vineri, 4 august 2017

COSRX Salicylic Exfoliating Clenser


   Despre acid salicilic cred că ați tot auzit/citit/încercat, multe produse de îngrijire a tenului(mai ales cel acneic) conține acid salicilic.Acidul salicilic este extras din scoarța de salcie, cunoscut și sub denumirea de beta-hidroxi-acid pe scurt BHA
    Ce face acidul salicilic:deschide porii, îndepărtează pielea moartă, ajută la reducerea blocajului pielii și implicit a punctelor negre și a acneei.
Am încercat câteva produse care aveau unul din ingrediente BHA dar niciodată un clenser asiatic, așa că atunci când l-am găsit la NISSIE l-am achiziționat.
 Eram foarte curioasă mai ales de brand COSRX un nume ciudat , din câte am citit e o combinație ântre:cosmetic+prescription(rx).


    Produsul vine ambalat într-un recipient de plastic și un sistem de dozare practic. Consistența este cremoasă, are particule care de sclipici iar mirosul este foarte cunoscut. În urmă cu ceva ani am încercat un produs asemănător achiziționat de pe iherb și la fel ca și acesta mirosea a ulei de arbore de ceai, un miros destul de puternic mai ales la acest produs.Pentru cine are o problemă cu acest miros este o problemă, mie în schimb chiar îmi place și având în vedere că acesta dispare după clătire nu consider asta o problemă.

Ce promite:
  • ține sebumul sub control
  • cele două ingrediente active: ulei de arbore de ceai (agent antiinflamator) și acidul salicilic (un bun exfoliant)
Cantitate:150 ml
Preț:49 ron si a fost achiziționat de aici
Ingrediente:Glycerin, Water, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Peg-32, Cocamidopropyl Betaine Sodium Laureth Sulfate, Glyceryl Stearate, Polyquaternium-7, Lauramide Dea, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Polysorbate 60, Peg-100 Stearate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sorbitan Olivate, Cellulose Gum, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Disodium Edta.

Modalitate de aplicare:este recomandată utilizarea lui după ce în prealabil se aplică în palme și se masează până se face spumă după care se aplică pe ten. Mie personal îmi place să aplic direct, după care masez. În cazul în care aveți un ten sensibil nu este recomandat masarea prea mult timp deoarece poate produce iritații.

   Mi-a plăcut încă de la prima utilizare efectul imediat după îndepărtarea produsului, o senzație de piele curată, fără a strânge. În unele reviewuri am citit că ar usca tenul, nu a fost și cazul meu.Deși îl folosesc de ceva vreme , încă nu am ajuns nici la jumătatea produsului. Singura perioadă în care nu l-am folosit a fost când am avut o criză alergică și fața mea era foarte sensibilă. Pentru mine acest produs chiar face diferența, îmi place cum se comportă și cu siguranță îl voi achiziționa din nou după ce îl termin.
Legat de sebum, am văzut o îmbunătățire în acest sens deși vara în general tenul meu tinde să fie mult mai uleios, am văzut o diminuare a secreției. E adevărat că nu a dispărut de tot, dar diminuarea este sesizabilă.


Etichete:

12 comentarii:

La 4 august 2017 la 10:16 , Blogger Kleo a spus...

tenul meu de obicei are nevoie de asa ceva avand in vedere ca este acneic, mixt spre gras. am avut ceva de la paula' s choice insa produsele lor mi se par cam scumpe. acesta pare destul de promitator :)

 
La 4 august 2017 la 21:54 , Blogger Rokolla a spus...

Pare fi produsul perfect pentru mine. Ma incanta faptul ca tine sebumul sub control. Despre acid salicilic, nu pot sa spun de cat ca sunt incantata sa-l regasesc pe lista de ingrediente. Nu am incercat acest produs pana acum

 
La 4 august 2017 la 22:56 , Blogger Unknown a spus...

Chiar as incerca acest produs..mai ales ca am terminat serul de la Gerovital. Vara intr-adevar secretia de sebum creste mai ales in conditiile de caldura exagerata.

 
La 5 august 2017 la 21:56 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

adevarul e ca sunt fan produse de curatare a fetei si la pretul asta, chiar as vrea sa vad ce stie sa faca. nu am incercat eu pana acum produse asiatice, dar ar fi cazul sa ma updatez, nu?

 
La 8 august 2017 la 14:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am ncercat si eu cateva produse pc, sunt bune dar nu am tot timpul buget si o alternativa accesibila este intotdeuna binevenita

 
La 8 august 2017 la 14:24 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa sti ca merita incercate, se vedein timpul efectul este adevarat dar panala urma o rutina corecta face diferenta

 
La 8 august 2017 la 14:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

parca anul acesta este mai rau cu sebumul decat in alti ani, dar si caldura este coplesitoare ...simti ca te topesti pe picioare nu alta

 
La 8 august 2017 la 14:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu amincercat cateva pana acum, evident 90% sunt masti dar am constata ca au produse bune si preturile nu sunt exagerate comparand cu alte branduri

 
La 14 august 2017 la 13:24 , Blogger Deya a spus...

N-am auzit de acest brand si nici nu am incercat nimic...dar suna bine... trebuie sa incerc este exact pt tenul meu

 
La 15 august 2017 la 11:59 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nici eu pana nu l-am achizitionat, intre timp am studiat putin piata si am gasit impresii bune si despre un exfoliant de-a lor deci mai urmeaza achizitii

 
La 1 septembrie 2017 la 06:41 , Anonymous Loredana a spus...

Stiu ca produsele de la acest brand sunt apreciate si am aflat si de pagina de FB de unde l-ai comandat recent. Merci!

 
La 2 septembrie 2017 la 05:22 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu ai pentru ce,spor la shopping ;)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire