joi, 17 noiembrie 2016

Primele impresii Revlon ColorSilk 51 Light brown

       Deși luna trecută m-am vopsit cu vopsea profesională și intenționam și luna aceasta să o fac, ceva mi-a atras atenția suficient de mult încât să îmi cumpăr și să încerc și eu. Revlon ColorSilk o vopsea fără amoniac pe care am găsit-o la Jumbo cu doar 7,99 ron ceea ce mi s-a părut incredibil de puțin comparând prețul din magazin cu acesta un chilipir. Până la urmă m-am gândit că, chiar dacă nu îmi place nu am pierdut mare lucru, plus faptul că nu are amoniac mă încântă foarte mult mai ales că mirosul amoniacului nu îmi place deloc și în ultimul timp nu îl suport.


Când am desfăcut cutia, am găsit cam același lucru ca în orice altă vopsea:
  • cremă revelatoare
  • cremă colorantă fără amoniac
  • balsam după colorare
  • manual de instrucțiune 
  • mănuși

       Interesant mi s-a părut după ce am citit instrucțiunile este modul de aplicare al acestui produs și anume, vopseau se aplică pe părul curat și uscat. În general majoritatea produselor folosite se aplicau pe părul care nu a fost spălat de câteva zile, niciodată nu am știut de ce este așa dar chiar ar trebui să întreb pe cineva cu experiență.
     Primul lucru pe care l-am făcut după ce am citit instrucțiunile a fost să miros conținutul recipientelor, am rămas plăcut surprinsă de un miros plăcut foarte vag de plante medicinale miros deloc deranjant. Inclusiv după amestecarea substanțelor, mirosul a rămas vag așa că dau un mare plus acestui produs pentru acest lucru. 
Am aplicat vopseaua la rădăcină, nu și la vârfuri deoarece culoarea aleasă se aseamănă destul de bine cu cea anterior folosită și de data aceasta am ales să îmi vopsesc părul la rădăcină pentru că deja mă enervasem de cât păr alb am și ce urât se vede. Am observat că de când sunt însărcinată părul și unghiile cresc mult mai repede, la varianta unghii lungi și rezistente chiar ma bucur dar părul îmi cam dă de furcă mai ales că în două săptămâni rădăcinile arată de parcă nu le-am vopsit de mult timp.După aplicare am stat cu vopseau 30 de minute după care am clătit cu apă din abundență, până când apa a rămas limpede și am aplicat masca care a venit în plic și am așteptat 2 minute cât a acționat. Masca are un ușor miros floral, dar și acesta vag care dispare cu desăvârșire odată cu clătirea.
       Trebuie să recunosc că această vopsea mi-a plăcut foarte mult, pe lângă mirosul aproape inexistent pielea de pe frunte și tâmple nu a rămas pătată după aplicare și acoperă firele albe foarte bine. Eram sceptică la început mai ales că am tâmplele complet albe, și utima vopsea fără amoniac a ajuns să nu mai acopere decât foarte vag părul alb. Săptămâna aceasta mai trag o fugă să îmi mai achiziționez câteva cutii, să am stoc că nu se știe când mai apare așa o ofertă bună la un produs atât de bun.
În cazul în care vă tentează să încercați, am văzut destul de multe nuanțe disponibile, legat de alte nuanțe nu știu dacă funcționează (mai ales în cazul în care vreți să faceți schimbări majore de genul de la brunet la roșcat, dar nu zic că nu merită încercat).

Etichete:

12 comentarii:

La 17 noiembrie 2016 la 04:30 , Blogger coco a spus...

am folosit candva Revlov, apoi am incercat altele, imi place sa probez!

 
La 17 noiembrie 2016 la 09:35 , Blogger ellafairytale a spus...

Nu am testat dar stiu ca e marca buna.

 
La 17 noiembrie 2016 la 22:15 , Blogger Unknown a spus...

Nu am testat aceasta vopsea dar pare a fi buna.

 
La 18 noiembrie 2016 la 09:26 , Anonymous Bratu Gabriela a spus...

nu am folosit pana acum vopsea revlon. cica pe parul nespalat, vopseaua prinde mai bine din cauza uleiurilor care se afla deja pe firele de par. nu am probleme cu amoniacul, dar incerc sa-l cam evit in ultima vreme, sa nu distrug parul mai rau decat e

 
La 20 noiembrie 2016 la 03:45 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu la fel, momentan raman la acesta dar la anul vreau o schimbare majora

 
La 20 noiembrie 2016 la 03:47 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pana la acesta vopsea am testat doar produse de machiaj, asa ca si pentru mine a fost ceva nou

 
La 20 noiembrie 2016 la 03:47 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

chiar este buna si de pretnu mai zic

 
La 20 noiembrie 2016 la 03:48 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu mi-am facut obre acum ceva timp si mi-a cam degradat parul, si mai bine am observat ca reactioneaza firul de par la vopsea fara amoniac din pacate de parul degradat nu mai scapam decat daca tundem din el :(

 
La 21 noiembrie 2016 la 23:57 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Sa ne tii la curent cu evoluatia vopselei in par. Mama se vopseste si cred ca -ar placea!

 
La 22 noiembrie 2016 la 04:25 , Blogger Rokolla a spus...

Si eu tocmai m-am vopsit. Imi pare atat de rau ca nu am si eu Jumbo sa imi iau tot felul de nebunii. Sunt convinsa ca ai fost incantata de ea din moment ce este fara amoniac si mai acopera si firele albe

 
La 24 noiembrie 2016 la 10:00 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

deja e a doua oara cand ofolosesc se comporta bine, iese la spalat dar cate putin depinde si culoare cu care s-a vopsit inaite

 
La 24 noiembrie 2016 la 10:02 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca ai Jumbo lasi bani multi chiar dac zici ca pe maruntisuri dar chiar merita :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire