luni, 28 august 2017

Bagajul meu de cosmetice în mini-vacanță


 Well hello...deși inițial mi-am propus să nu lipsesc prea mult, iată că nu am avut de ales și am plecat într-o mini vacanță. Inițial vroiam în iunie, după s-a amânat pentru iulie și iată ca am ajuns în august. Am avut câteva dubii legat de plecare.Știam că vom lua juniorul cu noi, așa că am luat decizia de a nu merge la mare, am o mare teamă până nu ajungem să facem toate vaccinurile să merg în locuri unde sunt mulți copii inclusiv la ștrand.
   Inițial am zis că mergem la Dunăre, undeva lângă Moldova Nouă, dar într-o seară am decis Maramureș și plecăm peste două zile. Câteodată suntem cam impulsivi în ceea ce privește plecarea undeva,deși parcă cu apariția juniorului ne-a temperat(înainte ziceam hai să plecăm, făceam bagajul într-o oră și duși eram, varianta care acum nu mai funcționează).  Știam că vor fi patru zile, hainele le-am pus rapid în genată după care a urmat să mă decid ce cosmetice trebuie.M-am gândit că un machiaj minim e mai bine, mai ales că vom umbla mult și cu mașina dar și pe jos.Am ales să iau cu mine Bioderma Photoderm Nude Touch spf 50+, fără să aplic ulterior  pudră.A fost cald(deși mă așteptam la puțină răcoare comparativ cu zona de vest), cu toate acestea consider că s-a comportat chiar bine. Este un produs cu plusuri și puține minusuri despre care mă gândesc să vă povestesc în detaliu într-o postare special dedicată lui.Oricât de simplu este machiajul, nu se poate fără un rimel, iar vara întotdeauna le prefer pe cele rezistente la apă. Revlon a fost o alegere inspirată mai ales că îmi place cum arată pe gene , de obicei îl aplic în două staturi.  Pentru a îndepărta ulterior crema colorantă am folosit șervețelele de la Elmiplant. Le aveam de ceva vreme și le-am ținut până acum tocmai în ideea că ocupă puțin spațiu. Îndepărtează eficient machiajul,exceptând rimelul rezistent la apă care nu a reușit să îl îndepărteze complet. Am ales să iau în bagaj două dintre produsele Andalou, care îmi plac foarte mult. Un clenser și un tonic(acesta îl ador pe lângă efect, îmi place foarte mult mirosul).
Cele trei produse pentru corp, în varianta mini: gelul de duș de la Yves Rocher cu aromă de mango, mirosul este delicios și este preferatul meu dintre cele trei lansate. Deodorantul de la Gerovital a fost dezamăgitor, cu un miros plăcut după aplicare după o oră nu mai face față căldurii . Tot în borseta mea a intrat și protecția juniorului, pe care ocazional o mai aplic și eu.
 Trăgând linie consider că am luat suficiente produse cu mine, nu aveam nevoie de mai multe  chiar dacă aș fi stat mai mult de patru zile.

12 comentarii:

La 28 august 2017 la 00:52 , Anonymous Blog DDD a spus...

Anul acesta e primul in care m-am gandit sa-mi cumpar mini produse pentru vancata si chiar am fost foarte multumita. Credeam ca nu vor fi suficiente, dar cu multe dintre ele m-am intors si acasa si au ocupat MULT mai putin loc in bagaj.

 
La 28 august 2017 la 01:22 , Blogger Simona Tucu a spus...

Credeam ca numai eu sunt paranoica in ceea ce priveste locurile aglomerate :P Am inceput sa o mai scot si eu totusi, dar nu exagerez :P
Faine alegerile tale, produsele noastre mini de la Andalou sunt ideale pentru vacanta! :)

Abia astept si eu sa mergem undeva in vacanta, dar numai la anul va fi posibil, am decis sa nu mergem anul acesta niciunde...
Pupici!

 
La 28 august 2017 la 01:58 , Anonymous Loredana a spus...

Si eu am luat cu mine crema asta de la Bioderma! O folosesc si acasa, insa e ceva la ea care ma face sa nu o iubesc atat de mult.

 
La 29 august 2017 la 06:26 , Blogger Kleo a spus...

si eu am luat dupa mine in vacanta gelul de dus yves rocher, este micut dar tare folositor

 
La 29 august 2017 la 09:14 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

in septembrie plecam si noi pentru vreo 4-5 zile si chiar ma tot gandesc ce sa iau, desi in ultima vreme nu am prea folosit mare lucru in ceea ce priveste machiajul. de acum incepe nebunia, daca se mai racoreste

 
La 29 august 2017 la 10:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

problema spatiului rezolvata si geanta mai mica! Vad ca tot mai multe branduri au produse mini, azi chiar am vazut gel de dus de la BU din gama destul de noua deci chiar este ok

 
La 29 august 2017 la 10:10 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pana treci de perioada cu vaccinurile chiar asa este, nu esti singura..eu nici la strand nu l-am dus de aceea.
Noi am fost cele 4 zile , macar asa de proba la anul va fi mai usor cred desi nici acum nu a fost rau

 
La 29 august 2017 la 11:07 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mie mise pare cam lichida iar culaorea cea mai deschisa cam inchisa

 
La 29 august 2017 la 11:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si miroase delicios

 
La 29 august 2017 la 11:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

poate ai produse mini, sa nu cari prea multe

 
La 1 septembrie 2017 la 01:00 , Blogger Rokolla a spus...

Gelul de dus de la Yves rocher si crema de la Bioderma au fost prezente si-n bagajul meu

 
La 2 septembrie 2017 la 05:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da, chiar au prins bine in vacanta

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire