marți, 7 martie 2017

Derma E Hydrating Night Creme With Hyaluronic Acid

  Demachierea tenului după o zi lunga este unul dintre cei mai importați pași pe care trebuie să îi facem, după care urmează hidratarea lui. Produsele aflată pe piață sunt diverse, fiecare promite câte ceva important este până la urmă ce căutam la o cremă și ce efect are asupra tenului nostru. 
Eu am încercat destul de multe creme și trebuie să recunosc că unele au fost bune, altele mai puțin bune cu toate acestea cred că aceasta este printre primele cu acid hialuronic încercate. Despre acidul hialuronic am citit numai lucruri bune iar în ceea ce privește proprietățile asupra tenului este de a reține apa la suprafață, ceea ce înseamnă o hidratare optimă.



Ce promite:
  •   Puternic hidratantă, cremă de noapte cu acid hialuronic reduce vizibil ridurile prin compoziția sa ultrahidratantă.
  • Această formulă extra-îmbogățită penetrează tenul în profunzime conferindu-i proprietățile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii – Acidul Hialuronic (HA).
  • O singură moleculă de HA poate reține de 1.000 de ori greutatea ei în apă, generând o piele netedă, catifelată, tonifiată și rehidratată.
  •  Îmbogățită cu antioxidanți antiîmbătrânire precum ceaiul verde, vitamina C și E și  aloe vera, această formulă ajută tenul să lupte împotriva radicalilor liberi și a efectelor mediului înconjurător.
  • Ideală pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durată pe tot parcursul nopții, această cremă oferă hidratarea maximă în timp ce ajută la diminuarea semnelor vârstei tenului, redând aspectul catifelat și tânăr al pielii.
  •  Este 100% vegană, nu a fost testată pe animale, nu conține parabeni, sulfați, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.
Cantitate: 56 gr
Preț:118,99 ron și poate fi achiziționat de pe siteul dermae.ro
Ingrediente: Water (aqua), glycerin, caprylic/capric triglyceride, macadamia ternifolia seed oil, sodium hyaluronate (hyaluronic acid; Actimoist Bio-1), calcium ascorbate (Ester-C), dimethicone, organic aloe barbadensis leaf extract* (.1%), tocopheryl acetate (vitamin E), retinyl palmitate (vitamin A), allantoin, panthenol, xanthan gum, ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer (Aristoflex), cetyl alcohol, stearyl alcohol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, plumeria blossom fragrance.


Modalitate de utilizare:
Produsul se aplică pe tenul curățat în prealabil, folosind o cantitate mică de produs cu mișcări ascendente ușoare.
   Crema vine ambalată într-un recipient de sticlă destul de rezistent(eu am testat rezistență când m-am mutat și am trântit cu cutia de cosmetice pe jos iar ambalajul nu s-a spart). 
Mirosul este unul plăcut ușor floral , destul de discret care dispare după ce intră în piele.Deși am un ten mixt cu ușoară tendință de deshidratare datorită răcelilor recent,mi-a plăcut textura cremei care deși pare destul de grasă la prima atingere intră foarte repede în piele și hidratează fără a lăsa o peliculă grasă.
Pe ambalaj este trecută pentru ten normal și uscat eu aș zice că merită încercat și pe alte tipuri de ten , s-ar putea să rămâneți plăcut surprinși de efecte.

Etichete:

12 comentarii:

La 6 martie 2017 la 13:17 , Blogger Claudia's Choice a spus...

O am si eu, mi se pare super!

 
La 6 martie 2017 la 13:26 , Blogger Unknown a spus...

Cand aud de acid hialuronic si de reducere de riduri sunt toata ochi si urechi. Ca orice femeie trecuta de 30 de ani inca tanjim si dorim sa fim macar inca 10 ani tinere..asa ca orice contine reteta sigur trebuie incercata si crema aceasta.

 
La 6 martie 2017 la 14:24 , Blogger Rokolla a spus...

Derma e m-a cucerit prin calitate si prin produsele care au dat rezultate in termen scurt. In prezent folosesc si eu aceasta crema de noapte si chiar daca este pentru tenul uscat, merge bine si pe tenul meu mixt

 
La 6 martie 2017 la 23:46 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Si me imi place mega mult. O folosesc de ceva vreme si mi se pare si spornica (atat prin cantitate, cat si prin textura) :D

 
La 7 martie 2017 la 00:44 , Anonymous Loredana a spus...

Vad peste tot creme de la Derma E - normal ca sunt curioasa si eu! :D Arata bine! :)

 
La 8 martie 2017 la 04:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este, eu ma gandesc sa cumpar mamaei mele sa incerce si ea

 
La 8 martie 2017 la 04:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nici nu vreau sa imi amintesc ca am trecut de 30 :(

 
La 8 martie 2017 la 04:24 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si euam tenul mxt dar, iarna e mai uscat ...acum ca ma gandesc e cam ciudat tenul meu

 
La 8 martie 2017 la 04:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu o folosesc de o luna siabia parca am consumat din ea

 
La 8 martie 2017 la 04:42 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

in ultimul timp am tot vazut si crema dar si alte produse de la ei

 
La 12 martie 2017 la 13:53 , Blogger G Doll a spus...

Neapărat vreau și eu crema asta! Impreuna cu cea de zi! Pe aceasta din urma am tot incercat-o datorita unor mostre și deja o iubesc!

 
La 13 martie 2017 la 00:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am si eu ceva mostre la cea de zi, acum mi-am ads aminte dar trebuie sa caut unde le-am pus ca de cand m-am mutat abia mai gasesc ceva

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire