luni, 12 iunie 2017

Kat Von D Lock-it fondation



       Nu știu dacă v-ați uitat la La Ink, dar într-o perioada a fost una din emisiunile mele preferate. Pe lângă tatuajele pe care le-am văzut acolo( am căutat și cântărit mult timp înainte să îmi fac unul) îmi plăcea de Kat. 

Imaginea ei îmi sugera o tipă hotărâtă, puternică și talentată iar când am auzit că are un brand propriu de make-up am hotărât , gata trebuie să am ceva de la ea!
   Din păcate la noi nu se găsesc sau se găsesc dar originea dar și originalitatea ridică mari semne de întrebare, cu toate acestea am văzut ca sephora.com vinde la noi în shimb Sephora nu aduce, deși cerință cred că ar fi .
În primăvară s-a ivit ocazia să îmi iau ceva din S.U.A , verișoara soțului meu stă acolo de câțiva ani și a decis să vină în concediu acasă. M-a întrebat ce vreau, am stat pe gânduri până mi-am adus aminte de Brandul Kat Von D. Inițial am fost tentată să aleg un produs de buze, dar m-am răzgândit repede după ce m-am uitat online. Oricum aveam nevoie de un fond de ten, după ce cel de la Revlon s-a terminat am citit cu atenție descrierea produsului. Cu toate acestea mi-a fost greu să aleg o nuanță deoarece au o paleta de 30 de la cel mai deschis până la cel mai închis. 

Ce promite:
  • produs pigmentat, cu acoperire mare și un finish mat 24 de ore 
  • formula cremoasă acoperă cu un singur strat zonele pigmentate, acoperă acneea și oprește strălucirea tenului datorită producției de sebum
  • formulă rezistentă la apă, rezistent la transfer pe parcursul zilei
  • nu conține:parabeni,sulfați ,ingrediente derivate din animale.
Pret: 35$
Cantitate:30 ml
Valabilitate:12 luni de la deschiderea amabalajului



      A fost un produs pe care l-am așteptat cu foarte mare entuziasm, având în vedere promisiunile pe care le făcea. Ambalajul arată drăguț, din câte am citit acesta s-a lansat odată cu mărirea paletei de nuanțe.


Când mi-am ales nuanța a fost foarte greu, mi-am ascultat instinctul și am ales light 44 cool, când a ajuns am constatat că subtonul e bun doar că aveam nevoie de o nuanță mai închisă. Cu toate acestea am rezolvat problema cu ajutorul unei pudre mai închise la culoare.
     Încă de la prima pompă am observat o consistență cremoasă ușor de întins, indiferent dacă faci acest proces cu pensula sau cu degetele. Doar că aplicarea lui trebuie făcuă uniform, deoarece în zonele în care nu este bine întins se vede excesul de produs. Am observat că, în cazul în care nu îl întind suficient de repede, el devine mat și arată urât. Este destul de greu de retușat atunci când se "matifiază", rapiditatea este cheia. O singură pompă acoperă întreg tenul. Culoarea tenului devine uniformă, petele și pistruii (în cazul meu) se acoperă. 
Tot de la prima aplicare am observat un lucru care nu îmi plăcea, finishul mat rezistent care durează multe ore. Din păcate la mine nu s-a dovedit a fi așa, zona mea T la aplicare devenea mată dar după maxim două ore lucea de parcă eram dată cu ulei și trebuia să aplic din nou pudră . Următoarea neplăcere am avut-o după ce am vorbit la telefon și odată cu îndepărtarea lui de la ureche fondul de ten a rămas pe ecran.Astfel încât rezistența lui la transfer, pentru mine nu a fost să fie. Cât despre rezistent la apă, nu știu o să îl încerc când merg la bazin, dar am observat că dacă aplic cu degetele produsul abia se duce de pe mâini . Trebuie să mă spăl de câteva ori cu săpun pentru a îndepărta de tot rezidurile.
  Pentru așteptările pe care le aveam de la acest produs, trebuie să recunosc că dacă ar fi să îl cumpăr pentru a doua oară nu aș mai face-o. Faptul că finișul mat nu ține în zona T este cel mai mare minus al produsului.

Etichete:

14 comentarii:

La 11 iunie 2017 la 11:03 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

whaaaa, cat de fancy arata <3
Eu inca nu am gasit un fond de ten care sa fie ce vreau (dar poate ca ar trebui sa incerc ceva cushion - astea par cele mai promitatoare)

 
La 12 iunie 2017 la 00:03 , Blogger coco a spus...

waw, nu stiu aceste produse...si ce dragut este puful tau de papadie!

 
La 12 iunie 2017 la 11:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cele cusion ma tenteaza si pe mine, dar ma gandesc sa imi iau ceva asiatic prima data dupa aceea vad eu, preferabil acoperire mare pentru mine si matifiere

 
La 12 iunie 2017 la 11:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate la noi nu se gasesc, am vazut ca urmeaza in sephora germania poate ajung candva si la noi..au rujuri lichide in culori deosebite...multumesc, il am de vreo doi ani

 
La 12 iunie 2017 la 21:46 , Blogger Unknown a spus...

Nu am auzitde acest brand si imi pare rau ca te-a dezamagit produsul pe care ti l-ai dorit atat de mult.

 
La 13 iunie 2017 la 01:45 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

eu nu ma omor dupa fonduri de ten, acum am renuntat si la bb, mi-e ca-mi curge de pe fata la cat de cald e si la cat de mult transpir. as incerca un gloss de la ea, am citit de bine de ele

 
La 13 iunie 2017 la 08:25 , Blogger Rokolla a spus...

Mmm chiar eram curioasa sa citesc reviwul acestui produs. Nu l-am folosit pana acum. La pretul care il are, ma gandeam ca este ceva mai eficient. Nu-mi place ca trebuie intins bine, nici ca nu este rezistent la transfer, etc

 
La 13 iunie 2017 la 13:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

se mai intampla, zicea cineva la poul laudat sa nu mergi cu sacul

 
La 13 iunie 2017 la 13:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

are glosuri frumoase, desi si acolo sunt pareri pro si contra cu toate acestea as incerca macar unul sa imi fac o parere

 
La 13 iunie 2017 la 13:20 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate are multe minusuri, se mai intampla si la branduri renumite

 
La 19 iunie 2017 la 06:57 , Anonymous Melc comun de gradina a spus...

MA bucur enorm ca am gasit un review la un produs de-al lui Kat Von D. Si eu ma uitam la Ink si produsele ei ma tentau foarte mult.

 
La 19 iunie 2017 la 11:32 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cu toate ca acest produs nu a fost ce ma asteptam nu zic nu altor produse de la brand

 
La 31 august 2017 la 05:26 , Blogger Dole Mary a spus...

l-am avut si eu in 2015..asa cum ai spus are aspect de masca daca nu e intins bine iar dupa o ora doua fata mea lucea de la exces de sebum....nu ofera un aspect mat..nu rezista mult...la 4 ore trebuia sa refac machiajul mereu ca arata oribil fondul de ten dupa cateva ore.. se transfera ..prin urmare daca ma manca nasul sau fata si ma atingeam gata mi se lua de pe fata pe mana ...am fost dezamagita de acest produs....si la fel as putra spune ca este fondul de ten de la vichy.. acum il am pe cel de la vichy cu acoperire mare,exact la fel...nu rezista mult pe fata trebuie refacut machiajul des...se transfera...

 
La 19 septembrie 2017 la 12:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate reclama mare, cum se zice: "la pomu nou nu te duci cu sacul" sau ceva de genul....

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire