vineri, 24 februarie 2017

Concert Alexandra Ușurelu și orchestra la Timișoara

     
      
     Muzica de azi =versuri fără sens , clipuri promovate agresiv și multă agresivitate în clipuri, probabil vă sună foarte cunoscut și nici nu vă plac genul. Vă invit să descoperiți un alt fel de artist, cu o voce caldă și acompaniată de o orchestră. Sună probabil puțin "greu" faptul că muzica este altfel decât suntem obișnuiți, dar după ce vedeți un clip vă veți schimba părerea. De Alexandra Ușurelu am auzit prima dată anul trecut de la o cunoștință, nu știam cine este exact așa că am căutat puțin pe youtube ce anume cântă. Am descoperit o fată cu o voce plăcută și versuri frumoase, clipuri simple fără artificii. 



Dacă sunteți curioși să vedeți live cum cântă vă invit la concert, deoarece vine să cânte la Timișoara pe 11 martie la Filarmonica Banatul la ora 20.
     Alexandra Ușurelu va prezenta alături de band-ul său și de o orchestră de cameră mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”.
Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți. 

 Biletele pot fi achiziționate din rețelele Eventim , iabilet.ro si biletmaster.ro


Etichete:

6 comentarii:

La 24 februarie 2017 la 02:14 , Blogger coco a spus...

am cunoscut-o personal, o voce minunata are!!!

 
La 24 februarie 2017 la 09:50 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu sper sa ocunosc la concert <3

 
La 24 februarie 2017 la 12:00 , Blogger ellafairytale a spus...

Am mai vazut un post despre ea in blogosfera, si atunci am auzit pentru prima data de ea. Multumim pentru info!

 
La 26 februarie 2017 la 10:13 , Blogger Rokolla a spus...

Am ascultat cateva cantece pe youtube. Are o voce extraordinara

 
La 26 februarie 2017 la 14:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eo tipa foarte talentata

 
La 26 februarie 2017 la 14:15 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este, chaiar are o voce deosebita si foarte calda

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire