joi, 19 octombrie 2017

Produse care m-au dezamăgit

  


   De ceva vreme nu am mai scris despre acest subiect:produse dezamăgitoare. În principiu aveam în plan , dar acum că s-au strâns câteva am zis că e timpul mai ales că aș vrea să le arunc la gunoi și să fac loc altora noi pe raft.

Farmec Crema Matifianta
     A fost una din curiozitățile mele personale, iar când cei de la Farmec mi-au scris să îmi aleg din portofoliul de produse am fost prea tentată încât să nu aleg crema aceasta. Am folosit-o exact ca pe instrucțiuni dimineața și seara după curățarea în prealabil a tenului. 
Ce mi-a plăcut:intră repede în piele fără a îngrășa , tenul rămâne hidratat. Prima dată când a ajuns l-am încercat seara, mi-a plăcut efectul de matifiere și hidratare așa că l-am aplicat dimineața și surpriză după două ore zona T lucea de parca am aplicat ulei. Nu pot spune că nu îmi place neapărat dar as păstra-o doar pentru noapte pentru că ziua chiar nu face față.
Am văzut că prețul este undeva la 14 ron ceea ce mi se pare ok dacă vreți să încercați

Beauty Formulas Clay Mask Carcoal
      Mă atrage orice mască care are cărbune activ, așa că atunci când am găsit-o pe aceasta în Dm și la reducere(cred că numai ce apăruse) am pus-o în coș.Promite să extragă murdăria și impuritățile , purifică și lasă tenul radiant.Sună promițător știu dar: are un miros foarte puternic care îmi provoacă dureri de cap de fiecare dată, este foarte dificil de îndepărtat și usucă foarte tare tenul. A meritat? Eu zic că nu, așa că o voi da mai departe poate cineva se va înțelege mai bine cu ea. Eu am dat în jur de 11 ron pe ea la reducere, nu știu care este prețul ei întreg dar clar nu a meritat.

Sephora Exprress cleansing&purifying wipes 
    În ultima perioadă nu mai folosesc șervețele demachiante decât atunci când plec din oraș, pe acestea le-am luat când am plecat la sat mai ales că aveau acid salicilic și îmi "trebuia" neapărat.Le-am folosit doar seara când am ajuns, înainte de culcare. Surpriza a fost dimineața când tot tenul a fost roșu parcă mă arsesem cu ceva pe față evident că am tras după, o săptămână să îmi treacă. Inițial nu m-am gândit că este vina lor așa că după încă o lună am mai folosit odată și surpriză a doua zi la fel tenul a fost roșu. Am mai folosit produse cu acid salicilic dar niciunul nu mi-a provocat o astfel de reacție. Din păcate nu ne-am înțeles așa că nu voi reachiziționa vreodată acest produs.

Glam Glow Powermud Dual Clense Treatment
  Îmi doream ceva de la acest brand de ceva vreme mai ales că era foarte lăudată, dar recunosc că nu m-a lăsat buzunarul să dau pe ea atât de mult așa că am achiziționat varianta mini . Nu a fost nici ea ieftină, 65 ron pentru 15 grame de produs este mult.Entuziasmul meu pentru acest brand a dispărut odată cu folosirea lui. Pentru mine nu a făcut absolut nimic deși promite multe lucruri. 


Apidava Gommage cu miere, argilă și extract din sâmburi de măsline
    Este un produs pe care nu îl am deoarece l-am dat prietenei mele mai departe. Deși promite să îndepărteze impuritățile și celulele moarte, nu o face este mai degrabă un produs hidratant și atât. Am dat 23 ron pe el, deci nu e mult și mi-am făcut moftul. De reachiziționat cu siguranță nu o voi face.

Etichete:

8 comentarii:

La 19 octombrie 2017 la 02:28 , Blogger Kleo a spus...

ahh crema matifianta farmec era si pe lista mea de cumparaturi :(

 
La 19 octombrie 2017 la 02:32 , Anonymous Loredana a spus...

Incearca mai degraba masca de la Dr.Organic...sau masca ed la L'oreal. Cea de la L'oreal e super misto - o aplic saptamanal! :)

 
La 19 octombrie 2017 la 10:19 , Blogger Rokolla a spus...

Crema matifianta era una din curiozitatile mele. Pare a fi un produs bun si pretul este mai mult decat atragator.Imi pare rau ca n-a fost eficienta in cazul tau si ma gandesc ca nici pe mine nu va functiona wow

 
La 22 octombrie 2017 la 11:22 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

n-am incercat niciunul din produsele prezentate de tine, dar ma tot uitam la masca cu carbune activ cand am ajuns prin dm. bine ca ne-ai avertizat, in general am observat ca asa se intampla la produsele de genul...

 
La 24 octombrie 2017 la 10:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

poate tu te impaci mai bine cu ea...eu ma gandesc ca la pretul accesibil, merita dat o sansa

 
La 24 octombrie 2017 la 10:15 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am mastile lorealmostre, iar dr organic in curand, nu mai rezist ult pana o cumpar :)

 
La 24 octombrie 2017 la 10:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu se stie..

 
La 24 octombrie 2017 la 10:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pe mine ma arde manuta cea rea sa cumpar gelul de spalare cu carbune de la Garnier, dar....

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire