miercuri, 22 martie 2017

Baby skin care

 Până să apară bebe nu am fost prea atentă la etichete, odată cu venirea lui am decis să mă uit la etichete doar la produsele pentru îngrijirea lui. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să schimb detergentul pentru rufe, după care am schimbat câteva produse pentru îngrijirea corpului. 



   Alegerea produselor pentru copii este o adevărată aventură, magazinele au raioane cu rafturi pline nici nu știi pe ce să pui mâna. Din experiență am învățat că, produsele pot fi bune pentru mine dar "rele" pentru alții și asta cred că se întâmplă și cu produsele pentru copii. Am observat că în unele cazuri sunt branduri pe care lumea le cumpără pentru numele lor, dar sunt produse și mai accesibile care fac același lucru sau fac un lucru mai bun.


      Primele produse la care m-am uitat au fost cele pentru baia bebelușului, am ales pentru început Penaten neștiind că aparține de Johnson&Johnson. Am auzit ceva chestii negative dar nu am investigat prea mult, bebe la mine nu a avut probleme,e adevărat că am început să le folosesc abia după ce a împlinit o lună. De ceva timp însă îl alternez cu un produs de la Bioderma, este vorba despre gelul de duș Atoderm un produs pe care îl folosim toți acum.
Penaten Baby Bad& Shampoo
 Este un produs  pentru baie dar și șampon, care chiar dacă intră în ochi nu se întâmplă ca bebelușul să plângă. Produsul promite să nu usuce pielea.
Bioderma Atoderm Ulei de duș
 Este un produs care ajută pielea uscată, foarte uscată și iritată. Hrănește pielea în profunzime, ameliorând senzația de piele care ține și protejează de stresul extern. În cazul în care intră în ochi nu ustură și nu usucă ochii. Are un miros ușor floral care dispare foarte repede
Este un produs care nu conține: coloranți parabeni sau săpun.


      La categoria cu ce  cremuim bebele am început cu uleiul de bebe de la Me &Mom de la Cosmetic Plant. Un produs pe care am început să îl folosim tot după ce a împlinit o lună,încă de la început însă nu mi-a plăcut mirosul, chiar dacă nu conține parfum datorită ingredientelor are un miros ciudat. Pe lângă asta trebuie masat mai mult timp până intră în piele și câteodata cel mic nu are deloc răbdare. Așa am ajuns să îl înlocuim cu crema de la Bioderma, mi-a plăcut că intră repede în piele și nu lasă o peliculă grasă.
Me &Mom Ulei bebe by Cosmetic plant
 Este un produs cu proprietăți emoliente care hidratează și protejează pielea sensibilă a bebelușului.
Bioderma Atoderm Crema
 Este o cremă emoliantă pentru pielea uscată și sensibilă, face o pereche bună cu uleiul de duș. Deși nu conține parfum , are un miros dat probabil de ingrediente.
  
  
    În spital toată lumea laudă Bepanten , pe care l-am achiziționat din curiozitate și întrebând în stânga și în dreapta lumea zicea că e cel mai bun pentru iritația de scutec. Copilul meu însă nu a făcut așa ceva, așa că am alternat până la ultima picătură cu crema de la Infant Uno. Efectul mi s-a părut același așa că am decis să nu mai reachiziționez Bepanten,deoarece nu se merită.
Bepanten Nappy Care Ointment
   Este un unguent pentru îngrijirea zilnică care protejează împotriva cauzelor eritemelor fesiere . Este recomandat să se folosească la fiecare schimbare a scutecului.
Infant Uno Crema
 Este o cremă pentru prevenirea și îngrijirea  eritemelor fesiere la bebeluși și copii de vârstă mică. Se recomandă folosirea de câte ori este nevoie.

  Fetele cu bebei și copilași cum v-ați descurcat cu produsele pentru îngrijirea celui mic?

Etichete:

14 comentarii:

La 22 martie 2017 la 16:02 , Blogger Rokolla a spus...

Nu inteleg de ce este atat de laudat acel Bepanthen. Nu face absolut nimic ... Atata vreme cat funduletul era ok si eu ii aplicam crema, era perfect. In momentul in care aparea o mica problema, nu reusea sa faca fata.
Sudocrem este excelent. Il poti incerca daca ai probleme. In Galati este si o farmacie cu crema de fundulet preparata direct in farmacie. Se cheama crema Baby si nu stiu daca se mai gaseste in alta parte. Cert este ca vindeca extraordinar de bine si costa doar 10 lei!

 
La 22 martie 2017 la 23:10 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

presimt ca am asteapta aventuri nebanuite cand o sa am si eu unul :D

 
La 22 martie 2017 la 23:30 , Anonymous Bersed a spus...

These pic are just wow. I need them in my life! ^^ They are really cute! You will like to see more fashion from here.

 
La 23 martie 2017 la 07:41 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

al meuchiar e ok cu pielea nu e deloc sensibil, Bepanten chiar nu mi se pare cine stie ce dar poate daca bebe avea ceva probleme altfel e o crema ca oricare alta

 
La 23 martie 2017 la 07:42 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

numai cu ochii peetichete vei fi si exista atat de multe produse...greu de ales

 
La 23 martie 2017 la 07:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

thank you

 
La 23 martie 2017 la 09:29 , Blogger Kleo a spus...

produsele pt bebelusi sunt atat de safe incat doar asa ceva as folosi :D

 
La 23 martie 2017 la 12:46 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

la tine cred ca am citit despre demachierea cu servetelele de bebelus, aper ca nu te confund :)

 
La 23 martie 2017 la 23:05 , Blogger Unknown a spus...

A trecut de mult vremea cand baiatul meu a fost bebe, dar si atunci erau multe produse pentru ei. Imi amintesc ca am folosit Johnson&Johnson.

 
La 24 martie 2017 la 16:46 , Anonymous Suzy a spus...

Eu am folosit, pana acum, doar produse de la Bioderma, atat pentru baie cat si pt fundulet. Desi nici al meu nu are pielea sensibila, din cand in cand il dadeam cu ABC derm. Le-am primit pe toate in trusoul de la nastere si chiar se impaca bine. Bepanten am si eu dar cred ca alta varianta pt ca l-am folosit pe fata, in cazul acneei sugarului, si i-a facut pielea impecabila.

 
La 25 martie 2017 la 15:34 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pe fata nu l-am dat, a avut si el acnee dar i-au trecut de la sine..mai are niste punctulete de grasime daram inteles ca si acelea vor trece cu timpul

 
La 25 martie 2017 la 15:34 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si banuiesc cati s-au parut ok...

 
La 26 martie 2017 la 04:44 , Blogger Unknown a spus...

Produse bune.

 
La 31 martie 2017 la 00:34 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

;)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire