joi, 2 noiembrie 2017

Produse pentru îngrijirea părului blond



 În ziua  când m-am trezit și am decis că vreau o schimbare am știut că ele vor avea anumite consecințe nefaste asupra părului meu.
Având în vedere că am schimbat radical culoarea  trecând de la roșcat la blond am ajuns să îmi schimb anumite produse pentru păr. Pentru că m-am decolorat inițial acasă cu produse din comerț prima culoare a fost un portocaliu așa că am apelat la ajutor profesionist . Culoarea s-a înbunătățit singurul inconvenient a fost că a fost blondul acela "pui" așa că am început să folosesc produse recomandate părului care conferă reflex argintiu.

Kallos Shampoo Silver Reflex 
    Mi-a fost recomandat de foarte multe fete, inclusiv am citit review-uri pozitive. Prețul este unul chiar bun așa că nu am ezitat să îl cumpăr. Fiind prima dată când încerc așa ceva m-am speriat când am văzut culoarea acea violet dar după prima utilizare am văzut cum începe să schimbe nuanța părului. După ce-a de-a treia utilizare reflexul auriu al părului a dispărut.

Loncolor Ultra Silver Reflex
    L-am văzut pe raft și l-am achiziționat fără să știu informații despre el, cu toate acestea a ajuns să îmi placă mai mult decât șamponul Kallos. Culoarea produsului este mult mai închis iar schimbarea culorii este semnificativ mai mare. Îmi place să îl țin mai mult decât scrie pe instrucțiuni pentru că îmi dă o tentă de violet. De îndepărtat este ușor trec la un șampon normal și problema este rezolvată.
Modalitatea de folosire a șampoanelor este diferită în comparație cu cele uzuale, deoarece se lasă câteva minute pentru a acționa.

Swiss O Par Silver Cura de păr
     Am umblat prin magazine în căutarea unui balsam de păr cu aceleași proprietăți ca și șamponele, singurul produs pe care l-am găsit a fost acest produs. Spre deosebire de șampoane are o culoare mult mai deschisă , singurul inconvenient ar fi că hidratează la fel de bine ca un balsam sau o mască de păr de aceea folosesc alternativ .Am văzut și un șampon de la acest brand și chiar mă tentează să îl încerc și pe acela după ce termin cele două șampoane pe care le folosesc momentan.

    Toate aceste produse oferă o schimbare temporară și odată cu renunțarea la ele parul revine treptat la culoarea inițială. Rezultatele lor este vizibil doar pe părul deschis la culoare precum blond deschis, grizonat sau alb. 
Nici unul dintre produse nu colorează rădăcina părului, doar părul.

Etichete:

17 comentarii:

La 2 noiembrie 2017 la 05:41 , Blogger Unknown a spus...

Pana acum nu am încercat aceste produse pentru păr, momentan folosesc un șampon Syoss, un balsam de păr tot de la Syoss și o mască cu ceva de cătină.

 
La 2 noiembrie 2017 la 08:44 , Blogger Rokolla a spus...

Foloseam si eu aceste produse de la Kallos. Imi placea nuanta pe care mi-o ofereau. Cred ca am sa le mai incerc. Imi plac schimbarile si cred ca sunt bine venite de aceasta data :)

 
La 2 noiembrie 2017 la 13:58 , Blogger ellafairytale a spus...

Sunt blonda de ceva ani, am incercat mai multe nuante,acum ma vopsesc ceva mai natural, e o nuanta de la Garnier care imi place mult.Nu am incercat produsele prezentate de tine.

 
La 2 noiembrie 2017 la 18:24 , Blogger Eva Luna a spus...

Si eu folosesc un sampon pe care l-am luat de pe elefant si ma ajuta sa scap de nuantele portocalii/rosiatice din par. O sa caut si eu samponul de la Kallos, poate e mai bun ca asta micu' al meu :))

 
La 3 noiembrie 2017 la 06:22 , Blogger Kleo a spus...

samponul kallos l-am incercat si eu in perioada mea ceva mai blonda :D pentru mine nu prea a facut minuni, am inteles ca cel de la loncolor este mai bun

 
La 3 noiembrie 2017 la 09:24 , Blogger G Doll a spus...

Foarte utile aceste sampoane, mai ales Kallos. Sau, poti pune în vopsea mixton special în nuanta care te interesează (*violet) si.... vei vedea rezultate. Dar atenție, nu se combina orice mixt în cu orice nuanta de vopsea :D

 
La 5 noiembrie 2017 la 05:26 , Anonymous Statii intoxicare carton a spus...

Sampoanele le-am incercat si eu, dar nu am fost foarte multumita de ele. In schimb, folosesc de ceva vreme samponul Silver de la L'oreal gama profesionala. Usuca putin parul, dar daca folosesti si o masca sau balsam nu exista nicio problema.

 
La 5 noiembrie 2017 la 11:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ce masca este?..m-ai facut curioasa. Legat de Syoss , nu stiu dar nu ma inteleg cubrandul, de la ce am incercat de ingrijirea parului am facut matreata

 
La 5 noiembrie 2017 la 11:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

macar din cand in cand, oricum parul mi se pare cel mai usor de schimbat

 
La 5 noiembrie 2017 la 11:22 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu prea curand nu mai ma fac acasa, prefer sa ma las pe maini profesioniste

 
La 5 noiembrie 2017 la 11:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ce sampon? :)

 
La 5 noiembrie 2017 la 11:26 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si mie loncolor mi se pare mai bun

 
La 5 noiembrie 2017 la 11:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu ma risc, mai bine merg si ma face cineva profesionist iar de produse cumpar facute ca altfel imi ese ceva bazaconie in par :)

 
La 5 noiembrie 2017 la 12:01 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

il trec pe lista, m-a facut curioasa asa ca il voi incerca

 
La 9 noiembrie 2017 la 00:51 , Anonymous Loredana a spus...

De la Kallos am si eu un astfel de sampon...dar este cel mov...GoGoGo? Parca asa se numeste. Nu mi-a facut nimic. O sa incerc pe cel de la Londa.
Il aplici dupa samponarea normaala si apoi pui balsam sau masca?

 
La 14 noiembrie 2017 la 12:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Londa e tot sampon, asa ca dupa balsam

 
La 14 noiembrie 2017 la 12:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Londa e tot sampon, asa ca dupa balsam

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire