luni, 10 iulie 2017

Primele produse Dr. Jart+, impresii


    Intru în Sephora destul de des, sau cel puțin de câte ori am ocazia să ajung în mall și mă plimb prin magazine. Întotdeauna găsești ceva tentant la ei , și întotdeauna găsești branduri exclusive . Periodic primesc câte un sms dedicat celor cu Black Card și câteodată chiar profit de oferte.
 La una din vizite mi-a atras atenția unul din rafturile lor cu produse asiatice, inițial am văzut doar o mască care se transformă în clenser. 
Dr. Jart+ Clay Mask to Foaming Clenser- nu se putea să ratez o astfel de achiziție mai ales că este mască. Ideea nu este nouă, am mai încercat un astfel de produs dar eram tare curioasă cum este acest brand.
Ce promite:
  • cu argilă franțuzească care absoarbe sebumul și purifică tenul
  • iluminează , tonifică și îndepărtează celulele moarte  lăsând tenul curat

Am ajuns să folosesc aproximativ jumătate din produs și pot afirma că mi-am făcut o părere despre el, chiar una bună. Produsul vine ambalat într-un tub de plastic, dozarea este bună. Consistența produsului este una asemănătoare cu pasta de dinți, Este ușor de întins pe ten fie cu degetele fie cu o pensulă.
Pe lângă Clay Mask am mai achiziționat un mini set cu trei produse, nu aveam neapărat nevoie de ele dar m-am gândit că nu ar fi rău să extind puțin testarea.
Dr. Jart+ Micro Water- a fost primul produs încercat și cel care mi-a plăcut cel mai mult.Este un produs care promite să îndepărteze machiajul și impuritățile, și chiar face acest lucru foarte bine. Îmi place senzația de după aplicarea lui, tenul rămâne curat și nu îl usucă. Dacă aș găsi în varianta full-size acest produs l-aș achiziționa cu siguranță.



Dr. Jart+ Premium Beauty Balm-am încercat în urmă cu ceva timp un beauty balm asiatic am fost foarte încântată de el dar acela nu avea protecție solară. Când am văzut SPF 45 m-am gândit că am găsit produsul perfect. Din păcate odată cu deschiderea ambalajului am observat o nuanță închisă, care nu mi se potrivea. Este straniu mai ales că produsele lor tind să fie foarte deschise la culoare. Nu știu dacă există acest set și cu nuanțe de beauty balm mai deschis, dar acesta chiar a dat cu virgulă la mine. Cu toate acestea am decis să îi dau o șansă și după aplicare am aplicat o pudră foarte deschisă. Acest lucru a ajutat, deschizând și nuanța lui. 
Ce nu mi-a plăcut însă, a fost faptul că după câteva ore de la aplicare tenul meu a început să lucească în zona T și să migreze. Nu știu cum e la voi dar eu nu suport , voi încerca totuși să îi mai dau o șansă  după ce ma bronzez puțin(deși nu cred că partea cu luciul și migrarea se vor rezolva, mai ales că vara tenul meu devine mai intolerant la acest gen de produse).

Dr. Jart+ Water Drop Hydrating Moisturizer - a fost singurul produs din set care a rămas și va rămâne nedesfăcut deoarece este dedicat tenului uscat, promițând o hidratare îndelungată. Îl țin până la următorul swap, când îl voi da la schimb cu un produs pe care să îl pot folosi.

Etichete:

6 comentarii:

La 9 iulie 2017 la 21:26 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

nu cred ca am incercat pana acum niciun produs coreean, desi sunt atat de laudate. nici sephora nu avem in oras, asa ca... mai astept!

 
La 10 iulie 2017 la 05:32 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Trebuie sa incerc si eu produsele lor :D Suna foarte bine.
Eu bb-urile care sunt asa inchise le amestec cu ABCDerm de la Bioderma, sau cu alta crema cu SPF mineral, care in mod normal m-ar lasa fantoma :D

 
La 10 iulie 2017 la 06:24 , Blogger Rokolla a spus...

Imi pare atat de rau ca eu nu am sephora in oras. Ar fi interesant sa-mi pierd si ru timpul in magazinele lor. Imi plac aceste produse si as vrea sa le incerc si eu

 
La 12 iulie 2017 la 09:47 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

dr. jart chiar am vazut doar in sephora, chiar nu am fost prea curioasa sa caut..poate pe ebay sunt mai accesibile dar nu am rabdare cu posta vamala

 
La 12 iulie 2017 la 09:52 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

e o idee buna, am si eu un fdt de la Kat von D si ala ma face foarte alba

 
La 12 iulie 2017 la 09:53 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

timpulsi banii :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire