 06:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu prea ma am cu sarbatorile americane dar imi plac cadourile :)

 
La 26 ianuarie 2016 la 12:29 , Blogger Frombeautywithloveblog a spus...

si mie imi plac bijuteriile din argint si intr-adevar pot sa fie un frumos cadou de valentinețs day

 
La 28 ianuarie 2016 la 01:24 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu prefer argint decat aur

 
La 2 februarie 2016 la 00:07 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Am intrat pe site, au niste modele tare frumoase!

 
La 2 februarie 2016 la 04:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da,chiar ai de unde alege

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire