luni, 20 februarie 2017

Nivea Color Care&Protect pentru păr vopsit sau cu șuvițe

  O gamă aparută acum mai bine de un an mi-a atras atenția încă de la apariție, vroiam să încerc dar nu am avut ocazia decât atunci când am primit cadou unul din șampoanele din gamă.Cu toate acestea am vrut să încerc și balsamul ,dar de câte ori am mers în magazin mi-am luat același brand însă altă gamă . La începutul lunii decembrie însă am decis că ar fi vremea să achiziționez gama pentru păr vopsit și să nu mă încurc din nou le-am achiziționat deodată. Despre ce gamă este vorba: cea cu nutri essence care vine în mai multe variante (puteți vedea variantele într-o postare mai veche aici).


Deși într-o perioadă îmi propusesem să nu mă mai vopsesc , după ce am citit tot felul de păreri că în sarcină nu este bine mi-am întrebat doctorul care mi-a zis că nu este o problemă atâta timp cât acest lucru se întâmplă într-o cameră bine aerisită. Am preferat să trec la produse care nu conțin amoniac mai ales că nu am putut deloc să suport acel miros, sensibilitate avută în sarcină și la parfumuri puternice sensibilitate pe care o am și acum. Ce promite: 
  • îngrijește pîrul vopsit
  • întărește structura firului de păr, lăsându-l plăcut la atingere
  • protejează și menține culoarea mai mult timp
Mirosul este asemănător cu tot ce am avut din gamele acestea la fel și ambalajele, doar etichetele diferă. Părul vopsit întotdeauna mi s-a părut mai pretențios,poate asta datorită faptului că am un păr care se îngrașă la rădăcină și de aceea trebuie spălat mai des ceea ce atrage după sine și faptul că culoarea "pălește" mult mai repede decât dacă aș avea un păr normal. Cele dintre voi care aveți la fel știți la ce mă refer și este foarte greu să găsești produse care să mențină culoarea vibrantă cât mai mult timp.
       La primele utilizări mi s-au părut  foarte bune ,dar odată cu timpul am realizat că nu este suficientă hidratare pentru mine așa că a trebuit să folosesc alternativ  cu șamponul mască de păr  și odată la două săptămâni am aplicat ulei de cocos pentru extra hidratare. Nu pot spune că nu mi-a plăcut acest produs ,dar pentru mine mai multă hidratare este nevoie cel mai probabil și datorită frigului de afară cu care nu prea reușesc să mă împac prea bine. Legat de pastrarea culorii face ceea ce promite, de multe ori când mă spăl pe cap mă uit și apa este clară ceea ce înseamnă că nu îndepărtează vopseaua ca și celelalte șampoane, am observat că iese culoare dacă folosesc produse care hidratează foarte bine părul.    

Etichete:

10 comentarii:

La 20 februarie 2017 la 12:00 , Blogger Chic Lifestyle a spus...

Eu nu am folosit sampoane pt protectia culorii pana sa-mi fac jumatate de par verde, insa acum folosesc unul de la Dove si desi mi-am colorat parul acum o luna cu nuantator, inca se mai cunoaste destul de bine.

 
La 20 februarie 2017 la 12:29 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

daca nu iese culoarea, e un plus. mie imi e groaza sa ma spal pe cap dupa ce ma vopsesc, parca e o camera de masacru, iese intr-o veselie rosul :(

 
La 21 februarie 2017 la 00:00 , Blogger coco a spus...

am mare incredera in produsele Nivea ca nu ne dezamagesc!

 
La 21 februarie 2017 la 11:51 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

dove este si el printre preferate, de cate ori gresesc produsele de ingrijirea parului imi cumpar dove

 
La 21 februarie 2017 la 11:52 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

roscat intotdeuna este pretentios..aia cu masacrul suna cunoscut

 
La 21 februarie 2017 la 11:52 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este sunt produse bune

 
La 22 februarie 2017 la 13:59 , Blogger Rokolla a spus...

Nu prea folosesc Nivea. Cred ca sampoanele lor nu prea-mi priesc si nu inteleg de ce

 
La 22 februarie 2017 la 22:45 , Blogger Unknown a spus...

Samponul Nivea este printre preferatele mele.

 
La 22 februarie 2017 la 23:20 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

depinde de fiecare, eu de exemplu nu ma inteleg cu sYoss..desii unii il lauda

 
La 23 februarie 2017 la 01:00 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sunt curioasa care din game folosesti

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire