vineri, 10 iunie 2016

Atelier Dousé aduce pe piața din România noile produse Flor de Mayo

Atelier Dousé aduce pe piața din România, ca importator unic, produsele de îngrijire corporală și ambientală Flor de Mayo, game variate ce îmbină aromele naturii pentru a conserva atât sănătatea cât și frumusețea corpului și a mediului de fiecare zi, fie că ne referim la casă, birou sau chiar mașina în care ne desfășurăm, de multe ori, mare parte a timpului. Produsele Flor de Mayo, sunt fabricate în Spania, din esențe si extracte naturale fiind dedicate întregii familii.

În 1992, în Valencia, Spania, se pun bazele companiei cu aceeași nume care începe tradiția de a crea produse de înaltă calitate, axate pe două domenii principale: produse cosmetice și ambientale. Produsele sale sunt destinate adulților, dar și celor mici, având game din cele mai variate ce conțin de la lapte de corp și spray parfumat la beauty kituri pentru copiii familiei. Produsele Flor de Mayo îmbină necesitatea cu plăcerea de a le folosi. Aromele delicate transformă un moment de îngrijire în adevarate clipe SPA.








De-a lungul timpului se dezvoltă gamele: La casas de las aromas ce conține produse deko, pline de personalitate și arome, Botanical, o selecție atentă a celor mai bune elemente ale naturii, Supernatural, o gamă ce promovează esențele naturale în defavoarea celor sintetice, Natural Kids, create special pentru pielea delicate și fină a celor mici și nu în ultimul rând La Antigua Botanica, ce face legătura dintre tradiția vechiurilor parfumuri și a cosmeticii moderne.
Jesus Gomez este specialistul Flor de Mayo care combină cele mai rafinate arome și esențe de la levanțică la ulei de argan pur, aloe vera, nucă de cocos, mandarin, cafea, mentă, maceș sau trandafir sălbatic. Toate au acelasi scop- de a îngriji și hidrata pielea întregii familii.
Linia La Casa de los aromas te invită în lumea fascinantă a esențelor pe care le poți folosi pentru spațiul în care locuiești, creezi, muncești sau de ce nu, pentru a surprinde pe cineva drag cu un cadou special.

Evenimentul de lansare in Romania a produselor Flor de Mayo a avut loc pe 2 iunie, la sediul Freya Productions, în cadrul căruia invitații au avut ocazia să testeze produsele și să afle mai multe detalii despre acestea.
În cadrul evenimentului au fost prezenti dl Cristian Sabau, CEO Atelier Douse și Dl Gustavo Tur Climent, Marketing Director Flor de Mayo.

Gama Flor de Mayo se va putea găsi în lanțurile mari de retail și în farmacii începând cu luna Septembrie, în acest moment produsele putând fi achiziționate din magazinele online: emag.ro și elefant.ro.


Pozele din cadrul evenimentului se pot vizualiza aici.

Etichete:

8 comentarii:

La 9 iunie 2016 la 07:32 , Blogger Eva Luna a spus...

OMG! Cat de frumoase sunt toate! Numai bune de oferit cadou <3 <3 <3

 
La 10 iunie 2016 la 04:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa nu zicem..sa le primim cadou :)

 
La 10 iunie 2016 la 09:41 , Blogger Semblog a spus...

Casetutele pentru copii sunt asa dragute! Le-as lua pentru mine! :))) xoxo

 
La 11 iunie 2016 la 15:32 , Anonymous Rokolla a spus...

Ce simpatice sunt cutiile. Parca sunt perfecte pentru a fi date cadou

 
La 14 iunie 2016 la 02:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este , parac tot ce e dragut ambalat te atrage mai tare..si ce daca sunt pentru copii :)

 
La 14 iunie 2016 la 02:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sau sa le primesti cadou, mai ales pentru Cristina cred ca ar smotoci putin jucariile

 
La 29 iunie 2016 la 04:56 , Blogger coco a spus...

le stiu, sunt asa de dragut confectionate!!!

 
La 28 iulie 2016 la 23:00 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

i varietatea e mare, trebuie sa ma uit si eu prin magazin dupa ele

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire