miercuri, 15 februarie 2017

Măștile faciale de la Rețetele bunicii Agafia

     Îmi place periodic să intru în magazinele naturiste, unde mă pierd printre rafturi tentante cu tot felul de produse. Prețurile variază în funcție de brand, dar este foarte greu fără să ieși din ele fără o plăsuță. Recent am zis să îmi refac stocurile la măști,mi se părea mie că bate vântul pe rafturi(doar mi se părea, am întotdeauna cel puțin zece produse de acest gen în casă). 

   
   Despre brand nu știu foarte multe, dar am mai încercat câteva produse de la ei destinate îngrijirii părului , nu cred că am scris despre ele, dar țin minte că mi se păreau bune. Stiam că au și măști de îngrijire a tenului așa că atunci când le-am văzut nu le-am putut da drumul din mână mai ales că prețurile sunt foarte accesibile pentru cantitatea oferită.
Deși inițial erau trei feluri am ales doar două, gândindu-mă ca pe a treia să o achiziționez după ce îmi fac o impresie .


Masca facială revigorantă cu efect instant
M-a atras ideea de efect instant, mai ales că tenul meu este destul de tern și obosit, un boost nu strică.

Ce promite:
  • hidratare profundă și hidratare a pielii obosite
  • împrospătează și înbunătățe.te culoarea pielii
  • are proprietăți oxidante,antiinflamatoare și cicatrizante
  • previne apariția semnelor de îmbătrânire
  • calmează și tonifiază pielea
Cantitate:100 ml
Preț:8,4 ron(dar variază în funcție de magazinul achiziționat)
Modalitate de utilizare:se recomandă utilizarea după baia cu aburi, pe pielea curată și uscată în prealabil. Se lasă să acționeze 10 minute după care se clătește cu apă din abundență. Se folosește 1-2 ori pe săptămână.
   Masca are o consistență cremoasă și o culoare verde transparent, cu un miros destul de puternic de mentă. Eu am aplicat-o destul de aproape de ochi (ceea ce nu este indicat) și mi-au dat lacrimile. Este ușor de îndepărtat cu un prosop din acela triunghiular. Fata după îndepărtarea măștii a rămas plăcută la atingere și mai luminoasă, ceea ce mi-a plăcut și cu siguranță o voi reachizițona. 


Masca facială purificatoare cu gudron de mesteacăn
Știam de gudron și ce este dar nu am mai văzut în denumirea produselor, dar descrierea mi s-a părut foarte interesantă.

Ce promite:
  • deschide porii și controlează secreția de sebum
  • calmează iritațiile 
Cantitate:100 ml
Preț:9,4 ron(variază în funcție de magazinul de unde este achiziționat)
Modalitate de utilizare:se recomandă utilizarea după baia cu aburi, pe pielea curată și uscată în prealabil. Se lasă să acționeze 10 minute după care se clătește cu apă din abundență. Se folosește 1-2 ori pe săptămână.
 Culoarea măștii este un bej deschis, compoziția este cremoasă(seamănă cu măștile de argilă făcute acasă, atât ca și consistență cât și culoare) iar mirosul nu aș ști să îl descriu dar e destul de puternic și floral.
Deși nu prea am probleme cu tenul se mai întâmplă să îmi apară unul sau două coșuri micuțe, iar această mască le usucă. E adevărat că nu mi le "chinui" înainte. În ceea ce privește secreția de sebum, am observat că matifierea aceea promisă de produs este doar atunci când o folosesc și câteva  ore după care fruntea mea lucește mai tare decât înainte. Consider  că își ține doar o parte din promisiune, cu toate acestea merită încercată.

Etichete:

6 comentarii:

La 14 februarie 2017 la 22:07 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

nu am folosit niciun produs de la bunica agafia. in schimb, am tot citit de niste sampoane interesante. la noi in plafar nu am avzut... cred ca trebuie sa ma uit mai bine si sa mai descopar locuri noi

 
La 15 februarie 2017 la 07:44 , Blogger coco a spus...

excelente! masti nu am folosit dar am avut sorbeturile acelea minunate, iti vine sa le mananci!

 
La 15 februarie 2017 la 13:09 , Blogger Rokolla a spus...

Ma incanta sa incerc aceasta masca. Imi place mult felul de prezentare. Este o metoda interesanta de dozare a produsului si trebuie sa recunosc ca nu am mai incercat produse de la aceasta firma.

 
La 17 februarie 2017 la 05:13 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

parca imi zicea cineva ca a vazut in Auchan, eu nu le-am vazut acolo desi de ceva timp nu am mai intrat in unul

 
La 17 februarie 2017 la 05:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

au si asa ceva?! mie mi-ar place sa gasesc undeva toate gamele lor, dar nu prea cred ca sunt sanse pentru ca fiecare vinde probabil in functie de cerinte

 
La 17 februarie 2017 la 05:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

chiar practic dozajul si nu ocupa spatiu

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire