vineri, 26 mai 2017

Lookfantastic Beauty Box mai: Get the glow

  Din câte am auzit, în general cutia venea undeva până în data a 10 în fiecare lună, doar că în mai a venit mai târziu puțin și eram tare curioasă ce conține(nu  am rezistat tentației de a afla și m-am uitat la un clip pe youtube)


Ca de obicei am găsit chestii interesante, unele le-am încercat de câteva ori altele încă stau nedesfăcute în mare parte pentru că îmi este milă să le desfac.
Ce conține cutia:

  • JAMES READ Gradual Tan H2O Tan Mist-un brend despre care până acum nu am auzit nimic, cu toate acestea sună interesant. Îl voi pune la treabă zilele care urmează, l-am desfăcut doar să îl miros și îmi aduce aminte de un miros din copilărie.
  • NUFACE PREP-N-GLOW- clenser, exfoliant și hidratant toate în una, un produs cu două părți în funcție de necesitate, din nou un brand despre care nu am auzit.
  • SYSTEM Professional Solar Sun Oil-este un elixir pentru păr compus din mai multe uleiuri pentru a hrăni și hidrata părul. Eu am început să îl folosesc, îmi place efectul pe care îl are asupra părului meu iar mirosul este divin.
  • MELLOW Baked Eyeshadow-este un fard superb în culoarea piersicii,se pare că am fost norocoasă în privinta nuanței am auzit că exista și alb cu sclipici roz , ceva ce  nu mi-ar fi plăcut și nu aș purta
  • GLOW Hydro- este un degetar dacă aș putea să îi spun așa care demachiază doar cu ajutorul apei, am auzit de acest produs acum ceva vreme și suna foarte economicos având în vedere că trebuie doar apă și poate fi folosit timp de trei luni.
  • SCRUB LOVE body scrub- va dura puțin până îl deschid deoarece mai am un produs asemănător, cu toate acestea brandul chiar îmi suna complet necunoscut. Despre acest gen de produse am citit destul de multe pe internet.
  • REAL CHEMISTRY Luminous 3 minute peel- am încercat multe produse de acest fel, nu știu nici brandul și nici alte produse de la ei
  • Revista Elle din această lună a adus ceva interesant un articol cu Victoria Beckham, în rest multe reclame

Etichete:

10 comentarii:

La 26 mai 2017 la 02:21 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

mi-e dor de un astfel de beauty box!

 
La 26 mai 2017 la 13:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

bagao comanda, pentru cei 70 de lei lunar chiar primesti chestii interesante

 
La 27 mai 2017 la 22:14 , Blogger Unknown a spus...

Cu toate ca este o surpriza imi plac beauty box-urile.

 
La 29 mai 2017 la 12:51 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cred ca din toate cutiile de acest gen, la lookfantastic au cele mai faine chestii

 
La 1 iunie 2017 la 01:11 , Blogger Kleo a spus...

imi plac la nebunie beauty box urile :D arata bine fardul, mi-ar placea sa il vad si intr-un machiaj :) asa ca de vara

 
La 1 iunie 2017 la 13:41 , Blogger Rokolla a spus...

Am vazut si prima cutie si a doua si suna foarte interesant. cred ca nu voi mai asteptat urmatoarea cutie si ma bag si eu

 
La 2 iunie 2017 la 03:35 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da..ar trebui, incerc de cativa ani sa imi fac curaj sa postez machiaje

 
La 2 iunie 2017 la 03:36 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

azi am primit mesaj ca vinerea viitoare sua cel tarziu luni ajunge cea de iunie....inca nu stiu tema lunii dar astept cu entuziasm

 
La 19 iunie 2017 la 06:49 , Anonymous Melc comun de gradina a spus...

Spre rusinea mea, pana acum n-am auzit de aceste beauty boxuri asa ca, am aruncat si un ochi pe site-ul lor. Mi se pare o idee extrem de buna, cred ca voi sta cu ochii pe cutiile pe care le primesti si apoi voi comanda si eu.

 
La 19 iunie 2017 la 11:33 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca te uiti la ei pe sit poti cumpara si cutii mai vechii, doar sa fie in stoc

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire