luni, 24 aprilie 2017

Pregătiri pentru vară și ceva pentru cel mic

    


   În ultima perioadă mi-am propus să strâng cureaua și să îmi achiziționez doar produse de care am nevoie, fără achiziții excesive având în vedere că am multe produse nedesfăcute în sertar.  Deși am o listă mare în așteptare cu produse Bottega Verde, am ales în această comandă doar câteva produse pentru mine și ceva pentru cel mic mai ales că a început să facă băiță în cadă cu colac și îmi place să îi creez o atmosferă atrăgătoare.

   Pentru că au fost câteva zile foarte călduroase, m-am gândit să încep pregătirile pentru vară știu că e devreme dar nu strică. Pentru că au trecut și sărbătorile pascale și m-am pus pe cură de slăbire după atâtea excese culinare, m-am gândit să îmi ajut pielea mai ales când fac duș cu un produs ușor abraziv cu un miros mentolat. Întotdeauna îmi place în sezonul cald pentru revigorare să folosesc produse cu miros de citrice sau mentolat, mentolul dă acea senzație de răcorire instant. 
Podusul vine ambalat într-un recipient de plastic tare, sigilat iar compozițiă e gelatinoasă. Este ușor de utilizat și se îndepărtează ușor de pe piele. Pielea rămâne fină fără a se usca, ceea ce mi se pare chiar ok pentru serile leneșe în care nu ai chef să folosești ceva hidratant.
Cantitate: 200 ml
Preț:41 ron și poate fi achiziționat de aici


Ziceam de vară, soare ...părul are de suferit așa că am decis că am nevoie de un ulei care ajută în acest caz. Chiar dacă soarele nu arde atât de tare acum , eu am început să îl folosesc.În ultima perioadă am început să mă usuc pe cap cu fohnul, lucru care până acum îl făceam de maxim trei ori pe an lucru care se cam resimte pe textura părului.Astfel că eu am ajuns să folosesc uleiul înainte de uscare iar efectul este chiar unul neașteptat având în vedere că acest produs este făcut pentru altceva. Îmi place că oricât aplic , nu îmi încarcă părul iar după uscare , părul rămâne lucios și plăcut la atingere. Timpul de îngrășare de la utilizare și până la spălarea următoare este exact ca înainte, ceea ce mi se pare foarte bine având în vedere că am părul gras la rădăcină și uscat la vârfuri.

Ce promite:
  • cu filtru solar,ajută la descurcarea părului
  • lasă părul moale și lucios fără a-l încărca
  • este rezistent la apă, ceea ce ajută împotriva deshidratării cauzate de soare, apă sărată, vânt și clor
 Modalitate de utilizare: se aplică direct pe păr înainte și în timpul expunerii la soare.
Cantitate:50 ml
Preț:35 ron

La secțiunea pentru copii sunt puține produse,dar cred că în timp vor mai adăuga . Când am ales spuma de baie, am știut exact la ce o voi folosi...în vană când bebe înoată  cu colacul la gât. Mai ales că spuma se păstrează iar mirosul chiar este plăcut.
Este un produs care poate fi folosit de la nașterea copilului, mie mi-a plăcut mai ales descrierea lui și că, conține apă de gălbenele bio, pe lângă acesta nu ustură ochii de la el. Eu l-am încercat pe față, din curiozitate și să încerc efectul pe care îl are la mine.
Ce promite:
  • făcut cu ingrediente pentru toleranță excelentă a pielii
  • parfum fără alergeni
  • ph fiziologic
  • formulă testată dermatologic pentru pielea sensibilă
Cantitate:100 ml
Preț:28 ron
Valabilitate: 12 luni de la deschiderea ambalajului
Modalitate de utilizare: se agită recipientul după care se apasă pe pompă de două trei ori și se masează pe părul sau pielea umedă.

Sunt mulțumită de alegerile făcute și mă gândesc data viitoare să mai iau încă ceva pentru cel mic, am pus ochii pe șervețelele umede dar și uleiul pare interesant.






Etichete:

14 comentarii:

La 24 aprilie 2017 la 02:57 , Blogger Kleo a spus...

eu tot timpul folosesc un ulei pentru par, imi plac cele care au in compozitie uleiul de argan :)

 
La 24 aprilie 2017 la 03:05 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Scrubul cu menta m-a convins. Intotdeauna mi-au placut produsele cu aroma de menta - iar acum ca vien vara, asta e un must.

 
La 24 aprilie 2017 la 03:58 , Blogger G Doll a spus...

Tot ce e abraziv /exfoliant la dus îmi place.
Iar uleiurile pentru par mereu vor fi un subiect atractiv ;)
Cat despre produse de bebestrumfi- chiar ai nevoie sa faci stoc

 
La 25 aprilie 2017 la 00:46 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

nu stiu cum m-as impaca cu mirosul mentolatt, dar ca idee de scrub, mi se pare fain! uleiul de par m-ar incanta maxim, ca eu ma usuc de fiecare data cu feohn-ul si se vad urmele... fara el, n-am volum deloc :(

 
La 25 aprilie 2017 la 12:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu in ultimul timp am inceput sa ma intorc la idee de ulei de par, am tot avut dar cateodata imi era lene sa aplic si aia plus daca puneam prea mult aveam parul plat

 
La 25 aprilie 2017 la 12:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

senzatia de racoare vara...parca astept vara si nu prea

 
La 25 aprilie 2017 la 12:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sincera sa fiu nici la bebe nu vreau sa ma opresc la un produs, vreau sa tot incerc desi acestaimi place..asta cu testatul..e boala :)

 
La 25 aprilie 2017 la 12:30 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu acum ce aminceput cu uscatorul, nu sunt fan ca am firul de par subtire

 
La 26 aprilie 2017 la 22:37 , Blogger Unknown a spus...

Sunt indragostita de gelurile lor de dus,dar la urmatoare comanda am sa iau si o spuma de baie pentru baiat.

 
La 4 mai 2017 la 12:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu cred ca o sa iti placa

 
La 4 mai 2017 la 15:58 , Blogger Rokolla a spus...

Ma bucur ca folosesti colacel pentru cel mic. Am vrut si eu si pana la urma m-am razgandit! Ti-ai luat niste produse foarte interesante. Sa le folosesti cu drag

 
La 7 mai 2017 la 12:00 , Blogger G Doll a spus...

Boala evidenta... asta te face....blogger (^_^)

 
La 7 mai 2017 la 12:39 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

e tare practic, plus tot timpul am teama aia sa nu ii intre apa in urechi asa ca , colacul a fost o investitie super buna

 
La 7 mai 2017 la 12:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

clar asta e...nu mai scap , eram obsedata de testari si inatinte dar parca de cand am blogul e mai grav :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire